Fontana zelja...

srecica2010maha-1.gif

Zelim da oni koji nemaju imaju dosta za normalan zivot i zdravlja i ljubavi i novca i da bude manje nasilja i mrznje,znam da zvuci idilicno ali se nadam da ce neko tamo uslisiti moje zelje,ono za sta molim 10 godina,da ne bude svadje medju ljudima,da se ne mrzimo i ne gazimo preko drugih radi interesa i ono sto zelim sebi a naravno i svima drugima da nadjem onu osobu koja ce uvek biti uz mene i koja ce me voleti onakvog kakav jesam,tj. zbog mene samog i da nadjem neki normalan posao jer kako stvari stoje zavrsvama fakulteta a od posla nista...ali ***. chovek nauchi ako nesto ne moze na jedan nachin da se postigne ima i drugih nachina...u svakom slucaju svima sve najbolje!

I tri najdraze pesme:

PS. I zelim Sasi i Dejanu Maticu da me jos dugo kroz zivot prate svojim pesmama,skoro mi se sve sto
sto ispevaju u svojim baladima vec desilo ili na neki nachin dotaklo,svaka chast momci,zivi bili!

Zelim da oni koji nemaju imaju dosta za normalan zivot i zdravlja i ljubavi i novca i da bude manje nasilja i mrznje,znam da zvuci idilicno ali se nadam da ce neko tamo uslisiti moje zelje,ono za sta molim 10 godina,da ne bude svadje medju ljudima,da se ne mrzimo i ne gazimo preko drugih radi interesa i ono sto zelim sebi a naravno i svima drugima da nadjem onu osobu koja ce uvek biti uz mene i koja ce me voleti onakvog kakav jesam,tj. zbog mene samog i da nadjem neki normalan posao jer kako stvari stoje zavrsvama fakulteta a od posla nista...ali ***. chovek nauchi ako nesto ne moze na jedan nachin da se postigne ima i drugih nachina...u svakom slucaju svima sve najbolje!

I tri najdraze pesme:

PS. I zelim Sasi i Dejanu Maticu da me jos dugo kroz zivot prate svojim pesmama,skoro mi se sve sto
sto ispevaju u svojim baladima vec desilo ili na neki nachin dotaklo,svaka chast momci,zivi bili!

dobar si leeman..:ok: dobra si dusa..

Kao cudni tropski cvetovi koji se odrzavaju isparavanjem sopstvenog lisca,tako i nase zelje mogu da niknu niotkuda.Neocekivano.Nije im potrebno seme.Ni sunce.Samo masta,zrno ludosti i dovoljno hrabrosti da sanjamo otvorenih ociju.Zivimo zivot koji smo prinudjeni da prozivimo,ali uporedo sa njim, stvaramo svoj svet.Poseban.U koji se povremeno sklanjamo od banalnosti i povrsnosti. Da postoji fontana zelja u koju preko ledja mogu ubaciti novcic danas bih pozelela najmanje dve zelje.Ovako moje mastarije lete,dok ih ovaj ludi vetar raznosi na sve strane.Kad bolje razmislim ziveti zivot u snovima i ziveti zivot svojih snova su dve podjednako vredne istine.Za koje se vredi boriti...

...ajde da i ja bacim novcic u ovu fontanicu,koja ispunjava zelje...samo da ostvarim,sto sam zapocela.Bilo je jako tesko,kada sam zapocela i nisam odustala.Platila sam visoku cenu.Ostaje mi samo da se nadam da je vredelo.

Back