- Poruka
- 200.807
Најбоље да таворимо у руглу све док и последња болница не буде налик на свемирски брод. Свашта...
- - - - - - - - - -
А ти са тим помињањем гробља си стока, да знаш.
Ja stoka, a ti pljuješ uređivanje bolnica?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Најбоље да таворимо у руглу све док и последња болница не буде налик на свемирски брод. Свашта...
- - - - - - - - - -
Данас је пиркао благи ветрић и бацао је воду до швајцарске амбасаде. Могу мислити на шта ће то личити када мало јаче задува. О томе да нема прилаза фонтани да не говоримо.
Лепа јесте, посебно увече али има ту дебелих минуса.
А ти мораш свему да приђеш и да испипаш као мајмуни црни монолит.
Што се тиче прилаза, то још не могу да поверујем да је тако, све се мислим направиће макар неку пасарелицу.
Или да ће викендом Славија бити затворена за саобраћај.![]()
ја сам видео у Барселони, али у сасвим другачијем окружењу и контексту.
и нигде више. а насред најпрометније раскрснице, па још око ње посејали травујао Србијо међ шљивама и ливадама
![]()
А ти мораш свему да приђеш и да испипаш као мајмуни црни монолит.
- - - - - - - - - -
Све велике естете у пичку материну. Најбоље да је остао онај пашњак са бистом, то вам највише одговара.
Tačno tako. Normalne države, u stvari, države imaju prioritete. Banana kolonije nemaju, pa zaprepašćujuće neobrazovano i nekulturno stanovništvo drži da je šarena fontana vrhunac uređenosti jednog velegrada.
Пусти ти ту филозофију јер ако бисмо били доследни са истом онда ту краја нема. А да смо банана држава, у то нема никакве сумње.
Ви ничему не умете да се обрадујете. Дај мало и нечег лепог и занимљивог, та Славија је иначе рупчага била само таква.
a фонтана је променила све ,ма да како да не![]()
pa ne ide to tako sa trosenjem iz budzeta
novac za jednu namenu predvidjen, ne moze da se prebacuje za drugu
da nije potrosen za fontanu, sledece godine ne dobili trazenu, nego umanjenu sumu
Немаш ти појма, да ли си чула за ребаланс буџета?![]()
Фонтанама је место на трговима и у парковима, а не на кружном току. Фонтана служи да у пешачкој зони људима буде пријатније, вода смањује напетост и ситне капљице хладе људе кад је врућина. Дакле, фонтану треба осетити, прићи јој, бити у њеној близини, а не гледати је из даљине или тражити снимке дронова на нету. Фонтана не треба да свира и буде додатни извор буке, јер суштина фонтане је да ствара атмосферу тишине и мира. Веома је глупо да фонтана буде на једном прометном кружном току и смањује видљивост и одвлачи пажњу возачима бојама и музиком. Такође, глупо да фонтана има грејаче, па да ради и на минусу и да се капљице распршују по кружном току и ствара поледица.
- Cela rekonstrukcija saobraćajnice na Slaviji kreće za dvadesetak dana - najavio je gradski menadžer.
![]()
http://www.blic.rs/vesti/beograd/fo...dletali-nov-vodoskok-na-slaviji-video/dz98469
Svaka cast gospodinu Malom.