mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ima razdeljak na glavi kao moja Fibi.Pa gde su sad ti ljubitelji zivotinja koji nemaju para da kupe kucu a voleli bi da je imaju?Stvarno je slatka (iako je bas ojarcana
).

Kako je medenaIma razdeljak na glavi kao moja Fibi.Pa gde su sad ti ljubitelji zivotinja koji nemaju para da kupe kucu a voleli bi da je imaju?Stvarno je slatka (iako je bas ojarcana
).
Ali je zato jako ponosna na svoj novi prsluk.
Uzela je Morikoneova devojka i obećala je da će da je mazi, pazi, čuva i da će da je izljubi u moje ime kad je okupa! Sad mi nedostaje. 

dlakica ce da izraste, i bicu ja opet prava lutkica
jel ovo rekordno brzo udomljenje ili sta???puno poljubaca za malu FLUFFY

;alopre mi javljaju Morikone i njegova devojka da su je okupali i da je tek sad prava lutkica.
A ošišala sam je tako planski, samo sam joj uši i rep ostavila, sve ostalo sam skratila maksimalno da bi se lakše održavalo a da ipak sačuva neku formu i da joj se vide njene lepe oke. Zaljubili su se u nju, i ne samo oni, zaustavilo me 1 000 000 njih u šetnji da pitaju!

DIVNO! SREĆNO!

Dobila sam na mail neke fotkice ali su malo mutne i nisam stigla da zatražim odobrenje da ih "prezentujem javnosti". Ko zna, možda sutra i ja uzmem jednu devojčicu. Argument za mimi's dad: da vežbam šišanje na njoj.![]()