gost 369478
Primećen član
- Poruka
- 951
Pilula roze boje trebala bi pomoći zenama koje nemaju volje za seks dakle za pomalo frigidne i bez voljne za te stvari .
Ide anketa
odgovorite
Ide anketa

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mnenija sam da je svakoj zeni jeftinije, lakse i zdravije da promeni jebacha.![]()
Moze da menja ukoliko nije u braku kolko hoće nek promijeni
Moze da menja ukoliko nije u braku kolko hoće nek promijeni
Delim misljenje mojne znojne.
- - - - - - - - - -
Pa ne znam, nek trpi ako je bila budala da se uda za loseg hebaca.
A brak je kao nesto neraskidivo i vecno, sto se nikada ne okonca usled neslaganja supruznika na seksualnom planu... eh, eh...
Uopšte mi se ne dopada da je njena bezvoljno povezana sa njegovim lošim radom
I mislim da vam nije fer da osudjujete muškarca zbog njene nevolje za seksom
A sto bi sad neko pio hemiju jer eto, nema zelju da se hebe toliko koliko je predvidjeno? I ko je uopste postavio kriterijum za to? Ili treba da je pije jer se partneru oce vise divljeg seksa?![]()
A sto bi sad neko pio hemiju jer eto, nema zelju da se hebe toliko koliko je predvidjeno? I ko je uopste postavio kriterijum za to? Ili treba da je pije jer se partneru oce vise divljeg seksa?![]()
Pilula roze boje trebala bi pomoći zenama koje nemaju volje za seks dakle za pomalo frigidne i bez voljne za te stvari .
Ide anketaodgovorite
Uopšte mi se ne dopada da je njena bezvoljno povezana sa njegovim lošim radom
I mislim da vam nije fer da osudjujete muškarca zbog njene nevolje za seksom
Baš ti to treba u onoj pustari
Daje se kad imaš 18, 20, 22...
- - - - - - - - - -
Misliš, ne postoji muškarac za njenu nevolju sa seksom?
Jest neraskidlkiv
A držite se teme i mojne zaebavaš
Meni je to bzv. U slucaju muskarca koji hoce seks, a ne moze, kontam vijagru. Ali kad neko nece i nece mu se, ne vidim sto bi trebao voljno da se drogira. U takvim vezama koreni problema su, po meni, mnogo dublji, i nema te magicne pilule koja moze da ih resi.
Meni je to bzv. U slucaju muskarca koji hoce seks, a ne moze, kontam vijagru. Ali kad neko nece i nece mu se, ne vidim sto bi trebao voljno da se drogira. U takvim vezama koreni problema su, po meni, mnogo dublji, i nema te magicne pilule koja moze da ih resi.
Njemu odobravaš a njoj ne?
Nema logike
Odobravam AKO POSTOJI ZELJA a fizicka prepreka moze da bude uklonjena.
Ako ima želju treba mu se digne uz pilulu plavu
Ona ako je ostala bez želje nema pravo na pilulu roza ?
Znas stam voljno silovanje same sebe ne mogu da podrzim. Kljucno ovde je boldovano.