FLERT

-TiFA-:
Ljudi pitajte o svemu ovog lika on je načitan!!! Pitam se sta se tebi desilo u zivotu kad nam soliš pamet inteligencijom (mora da ti je žena ili devojka nabila rogove jer si bio naivan, pa si se sad obrazovao da se to ne ponovi) :?:
Zashto uopshte odgovarsh na moje postove ako ti se ne dopadaju...jeli to neka zavist ,ljubomora...neki tvoj kompleks...ne secam se da sam te bilo chime vredjao...uostalom tvoji postovi govore najvishe o tebi samome...

Danas sam popizdela kada se moj decko okranuo za nekom ribom u kaficu i onda ga je ona "kao slucajno pitala da li ima upaljac...!!!!!!!!!!!! Strasno..
E to je nabacivanje i to je opasnije od flarta.
Flert je samo malo zabavljanje koje ne mora da preraste niusta, dok je nabacivanje vec nesto drugo...

miskov:
Objasni de nam malo kako to ide,prosveti nas malo.:o
c008.gif
To ni ona ne zna.

Flert je aseksualan..nevin..to je kao da se igras oko vatre a ne opeces se..Mala je granica izmedju flerta i ljubavi..Pitanje samo kada ce muskarac ili zena preci tu granicu.Mnogi ostaju na flertu dok drugi predju tu granicu i udju u svet seksa i ljubavi..u svakom slucaju flert je potreban.On nadahnjuje, izaziva one leptirice u stomaku, podize nivo adrenalina... .podstice onaj fluid toliko potreban da bi dvoje ljudi uslo u vezu.Uvek glasam za flert ali flert koji ce me odvesti u sve ono sto cini ljubav i sex.. :-D

Hm!
Koliko ja znam,fleruje se sa namerom a ne slucajno,kao slucajni dodir,pogled,osmeh itd!
Tako da ja ne pravim razliku izmedju flerta i muvanja,stim shto prvo ide flert pa muvanje!
Flert je sastavni deo muvanja!

Flert je dobar i pozitivan... ali ipak flert ostaje samo flert ako se ne predje na konkretnije price... Kad se u uzajamno obostranoj komunikaciji proceni da se moze onda treba direktno...

bravo86:
Hm!
Koliko ja znam,fleruje se sa namerom a ne slucajno,kao slucajni dodir,pogled,osmeh itd!
Tako da ja ne pravim razliku izmedju flerta i muvanja,stim shto prvo ide flert pa muvanje!
Flert je sastavni deo muvanja!
ne, flert nije uvek sa namerom, cak skoro nikad i nije...nebacivanje je, sa druge strane, sa jasnom namerom...flert je simpatican i ume da bude interesantan dok nabacivanje smara i jako je ruzno, bar po meni, i za muski i zenski pol. pogotovo za zenski

Back