Fifpif
Zainteresovan član
- Poruka
- 298
Dođe li vam ikad da se upustite u flert na odmoru ili da se iz zezanja pretvarate da ste trenutno bez partnera?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ima li to veze sa tvojim nadimkom?nikad ne idem na 'odmor' sama, a i kad sam sama pravim se da sam u vezi..

Dođe li vam ikad da se upustite u flert na odmoru ili da se iz zezanja pretvarate da ste trenutno bez partnera?
godišnji odmor ..... šta je to ?![]()
kada radis vredno jedno 15 godina i skupljas,skupljas...pa onda odes na kopakabanu na 7 dana![]()

pa dobro .... ja radim već 2 godine aktivno i do sada nemam ni jednog jedinog dana pravog godišnjeg odmora. Mislim, odem ja po par dana beograd-novi sad, ali to je samo ludi provod, skakanje itd itd ...
ali zato trebam da idem 14 dana na kubu![]()
.... čiji je vlasnik moj brat 

.....ne mogu da odolim...Dođe li vam ikad da se upustite u flert na odmoru ili da se iz zezanja pretvarate da ste trenutno bez partnera?
StalnoDođe li vam ikad da se upustite u flert na odmoru ili da se iz zezanja pretvarate da ste trenutno bez partnera?