Flert i tolerancija...

DisMisaL:
peach:
TO STO CE MENI NEKO OVDE DA KAZE:BRESKVICE KAKO BIH JA NAPRAVIO DJUS OD TEBE-JA SHVATAM KAO ZAYEBANCIJU,A NE FLERT. :lol: A VI?
Shvati ovo kao zaYebanciju, a ne flert:
image010.jpg
:oops:
oduvek sam pretpostavljala da me muvas...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

DisMisaL:
Ispadne da bi najbolje bilo da ljudi ne komuniciraju jedni sa drugima kako ne bi došlo do nesporazuma u tumačenjima šta_je_ko_rekao i šta_je_pritom_mislio. Slažem se da je nepristojno upućivati aluzije nekome dok se nalazimo u prisustvu naših ili njihovih partnera, ali sve ima granicu dobrog ukusa. A ukoliko niste u stanju da prihvatite nečiji kompliment ili imate predrasude o namerama osobe koja ih upućuje, ako vam je i šala previše ozbiljna stvar, mislim da bi trebalo da malo poradite na sebi. A ako očekujete više od samo reči, možda je potrebno promeniti načine komunikacije.
upravo to!
ja sam ovde,bre,jer mi je dosadno...jer nemam na raspoladanju svoje prijatelje iz RL 24h s kojima mogu da razgovaram o ovakvim temama i to samo kad ja 'ocu,tu sam i jer mi se zayebava...kakvo,bre,muvanje... :?
drugo,kako ja da sprecim da od nekog mog najozbiljnijeg i najnormalnijeg posta neko ne napravi flertuoznu zayebanciju,a? mislim,ne mogu da uticem na to sta ce neko ovde da misli o meni! ako je neko ovde ISKLJUCIVO zbog muvanja-naravno da ce pokusati da flertuje...a posto ja bas i nisam raspolozena za to mogu ili da ga bezobrazno odyebem ili da sve pretvorim u zezanje al' tako da shvati da ja ipak ne zelim...preferiram drugu varijantu :wink:

peach:
DisMisaL:
Ispadne da bi najbolje bilo da ljudi ne komuniciraju jedni sa drugima kako ne bi došlo do nesporazuma u tumačenjima šta_je_ko_rekao i šta_je_pritom_mislio. Slažem se da je nepristojno upućivati aluzije nekome dok se nalazimo u prisustvu naših ili njihovih partnera, ali sve ima granicu dobrog ukusa. A ukoliko niste u stanju da prihvatite nečiji kompliment ili imate predrasude o namerama osobe koja ih upućuje, ako vam je i šala previše ozbiljna stvar, mislim da bi trebalo da malo poradite na sebi. A ako očekujete više od samo reči, možda je potrebno promeniti načine komunikacije.
upravo to!
ja sam ovde,bre,jer mi je dosadno...jer nemam na raspoladanju svoje prijatelje iz RL 24h s kojima mogu da razgovaram o ovakvim temama i to samo kad ja 'ocu,tu sam i jer mi se zayebava...kakvo,bre,muvanje... :?
drugo,kako ja da sprecim da od nekog mog najozbiljnijeg i najnormalnijeg posta neko ne napravi flertuoznu zayebanciju,a? mislim,ne mogu da uticem na to sta ce neko ovde da misli o meni! ako je neko ovde ISKLJUCIVO zbog muvanja-naravno da ce pokusati da flertuje...a posto ja bas i nisam raspolozena za to mogu ili da ga bezobrazno odyebem ili da sve pretvorim u zezanje al' tako da shvati da ja ipak ne zelim...preferiram drugu varijantu :wink:

Zar nije normalnije potražiti ralne prijatelje koji sigurno da postoje nego imati satisfakciju u virtuelnim ....
Nego sebično uzgajati svoju sujetu....
I socijalnu potrebu koja se zamazuje kucanjem po tastaturi.....i potencijalnim neverovatnim socijalnim kontaktima....
Opičeno .....

Tuzni_patak:
peach:
DisMisaL:
upravo to!

Zar nije normalnije potražiti ralne prijatelje koji sigurno da postoje nego imati satisfakciju u virtuelnim ....
Nego sebično uzgajati svoju sujetu....
I socijalnu potrebu koja se zamazuje kucanjem po tastaturi.....i potencijalnim neverovatnim socijalnim kontaktima....
Opičeno .....
cekaj,niko nije rekao da ljudi ovde kuckaju jer nemaju prijatelje...vec ih nemaju na raspolaganju za zezanje na zadate teme 24h...u tome je velika razlika!
a,reci ti nama,patak:zasto si ti ovde? ZBOG FLERTA I MUVANJA? :shock:

peach:
LJUDI,DA VAS PITAM KAD SMO VEC PRI TEMI:DA LI JE FLERT AKO SE JAVNO ZEKIS OVDE NA KRSTI SA NEPOZNATIM LIKOVIMA,PRI TOM NE PP-UJES S NJIMA,NE ZNAS KAKO IZGLEDAJU I NEMAS NAMERU DA IH UPOZNAJES...ONO,OBRACAS IM SE I RAZGOVARAS,BEZ SEXUALNE KONOTACIJE,TIPA:
-BOLI ME GLAVA,OROLJAO SAM SE,STA DA RADIM?
-POSLUSAJ ISKUSNOG ALKOSA:UZMI ASPIRIN I ODSPAVAJ!
PO MENI TO NIKAKO NE ZVUCI FLERTUOZNO...I JE L' NORMALNO DA SE NAVEDENA SITACIJA TUMACI DVOSMISLENO,KAO:
-PIJAN SAM,A NISAM NISTA PUK'O VECERAS,JE L' IMA NEKA RASPOLOZENA?
-EVO MENE,JA SAM ISKUSNA...ODSPAVAJ SA MNOM...
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

UPROSCAVANJE!!! RECI MI DA LI SI SIGURNA DA NECES NIKADA IMATI ZELJU DA UPOZNAS NIKOGA SA KIM SI OVDE ILI NA CHATU SE ZAJEBAVALA?RECI MI DA TI SE NIKADA NECE DESITI DA TI BUDE INTERESANTNO DA VISE, PA MALO VISE PP-JES ILI CHATUJES SA NEKIM KO TI BUDE EXTRA ZANIMLJIV BEZ IKAKVE SEXUALNE KONOTACIJE?NE KAZEM DA TREBA INTERNET I TAKAV NACIN KOMUNIKACIJE BATALITI ALI NE POTCENJUJ FLERT U VIRTUELNOM SVETU I NEMOJ IZIGRAVATI NEVINASCE KOJE SE UVEK ALI UVEK Z_AJE_BAVA SAMO OVDE A NIKADA NA IDENTICAN NACIN IN REAL!

AKO BISMO KAO FLERT TRETIRALI SVE BALJEZGARIJE NA OVOM FORUMU,DOKLE BI TO DOVELO :?: :!:

OPET UPROSCAVANJE..NARAVNO TO JE ISTINA ALI KOLIKO JE ONIH KOJI SU TAKO VEZE I NAPRAVILI ILI RASKINULI POSTOJECE, NE VERUJEM DA JE SKROZ MALI PROCENAT, ISPRAVITE ME AKO GRESIM!

TREBALO BI DA SE RAZVEDE VECINA LJUDI OVDE,CAK I ONI LIKOVI KOJI POSTUJU I IZ INOSTRANSTVA I NEMAJU NIKAKVE REALNE SANSE DA UPOZNAJU LJUDE ODAVDE :roll:
VRLO JE RELATIVNO STA FLERT PODRAZUMEVA...PO MENI:SAMO OTVOREN POZIV NA MUVANJE,SNOSKU I SL. TO STO CE MENI NEKO OVDE DA KAZE:BRESKVICE KAKO BIH JA NAPRAVIO DJUS OD TEBE-JA SHVATAM KAO ZAYEBANCIJU,A NE FLERT. :lol: A VI?

A KAKO BI SHVATILA DA KRENEMO DA DISKUTUJEMO O NEKOJ TEMI KOJA TI JE EXTRA ZANIMLJIVA I NEKO TI SE POSEBNO IZDVAJA U TOME JER IDENTICNO MISLI KAO I TI I ZATIM TI DOBACI PP CISTO ETO..PRIJATELJSKI..PA MU TI CISTO ETO ODGOVORIS.. PA TI ON CISTO ETO ODGOVORI PA TU KRENE ZAJEBAVANJE UZ VIDNO SIMPATISANJE..DA LI CES UVEK TO PREKINUTI?JER IMAS NEKOG PORED SEBE. ZNAM O CEMU VAM PRICAM I POSTAVICU SAD ZA KOJI DAN TEMU VEZANU ZA TO.
/quote]

Devilishgirl:
ja flertujem.. valjda..najvise sa svojim kucetom..kako dahce i mase repom ufff :P
Ista prica, moj me i ljubi :P :P

Sto neko rece ovde,granica se uspostavlja iskustvom cak i u ovom virtuelnom svetu.

Ko mnogo baljezgarija prica ovde ne verujem da je extra lik u prirodi, ko mnogo flertuje ovde, ne verujem da to ne radi uzivo. Ako ima takvih da su totalna suprotnost onome sto pisu,to je dokaz da ovde ima mnooogo foliranja, a onda to i nije toliko interesantno za normalne ljude.

Pera_Zdera:
A ti Peach nisi ovde zbog toga? Ako ti to mozda i nije prioritetni razlog priznaj da je bar neki sekundarni, ili 5-i po redu.
ne,zamisli,nije mi to razlog cak ni 5.po redu...iako sam single.ti hoces da kazes da ljudi koji su u vezama ne bi trebalo da su na forumu...mislim,ispada tako.ovo je komunikacija kao i svaka druga,npr.kao sto u skoli/na faxu/na poslu neces muvati svakoga neces ni ovde...na chat upravo i ne idem jer se tamo sve svodi na muvanje...koliko sam skontala.
@v.plamicak
da,naravno:ako me neko fascinira svojim odgovorima-naravno da cu pozeleti da ga upoznam.kao da smo se sreli na bilo kom drugom mestu... :roll:

efendijo jesi tako i zhenu osvojio.

e ok ona ti kuva tanje kafe zato shto nece da ispadne da pokazje svoju naklonost i onda joj se otvorio shupalj zivot dosadashnji pre vasheg sexa. tako to vidim ja
mislim da nije sluchajno "efendija" poshto kao da imas harem, jednu glavnu zenu koju poshtujes, i mnoshtvo za zabavu.

Back