ФК РАДНИЧКИ НИШ

Ma samo da vi opstanete u super ligu a nadam se da će i neki jaki sponzori doći i da će početi da kaplje po koja parica za jačanje kluba...kako bi bilo lepo opet videti pun Čair i evropske utakmice :)

Najveci problem i jesu pare, kao uostalom i vecini prvoligasa. Ono sto ne valja je da niko nece da ulozi ni dinar u klub koji nije iz Beograda. Mislim na velike firme i domace i inostrane, jedino neki tajkun ali to je vec pranje para nema tu nicega sto bi koristili samom klubu. Jedva su nasli firmu od koje ce kupovati sportsku opremu. To je smesno da klub ne moze da nadje nekog proizvodjaca sportske opreme koja bi placala da se nosi njihov brend nego od svojih para kupuje dresove. Ako ne ove onda sledece sezone Radnicki mora da napadne mesto za Evropu ne bi li dobila neki finansijski spric. Od domace lige nema para.

Ma samo da vi opstanete u super ligu a nadam se da će i neki jaki sponzori doći i da će početi da kaplje po koja parica za jačanje kluba...kako bi bilo lepo opet videti pun Čair i evropske utakmice :)
To isto kazu i svi iz Nisa... Od sponzora nema ni s, koliko ja vidim... Znam da je glup detalj, ali recimo primeti se ogromna razlika u dresovima C.Zvezde i nasim.. Da podjemo od neke gluposti, a da ne pricam za ostale stvari.. A i da dodje neki budzovan, klub ima da mu sluzi samo za pranje novca..

:)

fudbal%201%20nn.jpg

Pozdrav iz Osijeka!
Pamtim jesen 1981.g. i Geashopers. Radnički iz Niša ni je bila prva utakmica koju sam pohodio bez pratnje starog. S 10 godina sam prvi puta išao na utakmicu NK Osijek - Radnjčki Niš (te jeseni 1981) s društvom, pamtim golman Milenkovića. Inače nisam navijač NK Osijeka već susjednog Dinama iz Vinkovaca koji se danas zove Cibalia
Želim vam zdrav klub!
Još mi zvoni u glavi: niška banja, topla voda za nišlije živa zgoda....jedan dva tri četri pet šes sedam osam devet deset.......

To isto kazu i svi iz Nisa... Od sponzora nema ni s, koliko ja vidim... Znam da je glup detalj, ali recimo primeti se ogromna razlika u dresovima C.Zvezde i nasim.. Da podjemo od neke gluposti, a da ne pricam za ostale stvari.. A i da dodje neki budzovan, klub ima da mu sluzi samo za pranje novca..

Kako se ne nađe neko da uloži kintu k'o Mišković u Napredak... ipak je Niš mnogo veći grad od Kruševca!

Раднички има потенцијал да, уз "вечите" и Војводину, направи неку будућу "велику четворку" нашег фудбала. Нажалост, потенцијал је једно а стварност нешто друго. Судећи по досадашњим текмама, мислим да вам је максималан домет ове године средина табеле. Волео бих да ме пријатно изненадите и урадите нешто више од тога. У сваком случају, желим вам пуно успеха и да се више никад не вратите на нижеразредне њиве. Освежење је видети Нишлије поново у овој нашој јадној лиги :ok:

Раднички има потенцијал да, уз "вечите" и Војводину, направи неку будућу "велику четворку" нашег фудбала. Нажалост, потенцијал је једно а стварност нешто друго. Судећи по досадашњим текмама, мислим да вам је максималан домет ове године средина табеле. Волео бих да ме пријатно изненадите и урадите нешто више од тога. У сваком случају, желим вам пуно успеха и да се више никад не вратите на нижеразредне њиве. Освежење је видети Нишлије поново у овој нашој јадној лиги :ok:

Kod kuce ce Radnicki biti tvrd orah apsolutno svim ekipama. Jos ako budu ostvarene price o novoj zapadnoj tribini koja treba da se napravi stadion ce imati oko 25.500 sedista. a to znaci da nikome nece biti svejedno igrati protiv ekipe koja ima takvu podrsku. Ne kazem da ce stadion biti uvek pun (bice protiv PFC i CZ) ali ce biti uvek solidno popunjen. Jos ako se ove godine pokazu kao perspektivna ekipa i privuce sponzore onda Radnicki ima realne izglede da odigra veliku ulogu u JSL u godinama koje su pred nama.

Kod kuce ce Radnicki biti tvrd orah apsolutno svim ekipama. Jos ako budu ostvarene price o novoj zapadnoj tribini koja treba da se napravi stadion ce imati oko 25.500 sedista. a to znaci da nikome nece biti svejedno igrati protiv ekipe koja ima takvu podrsku. Ne kazem da ce stadion biti uvek pun (bice protiv PFC i CZ) ali ce biti uvek solidno popunjen. Jos ako se ove godine pokazu kao perspektivna ekipa i privuce sponzore onda Radnicki ima realne izglede da odigra veliku ulogu u JSL u godinama koje su pred nama.

Посета до сада 13000 против Звезде, 8000 против Смедерева и 3000 против Борче. Кад се зна да Смедерево и поготово Борча нису неки атркактивни противници и да стадион није завршен, ово је за наше услове сјајна посета. Види се да су се на југу ужелели фудбала. Слажем се да се на Чаиру ове године нико неће наиграти. Камо среће да се појаве ти спонзори. Мислим да од клубова у унутрашњости једино Раднички и Воша имају неке шансе да привуку веће фирме. Ипак су НС и Ниш градови од 200-300 хиљада људи. Можда и Раднички КГ може да добије неку већу подршку града, као у баскету и ватерполу. Остали - мрка капа. Осим ако им не улети неки тајкун као Напретку, али то је мач са две оштрице. На почетку се фрља с парама а онда одједном запали и оде клуб у три лепе. Јбг, од њих зависи. Ако поправе игру на страни и ако стадион буде завршен по пројекту у неко догледно време, могао би Ниш да се устали међу прва 3-4 клуба у Србији.

Посета до сада 13000 против Звезде, 8000 против Смедерева и 3000 против Борче. Кад се зна да Смедерево и поготово Борча нису неки атркактивни противници и да стадион није завршен, ово је за наше услове сјајна посета. Види се да су се на југу ужелели фудбала. Слажем се да се на Чаиру ове године нико неће наиграти. Камо среће да се појаве ти спонзори. Мислим да од клубова у унутрашњости једино Раднички и Воша имају неке шансе да привуку веће фирме. Ипак су НС и Ниш градови од 200-300 хиљада људи. Можда и Раднички КГ може да добије неку већу подршку града, као у баскету и ватерполу. Остали - мрка капа. Осим ако им не улети неки тајкун као Напретку, али то је мач са две оштрице. На почетку се фрља с парама а онда одједном запали и оде клуб у три лепе. Јбг, од њих зависи. Ако поправе игру на страни и ако стадион буде завршен по пројекту у неко догледно време, могао би Ниш да се устали међу прва 3-4 клуба у Србији.

Protiv Borce je bilo zvanicno 4000 ali ko je bio na utakmici zna da je bilo 6000 gledalaca sto je odlicna poseta za tako slabu ekipu kakav je BSK. Protiv Smedereva je bio pun stadion s obzirom da istok nije bio u funkciji a protiv CZ su pustili i pola istocne tribine i zato 13000 ljudi. Ako zavrse stadion onako kaku su pricali ovde komotno mogu da presele mladu reprezentaciju jer njih uzivo nismo imali prilike da gledamo a povremeno bi mogla da igra i A reprezentacija. Za Radnicki jos uvek treba da se stvara kult jer su ovde ljudi za 9 godina koliko nisu gledali dobar fudbal izgubili osecaj za lokalpatriotizam vec su se jos vise podelili na navijace vecitih rivala.

Здрав локал-патриотизам треба развијати у сваком граду у Србији. Ја сам из Београда, навијам за Партизан, али ме радује добра подршка локалним клубовима у Нишу, Ужицу, Крушевцу итд. Намерно кажем здрав локал-патриотизам, јер скандирање "Мрзим Београд!" у Крагујевцу, или верски фанатизам у Новом Пазару је управо супротно од онога што нашем фудбалу треба. Са таквим комлексашким ставом боље да ни не прате те клубове. 6000 против БСК кажеш? Свака част, нека наставе тако. Кад би се Чаир завршио онако како је предвиђено, репрезентација би комотно могла и већину утакмица да игра у Нишу и Новом Саду. Реално, Београд је засићен дешавањима. Сваки дан има гомила догађаја а и размажени смо, треба и то рећи. Једна-две текме годишње на стадиону Звезде или Партизана је сасвим довољно.

Здрав локал-патриотизам треба развијати у сваком граду у Србији. Ја сам из Београда, навијам за Партизан, али ме радује добра подршка локалним клубовима у Нишу, Ужицу, Крушевцу итд. Намерно кажем здрав локал-патриотизам, јер скандирање "Мрзим Београд!" у Крагујевцу, или верски фанатизам у Новом Пазару је управо супротно од онога што нашем фудбалу треба. Са таквим комлексашким ставом боље да ни не прате те клубове. 6000 против БСК кажеш? Свака част, нека наставе тако. Кад би се Чаир завршио онако како је предвиђено, репрезентација би комотно могла и већину утакмица да игра у Нишу и Новом Саду. Реално, Београд је засићен дешавањима. Сваки дан има гомила догађаја а и размажени смо, треба и то рећи. Једна-две текме годишње на стадиону Звезде или Партизана је сасвим довољно.

Ma da brate, malo pozorištance, malo balet, pa gej parada, za fudbal se nema vremena... :)

I ovde se pljuje Beograd i skandira protiv njega ali to je upereno protiv vlasti a ne protiv samih Beogradjana. U svakom slucaju to treba iskoreniti jer nikome to nije donelo nista dobro. Isto kao kada dodju iz Beograda u Nis pa skandiraju "Bugari, Bugari" iako ja dva Bugarina nisam video u Nisu zadnjih 20 godina, ili u NS-u "Madjari, Madjari". Srpska posla. Nis je potpuno zapostavljen u smislu sportskih desavanja i to najvise u zadnjih 10 godina. Kao da su ga odjednom nasli na mapi i odlucili da investiraju u infrastrukturu. Zato se narod ovde i uzeleo dobrih utakmica i gleda da ne propusti nijedno desavanje. Treba to malo rasporediti po celoj Srbiji da svi zainteresovani dobiju priliku da gledaju kvalitetan fudbal, rukomet, kosarku itd.

"Legea" oblači Radnički?"

Italijanski proizvođač sportske opreme "Legea" najverovatnije će opremiti igrače Fudbalskog kluba Radnički iz Niša, saopšteno u klubu.

Početkom sledeće nedelje trebalo bi da se finaliziraju dogovori i da igrači ubuduće nose dresove ove firme.

Radnički je ranije pregovarao sa proizvođačem sportske opreme "Patrick", ali do dogovora nije došlo.

490x370_Legea.jpg

Meraklije brojnije od grobara :lol:

Pa danas na utakmici nije bilo bas tako. Nego sumnjiva utakmica do kraja. I Jagodina i Radnicki su igrali sa po 50% snage. Sudija je bio katastrofalan, covek ponistio gol Jagodini sviravsi faul u napadu, nije svirao cist penal Radnickom u drugom poluvremenu a jednom je frajer svirao ofsajd iako mu pomocni sudija koji je bio postavljen odlicno nije signalizirao nista i zadnji biser zaustavno vreme u trajanju od 10 minuta. Jeste da su se Jagodinci valjali na svaki kontakt ali ovaj ga pretera sa produzetkom. Dal su im dali bod zbog toga sto je Jagodina ustupila stadion u prvom kolu Radnickom ili je nesto drugo ne znam ali utakmica je bila uzasna za gledanje.

Back