nema nikakvog smisla!!??
Partizan je TRI UZASTOPNE PRVENSTVENE utakmice odigrao prelaz iz keca u dvojku ili dvojke u keca. Vozdovac-Partizan 1:2 (1:0), Partizan-Radnik 2:1 (0:1) i Novi Pazar-Partizan 1:3 (1:0). Dakle,jedini klub u istoriji fudbala koji je to uspeo. Da li zelis da mi kazes da je to bilo regularno? Na toj utakmici Partzan-Radnik sudio je Djokic koga vas Pantic zove Rumenige. Pogledaj kakav crveni karton je dobio Keremek i kakav penal je sudio za Partizan.Eto,sam uzmi pogledaj snimak.Ili recimo,da li je moguce da Partizan dve utakmice u Sapcu odigra i obe dodju iz jedan u dva,identicnim rezultatom 1:3 (1:0). Pa uzmi pogledaj utakmicu Mladost Lucani-Partizan prosle sezone gde su domaci poveli 1:0 slucajnim golom sa 35 metara i onda sudija dodeli crveni karton a da pritom ni faul nije bio i odjednom igraci Mladosti stanu,ne mrdaju dok Partizan u dva tri minuta daje dva gola pred kraj utakmice.Ili pogledaj medjusobni duel Partizana i Vozdovca koliko je tu prelaza bilo.Govore za Zvezdu protiv Vojvodine 2:3 (2:0) a Partizan je iste te sezone pobedio Napredak 3:2 (0:2). I sada na primer nama Pantic prica kako Zvezda namesta jer Kosanovic izjavi da sudije guraju Zvezdu dok su na primer Dmitrovic,Pejovic,Asprogenis,Brana Ilic,Pjer Boja,Mateus,Bojan Radovanovic, Aca Bulic i ostali javno tvrdili da su sa Partizanom igrali namestene meceve,njih treba da smatramo budalama ali je zato Kosanovic u pravu.Ja sam ubedjen da kompletna liga namesta i to mnogo namesta.Nema tima koji ne namesta i dok se to ne ocisti,rascisti boljitka nece biti.Koliko samo neregularnosti ima i koliko je toga bilo.Pa seti se da su predsednici ili potpredsednici Hajduk Kule,Metalca,Banata,BSK Borce i jos ponekih istovremeno bili u upravi Partizana i onda kao igraju jedni protiv drugih.Da li je to regularno? A ovo sto kazes da nema smisla, pa i Zvezdu su za isto to optuzili u Parizu. Isto je moglo da bude da je neko odigrao da ce da pobedi sa vise golova razlike.Tako ja na primer mogu tebe da pitam ima li smisla kao proleter-Radnicki da ovaj da autogol i napravi penal za minut.Zar nije to mogao da ucini u razmaku od pola sata? Ili ko jos normalan namesta 2:6 (2:0), zar nije moglo da bude 2:3 ako vec dogovore. Uvek se mogu postaviti potpitanja.
Sad kad je tuki prestala da se dize ajmo sad o postenju