ФК ПАРТИЗАН сезона 2018/19

Ko je najbolje resenje za klupu Partizana za narednu sezonu?

• Ostanak Djukica

• Vladimir Ivic

• Ilija Stolica

• Matjas Kek

• Darko Milanic

• Niko od navedenih

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U stvari glupo je pricati sa ciganima o tome.....oni veruju da su skinuli tita i da su jedini zasluzni sto je srpstvo opstalo....hrabro su se borili protiv svih uopste im UDBA nije vodila klub vec su najtrofejniji klub bivse YU zato sto su prkosni i mnogo zahebani bili pa im komunisti nisu mogli nista :roll: Danas pricaju kako su skinuli Slobu i bili u prvim redovima (i jesu bili al tek kad je sloba krenuo da pada), a zaboravili onu parolu "zvezda, zvezda to je srpski tim slobodan milosevic ponosi se s njim"..... Tako ce i vucicu da okrenu ledja kad bude krenuo da pada kao sto su okrenili ledja tadicu iako ih je spasio propasti i doveo im gasprom... kurrva je to....

Partizan je osnovan kao vojni klub, a ne kao klub udbasa, drukara, preletaca i jahaca popova.....zato nas ima manje jer smo odabrani soj.

Poslednja izmena:
Čovek nije mislio ništa loše ali podržavam tvoj predlog.
Zaista bi moderatori mogli da održe jedan manji sastanak i da se svako drži svoje teme.
U suštini čak i ne mora svako da se drži svoje teme dok ima šta pametno da kaže na drugoj. Ok su i male provokacije, ipak sve to čini folklor Titovih blizanaca...

Reagovao sam na pridike i lekcije sa visine. Kao bavite se Zvezdom i derbijem (pa čime da se bavimo u danima nakon derbija ne razumem) a ovamo niko da ostavi post na nekom forumu, moš misliti gde piše jedva nas nekoliko, o tome da je umro bivši golman Partizana. Zatim nas zabludele usmerava i izvodi na pravi put, tako što radi baš istu stvar koju prebacuje nama. Iritantno je jbg.

U suštini čak i ne mora svako da se drži svoje teme dok ima šta pametno da kaže na drugoj. Ok su i male provokacije, ipak sve to čini folklor Titovih blizanaca...

Reagovao sam na pridike i lekcije sa visine. Kao bavite se Zvezdom i derbijem (pa čime da se bavimo u danima nakon derbija ne razumem) a ovamo niko da ostavi post na nekom forumu, moš misliti gde piše jedva nas nekoliko, o tome da je umro bivši golman Partizana. Zatim nas zabludele usmerava i izvodi na pravi put, tako što radi baš istu stvar koju prebacuje nama. Iritantno je jbg.

Jedan savet za srecan zivot: misljenja koja mogu da me iritiraju, obraduju, uznemire, usrece, su misljenja od osoba do kojih mi je stalo i koja cenim. Ovo ostalo, to tretiram kao psi laju karavani prolaze. Ne dotice me jer je bitno isto koliko i semafor u GTA. Probaj da tretiras slicne pojave na forumu na isti nacin, sa filozofskim mirom. Najveca kazna je ignorisanje.

- - - - - - - - - -

Provokacije napisane sa stilom, inteligentno cenim, one napisane sa neskrivenom mrznjom brisem. Naravno da se necemo ogranicavati sa komentarisanjem tema jer je ovo jos uvek slobodno, demokratsko drustvo i svako takvo misljenje je dozvoljeno i potrebno.

Grobari, umesto sto "gledate u tudje dvoriste" ajde da malo pogledate u svoje i da vidite sta se tamo desava
Preminuo bivši golman Partizana Blagoja Istatov
http://www.zurnal.rs/fudbal/super-l...vsi-golman-partizana-blagoja-istatov?lang=lat
... niko da to danas spomene ... Zalosno
Neka pociva u miru !
То што га овде нико није споменуо не значи да за то не знамо, и пре ружнала.
Blagoje Istatov kako sam poceo.jpg

На голу Партизана су од његовог оснивања углавном стајале све екстравагантне и префињене личности, а Истатов је један од њих.
Лака му земља.

Kaze terza igraci Partizana se dopingovali pred derbi :hahaha: Lepo se potrudio da nadje gomilu opravdanja i zaobidje cinjenicu da su ih sudije spasile..... To je samo jos jedan u nizu simptoma koji ukazuju da im je uteran strah u kosti i da im se um pomracio...... Tek cete da vidite kako deluje kad se igraci Partizana "dopinguju"....

drzimo se mi nanse muke...

cinjenica je da smo napaljeni i obrukani ovim debilnim sastavom kojeg je satro u misiju rupu proleter sa slane bare, bili bolji odk ukavnog miloja, debilnog defanzivnog trenera...

inace u drugim okolnostima i da zvezdana nije bila emotivno ispraznjena, sa normalnim trenerom bi nas ihzula ko beba patofnu...

vodis , imas kukavnog protivnika koji igra defanzivno, i ceo mec strepis umesto da iskoristis kukavicluk...

sta bi bilo da su marin i kompanija igrali kako treba?

dakle, gledjamo kako mi da oteramo vuciceve ljude, vucelu , koji su kod nas...

a derbi, bio prosao, zahvalnost glupom miloju da smo bar malo uzivali gledajuci ih u podredjenom polozaju... u sledecem derbiju ce nas rasturiti...

“NOVOSTI” OTKRIVAJU: Evropski “hram” u Humskoj
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:752153-NOVOSTI-OTKRIVAJU-Evropski-hram-u-Humskoj

Radovi bi trebalo da počnu do kraja tekućeg prvenstva i trajaće oko godinu dana. Sve tribine biće pokrivene - priča direktor Stepanović
sp-partizan-stadion-zk_620x0.jpg

sp-partizan-stadion-zk-(2).jpg

Pre nekoliko dana je u Skupštini grada usvojen plan detaljne regulacije sportskog kompleksa "Partizan", a Stepanović nam je omogućio da "zavirimo" u ono što sledi i što će objekat u Humskoj svrstati među najmodernije u regionu.

- Rekonstrukcija podrazumeva da na sadašnju betonsku konstrukciju širimo prsten. Ova sadašnja ne može da prihvati toliko opterećenje. Ona će biti oko osam metara širine na severu i jugu, a na zapadu i istoku 12 metara. Stadion će biti pokriven do atletske staze, a reflektori bi bili u unutrašnjem prstenu na 25 metara od terena, koliko propisi nalažu. Četiri kule izvan stadiona bi trebalo da služe za VIP i novinarske lože. U svakoj varijanti rušimo sve lože i na istoku i na zapadu i imaćemo superluksuzne nove lože.

Posle prvog koraka u vidu usvajanja plana detaljne regulacije sledi izrada projektantskog rešenja.

- Pre nekoliko dana doneta je odluka o izradi plana detaljne regulacije. Kompleks će se zvati "Partizan", ranije je imao 12,2 hektara, bez tog parkovskog dela će imati oko devet hektara. Angažovali smo određene firme koje će nam raditi projekat, izabrali smo "CEP". Rade se stadion, sportska hala, poslovno-sportski objekti, to su sve projektantski elementi koje smo napravili direktor sportskog centra Vlada Rakočević, Joca Jovanović, Miša Dimitrijević, Sanjin Grbić i moja malenkost. To je ekipa koja bi trebalo da idejno projektno rešenje predoči projektantima koji su zaduženi za konačno rešenje.

То је у суштини први пројекат реконструкције стадиона још у доба Зечевића и Бјековића колико видим.
Тада су и облепили споља северну трибину у стакло, тако је требало цео стадион да изгледа али се са радовима стало јер је држава то стопирала.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back