ФК ПАРТИЗАН сезона 2010/11

-

• -

glasova: 7 70,0%
  • -

glasova: 3 30,0%

• Ukupno glasova
    10
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
koliko sam ja video, ona se sam umlatio
startovao na Lazevskog i onda poceo da se previja
gde ce na stenu bez opreme?:mrgreen:

Ma čovjek je folirant teški, svaki kontakt previjanje, više nam se svima popeo na k....:evil: i previjanje i centaršuti i baš mi je drago da ne igra u Izraelu sad zbog žutih da malo Rakitić izvodi prekide...

Glupo zvuči nakon ovog slobodnjaka, ali ovo je stvarno rijetkost u zadnjih par godina....

da, mislim, razumljivo je da Kleo nije Drogba ili VIlja.
Al mene je iznervirao pristup igri svih njih do osamdesetog minuta kada su doshli sebi

Sa ovim se apsolutno slazem. U drustvu se osecam malo kao crna ovca, jer svi su nesto zadovoljni. Ja ne znam gde je ona ofanziva koju su najavljivali. Kakve su ovo sad izjave "igrali smo sjajno", "nismo imali srece". Svima nam je krivo sto smo izgubili golom iz slobodnjaka, ali realno smo zasluzili. Ono sto je dobro, to je da nisu stvarali prilike kao prosle godine, ali gledajuci posle onaj skraceni snimak, cini mi se da su zasluzili ranije da rese utakmicu, i da pobede nekom siguricom od recimo 2:0 ili 3:1.

Ljudi ne može protiv Šahtjora da se igra kao protiv Čuke ili Rada. Vidjeli ste kada smo imali onih deset minuta ofanzive, njihova kontra se umalo nije završila golom (stativa). Oni su poznati po kontrama i imaju veći kvalitet od nas, a mi smo igrali onoliko koliko smo dobili prostora.

tacno tako
tesko mi je da to kazem, ali ako se otvorimo protiv nekoga zavrsicemo ko Zilina protiv Chelsea:rumenko:

koliko sam ja video, ona se sam umlatio
startovao na Lazevskog i onda poceo da se previja
gde ce na stenu bez opreme?:mrgreen:

U toj prvoj situaciji da, ali su ga posle Lazevski i najvise Sasa Ilic tukli gde su ga videli :D

A dokle planirate da se raspravljate sa likom koji tvrdi da je celo SP namesteno, posle 1 (i slovima: jedne) utakmice tvrdi kako je neki igrac truba a na neistomisljenike vristi "Komunisto!", sve drzeci se 'papira i teorije' (jer je fudbal, dabome, pre svega teorijska igra)?

ti moras priznati da Sale nije pruzio nijedan dobar pas napred 80 minuta
isto tako, Ilijev i Tomic nisu probili nijednom po strani, Ilijev je imao jedan centarsut i promasio Klea koji je bio medju trojicom, umesto da je pruzio loptu ka Tomicu koji se otvarao
da je Batistuta, a ne Kleo napred, ne bi juce dali gol

Majstore Kleo apsulutno ne ume da se nadje u sansu,prvo nemozes da kazes da Ilic nezna da uputi dobar pas npr.protiv Nemaca kada je pored boljih igraca od ovih sto ima Sahtjor izbacio u prostor Boska Jankovica koji je dao gol...da je umesto Jankovca na tom mestu bio Kleo,sigurno ne bi stigo loptu a onda bi vi rekli da zna da igra Kleo ali Sale mu ne daje lopte... Po prikazanom na jucerasnjoj utakmici,po odigranih 180 minuta protiv APOELA,i isto toliko minuta protiv Partizana videlo se da kada Klea uzne malo bolji stoper (Gavrancic i Kucer) da gubi svaki duel na terenu.Sale mu pusti loptu u prostor on neume da je stigne (da smo imali tu nekog brzaka Kucera bi ostavio iza sebe i nebi nam onoliko propadale kontre),onda,kada su mu dali loptu u noge,koju treba da primi a zatim odigra ili vrati na povratnu (kao sto je Boja to uradio i napravio je Tomicu sansu za sut),svaki je duel izgubio;jeste da nismo imali centarsuteve sa strane ali kako je izgubio svaki vazdusni duel kada je Stojkovic dengazirao nema sumnje da bi i ove sa strane pored Klea centralni defazivni Sahtjora sve to pokupili.Ja neznam kakva lopta treba Kleo da bi dao gol,da li treba da bude sam na 7 metara od gola,a da Kucer i Rakicki budu pet metra iza njega a Pjatov na gol liniji pa da da gol...Uostalom kako je Injac dao gol Galatasaraju,kako je Ziga sam pored 5 igraca Rome dao gol,kako je Sulejmani dao gol Juventusu i oni onda nisu imali pomoc veznih igraca...

Majstore Kleo apsulutno ne ume da se nadje u sansu,prvo nemozes da kazes da Ilic nezna da uputi dobar pas npr.protiv Nemaca kada je pored boljih igraca od ovih sto ima Sahtjor izbacio u prostor Boska Jankovica koji je dao gol...da je umesto Jankovca na tom mestu bio Kleo,sigurno ne bi stigo loptu a onda bi vi rekli da zna da igra Kleo ali Sale mu ne daje lopte... Po prikazanom na jucerasnjoj utakmici,po odigranih 180 minuta protiv APOELA,i isto toliko minuta protiv Partizana videlo se da kada Klea uzne malo bolji stoper (Gavrancic i Kucer) da gubi svaki duel na terenu.Sale mu pusti loptu u prostor on neume da je stigne (da smo imali tu nekog brzaka Kucera bi ostavio iza sebe i nebi nam onoliko propadale kontre),onda,kada su mu dali loptu u noge,koju treba da primi a zatim odigra ili vrati na povratnu (kao sto je Boja to uradio i napravio je Tomicu sansu za sut),svaki je duel izgubio;jeste da nismo imali centarsuteve sa strane ali kako je izgubio svaki vazdusni duel kada je Stojkovic dengazirao nema sumnje da bi i ove sa strane pored Klea centralni defazivni Sahtjora sve to pokupili.Ja neznam kakva lopta treba Kleo da bi dao gol,da li treba da bude sam na 7 metara od gola,a da Kucer i Rakicki budu pet metra iza njega a Pjatov na gol liniji pa da da gol...Uostalom kako je Injac dao gol Galatasaraju,kako je Ziga sam pored 5 igraca Rome dao gol,kako je Sulejmani dao gol Juventusu i oni onda nisu imali pomoc veznih igraca...

Ili Kleo što je dao nekoliko golova bez ikakve pomoći saigrača...praktično iz ničega.

Ja prosto ne mogu da verujem kakav si ti demagog.
Spominješ nam tu Žigića od pre 5-6 godina.
Žigića...koji ni sam ne pamti kad ja poslednji put dao gol za klub.
Žigića...koji je kolac nad kočevima.

Stvarno smešne stvari pišeš...za nepoverovati.
I ne mogu da verujem da ste jedva dočekali da Kleo na nekoj evropskoj utakmici ne postigne gol pa da počnete nebuloze pisati.
Svako ko mi ovde napiše da se juče videlo kako Kleo nije nikakav napadač, taj ili je zlonameran ili nema pojma o fudbalu.
U utakmici u kojoj je Partizan imao 35% poseda lopte, ti prozivaš napadača što nije dao gol.
A bože ti sačuvaj:roll:

Ili Kleo što je dao nekoliko golova bez ikakve pomoći saigrača...praktično iz ničega.

Ja prosto ne mogu da verujem kakav si ti demagog.
Spominješ nam tu Žigića od pre 5-6 godina.
Žigića...koji ni sam ne pamti kad ja poslednji put dao gol za klub.
Žigića...koji je kolac nad kočevima.

Stvarno smešne stvari pišeš...za nepoverovati.
I ne mogu da verujem da ste jedva dočekali da Kleo na nekoj evropskoj utakmici ne postigne gol pa da počnete nebuloze pisati.
Svako ko mi ovde napiše da se juče videlo kako Kleo nije nikakav napadač, taj ili je zlonameran ili nema pojma o fudbalu.
U utakmici u kojoj je Partizan imao 35% poseda lopte, ti prozivaš napadača što nije dao gol.
A bože ti sačuvaj:roll:

Samo se pitam pao li si s' marsa ili nas sve ovde zayebavas :eek: Zasto bi mi sad trebali da zaboravimo Zigicev gol Romi?Zasto treba da pljujemo na "kolca" koji je slucajno u Primeri dao 13 gola za polusezonu?Ja mislim da Kleo posle onakve prikazane igre protiv Sahtjora,APOELA,Partizana pa Standarda i Briza on u primeri nebi 2 puta mrezu zatresao.Niko ga ne kritikuje zato sto nije dao gol,vec zato sto nije kadar da jedan duel dobije,da bar jednom primi loptu ko covek i da je prosledi a da je ne izgubi i da bar jednom sutne u okvir gola ( za informaciju Partizan ih je imao 5 a Sahtjor 8 suta u okvir gola).:rtfm: Sa njim u napadu u reprezentaciji NEKA NAM JE BOG UPOMOC :pop:

Samo se pitam pao li si s' marsa ili nas sve ovde zayebavas :eek: Zasto bi mi sad trebali da zaboravimo Zigicev gol Romi?Zasto treba da pljujemo na "kolca" koji je slucajno u Primeri dao 13 gola za polusezonu?Ja mislim da Kleo posle onakve prikazane igre protiv Sahtjora,APOELA,Partizana pa Standarda i Briza on u primeri nebi 2 puta mrezu zatresao.Niko ga ne kritikuje zato sto nije dao gol,vec zato sto nije kadar da jedan duel dobije,da bar jednom primi loptu ko covek i da je prosledi a da je ne izgubi i da bar jednom sutne u okvir gola ( za informaciju Partizan ih je imao 5 a Sahtjor 8 suta u okvir gola).:rtfm: Sa njim u napadu u reprezentaciji NEKA NAM JE BOG UPOMOC :pop:
Kleo nije igrao protiv Standarda jer je u to vreme bio clan Crvene Zvezde :rtfm: Sve pricas napamet a nisi ni malo objektivan niti upoznat sa cinjenicama.

Kakav god da , Kleo je bolji od svakog naseg napadaca i svako dalje raspravljanje na tu temu je besmisleno.
U ovom mecu ocigledno nije ni imao priliku da se dokaze jer se citava igra Partizana svela na defanzivu...
Krila nam nisu bila prodorna, nihov posao su bili prinudjeni da obavljaju bekovi ili Sasa Ilic...u takvim uslovima Kleo kao centarfor se ne moze ni videti.
Uprkos svemu tome smatram da bi se Kleo odlicno uklopio u reprezentaciju gde postoje uslovi da se citava igra zasniva na krilima tj. njihovom kvalitetu.

Dusan Djokic je dao gol protiv Milana na Marakani iz defanzivne taktike, a Zigic nije. Po tvom merilu bi onda trebalo da bude - Dusan Djokic je bolji od Zigica :hahaha:

Ja be uopste nisam gledao tako,pa onda bi reko da je Injac bolji od Klea zato sto je dao iz defanzivne taktike gol Galatasaraju a Kleo nije ni pripretio Sahtjoru,samo kazem da je Kleova igra protiv Sahtjora bila kriminalno losa i da sam vise ocekivao od njega...a vi svi zapucali da pljujete Zigica :hahaha: :hahaha:

Ja be uopste nisam gledao tako,pa onda bi reko da je Injac bolji od Klea zato sto je dao iz defanzivne taktike gol Galatasaraju a Kleo nije ni pripretio Sahtjoru,samo kazem da je Kleova igra protiv Sahtjora bila kriminalno losa i da sam vise ocekivao od njega...a vi svi zapucali da pljujete Zigica :hahaha: :hahaha:
Kleo je golgeter koji zavisi od drugih igraca, kao Savo Milosevic nekada. I prema tome kao golgeter koji zavisi od drugih igraca, ocajni Nemanja Tomic je glavni krivac sto sredina nije mogla da mu da postenu loptu, kao i Miljkovic koji mu tri puta iz idealne pozicije centrira iza ledja. I da si video prilikom prenosa kako je Kleo pogledao Miljkovica bilo bi ti jasno.

Poslednja izmena:
Kad ce ljudi da shvate da Kleo nije tip igraca kao Vilja da uzme sam loptu i da da gol?! Sto je najgore, on to cak i ume da uradi (oni golovi iz daljine), ali nije mu to jaca strana. On je gol igrac. Na njemu je da sto vise STVORENIH (dakle namestenih od saigraca) prilika pretvori u gol.
E pa takav nama treba u repki, pošto je bila kritika da Žigiću treba sto lopti da bi dao gol, a sam si zaključio da to treba i Kleu ...

Kleo je sinoć bio neupotrebljiv, jer nije ekstra klasa koja će da primi loptu, okrene trojcu i da gol (naravno, pričam o malo ozbiljnijim štoperima) ... Takav je i Žigić, ali je Žigić strvina koja bi juče spasio bar tri bunarače ... Ne verujem da bi išta uradili posle toga, ali u takvoj formaciji Žigić je korisniji od Klea ...

A šta misliš od koga će u repki dobijati lopte? Od Stankovića i Kuzmanovića koji se boje da pređu pola jer ostavljaju preveliku rupu koju krila ne mogu da pokriju jer su previše odsečena ...

Kleo je golgeter koji zavisi od drugih igraca, kao Savo Milosevic nekada. I prema tome kao golgeter koji zavisi od drugih igraca, ocajni Nemanja Tomic je glavni krivac sto sredina nije mogla da mu da postenu loptu, kao i Miljkovic koji mu tri puta iz idealne pozicije centrira iza ledja. I da si video prilikom prenosa kako je Kleo pogledao Miljkovica bilo bi ti jasno.

Jeste ali bio je ocajan u ispucanim loptama koje mu je Stojke slao,pitanje bi bilo da li bi on i pored dobrog centarsuta uspeo da nadskoci igrace koji su prethodno dobili nad njemu 100 vazdusnih duela.Boja mi je nekako delovao mnogo opasnije,cini mi se da je dobio sansu od starta sigurno bi zatresao mrezu...

E pa takav nama treba u repki, pošto je bila kritika da Žigiću treba sto lopti da bi dao gol, a sam si zaključio da to treba i Kleu ...

Kleo je sinoć bio neupotrebljiv, jer nije ekstra klasa koja će da primi loptu, okrene trojcu i da gol (naravno, pričam o malo ozbiljnijim štoperima) ... Takav je i Žigić, ali je Žigić strvina koja bi juče spasio bar tri bunarače ... Ne verujem da bi išta uradili posle toga, ali u takvoj formaciji Žigić je korisniji od Klea ...

A šta misliš od koga će u repki dobijati lopte? Od Stankovića i Kuzmanovića koji se boje da pređu pola jer ostavljaju preveliku rupu koju krila ne mogu da pokriju jer su previše odsečena ...

Levo Jovanovic, desno Krasic, neka desetka u timu, i Kleo sam u spicu. Naravno i Tosic u kombinaciji. Od njih ocekujem lopte, a ne od centrralnih veznih.

Ne mogu da verujem šta sve pišete, iako sam bio siguran da će posle jednog meča bez gola krenuti linč...

Šta vi očekujete od Klea?? Da ne pokvari prosek i tokom sezone daje po gol na utakmici???

Da istrči na sredinu terena, uzme loptu od, predribla u stilu Maradone ceo vezni red, bekove, štopere, i da na kraju kroz noge golmanu dune loptu u gol??!

Dečko koji je mlad, ima veliki talenat da postane sjajan napadač svetske klase, koji je sve šanse pretvarao u golove, dao najlepši gol nedelje, pokazao da će tek biti impresivan, a vi ste se razočarali kao da je glavni favorit za ˝Zlatnu loptu˝??!

Ukrajinci su nas zaustavili i zatvorili, Miljković je sve lopte prebacivao preko terena, Saša Ilić je morao da rešava pomaže odbrani, Tomić je neverovatni kreten, koji ništa dobro od početka sezone nije uradio, šta je tu Kleo trebao??!

On ne bio dao ni taj najlepši gol nedelje, da mu nisu sjajno spustili loptu, ne bi dao ni druge evrogolove, ni srušio Anderleht, da nije bilo saigrača i njihove ofanzivne i sjajne igre...

Ali uprkos svim ponavljanjima, upoređivanjima, pljuvanjima, hteli vi to ili ne, Kleo je desetostruko bolji napadač od Žigića i co. zajedno!!!

P.S. A nemojte se uopšte brinuti, jer je možda i imao šanse kad je Antić bio selektor, sada uz Pižona nema apsolutno nikakve, a vi ćete Kleu klečati kada nas redom Estonci, Slovenci i drugi budu čerečili.

Ali će biti kasno...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back