ФК Партизан 2024/2025

Који резултат очекујете ове сезоне

• Титула

glasova: 1 7,1%
  • Дупла круна

glasova: 0 0,0%
  • Без трофеја

glasova: 9 64,3%
  • Учешће у групној фази неког европског такмичења

• Презимљавање у неком европском такмичењу

• Испадање из Европе у квалификацијама

glasova: 7 50,0%
  • Трофеј купа

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    14
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
То је све од мене за модератора којем се никад више нећу обратити.
Само ти слави, имаш право...
али за вво подјебавање у правој кафани би попио ХМ па рецимо не пиво.
Искулирај и не подиебавај људе.
Наши очеви и дедови се тако нису понашали поготово не одмах после утакмице.

То је све од мене за модератора којем се никад више нећу обратити.
Само ти слави, имаш право...
али за вво подјебавање у правој кафани би попио ХМ па рецимо не пиво.
Искулирај и не подиебавај људе.
Наши очеви и дедови се тако нису понашали поготово не одмах после утакмице.
Podiebavanje???
Pa ko je crtao ono po stadionu?
A ne sećam se da su očevi i dedovi navijali za strani tim kad bi se igralo protiv bilo kog domaćeg.
To mogu samo retardi.

Zvezda nas je nasisala ku*cem na sred naseg stadiona i hvala im za to, jer drugacije ova bagra nece ni otici iz naseg kluba dok ne dotaknemo dno.

I nemojte da se vredjate, vikali su i njima nasi pojedini katanac, pecurke, samponi i slicno, gasili im struju… nije se unistavao klub kao ovi nas, doduse, ali imaju puno pravo da se nasladjuju.

I usrali su nam se u usta u nasoj kuci, tako da i treba da pod*ebavaju.

Zvezda nas je nasisala ku*cem na sred naseg stadiona i hvala im za to, jer drugacije ova bagra nece ni otici iz naseg kluba dok ne dotaknemo dno.

I nemojte da se vredjate, vikali su i njima nasi pojedini katanac, pecurke, samponi i slicno, gasili im struju… nije se unistavao klub kao ovi nas, doduse, ali imaju puno pravo da se nasladjuju.

I usrali su nam se u usta u nasoj kuci, tako da i treba da pod*ebavaju.
Vidi ovako, šta se dešava u vašoj kući to rešavajte sami.

Zvezda je u LŠ
LŠ je arena za svetske klubove sa precizno definisanom .politikom i velikom.lovom u kasi.

Zvezda odavno nema ni jedno ni drugo aj za pare uleti milostinja od države.
Tako da sa ovakvom.postavkom nema teoretske teorije da doje do osmine, ono naučna fantastika.

Dobra volja Benfike što je posle brzog vodjstva kasnije "usporila tempo" da bi ovi naši malo došli u posed lopte.

Zbog toga Zvezdi treba "uteha" u Super Ligi jer ono što sledi u LŠ biće bolno...

Vidi ovako, šta se dešava u vašoj kući to rešavajte sami.

Zvezda je u LŠ
LŠ je arena za svetske klubove sa precizno definisanom .politikom i velikom.lovom u kasi.

Zvezda odavno nema ni jedno ni drugo aj za pare uleti milostinja od države.
Tako da sa ovakvom.postavkom nema teoretske teorije da doje do osmine, ono naučna fantastika.

Dobra volja Benfike što je posle brzog vodjstva kasnije "usporila tempo" da bi ovi naši malo došli u posed lopte.

Zbog toga Zvezdi treba "uteha" u Super Ligi jer ono što sledi u LŠ biće bolno...

Pa ja iskreno mislim ko god od Zvezdasa veruje da Zvezda osim Jang Bojsu moze da otkine bilo kakav bod, taj je debelo lud.

Ali isto tako treba biti realan i reci da godine unistavanja daju rezultate i neko te nasisa 0:4 i ima puno pravo da te sprda. To je i poenta derbija.

Samo sto ovo vise nije derbi nazalost. Ne moze biti derbi izmedju prvog i sedmog na tabeli sa 10+ bodova razlike.

1727122046918.png

“Šta je ova zemlja dozvolila da se napravi od Partizana, to je sramota. To svi znate (novinari), ali niko neće to da napiše. Ili ne smete. Ali, stvarno je sramota šta je dozvoljeno da se napravi od Partizana, da igramo derbi koji nije derbi. Ovo nije derbi. Manjak kvaliteta, manjak karaktera, manjak mu*a. Ovo je na mnogo višem nivou. Kada sam dolazio, nisam verovao da je ovako. To je sramota.

“Pričam najnormalnije. Ne želim nikome da se zameram, želim sa svima da budem dobar, pa i sa vama (novinarima). Verujem da nijedan zvezdaš takođe nije srećan kada gleda ovo. To je činjenica. Ima još mnogo stvari koje ne smete da pišete, a ja vas gledam u oči i pričam vam. Mogu da kažem, jer mogu da odem sutra. Imam gde da odem. Otići ću na Kipar... Ovo ću vam reći isto i sutra. Mi pokušavamo unutar kluba, stručni štab i igrači, ali ne vredi, nema kvaliteta. Meni ovo nije izgledalo kao derbi. Verujem ni predsedniku, premijeru i kome god, jer je ovo nešto mnogo više. Ovo nikom ne odgovara, možda zapravo nekom odgovara, ali ne znam šta je poenta.

Zaista volim Partizan, došao sam iz tog razloga ovde. Ali, nemam problem da odem ako sam se nekom zamerio. Nije dobro i ne izgleda dobro, ne vidim izlaz. Mi igrači moramo da budemo bolji, da igramo bolje protiv rivala koji nisu u renomeu Partizana poput IMT-a, OFK Beograda, uz dužno poštovanje svima."

Aleksandar Jovanović
FB_IMG_1727125283258.jpg

Narodnu je potrebna sabornost....Samo sloga Srbina spasava....Najbitnije je da svi mi isto mislimo, da imamo jedan klub(Zvezdu), za koji cemo svi navijati, jednog Vodju koji ce sve da nas vodi, jednu crkvu, jedan narod, jednu partiju, nemojte da se delimo, razlicitosti su zlo... :cool:

Nije pitanje sta ce komsije da urade
jer ne mogu nista
Kao sti ni Zvezdinu propast nisu zaustavili simpatizeri ni navijaci vec politicari na vlasti
tako je i sa Partizanom i to svi znaju pa i provokatori na ovoj temi koji stida nemaju.
Posle ovog sto je Aca Jovanovic rekao ocekujem da najkasnije u decembru bude prodati za sitan novac
a decko je rekao JAVNO ono sto svi znaju a missevi novinarski ne smeju da napissu
Sada ce da plati cenu i on to zna ali bole ga duppe i zato ga mnogo posstujem.

Novinari samo objavljuju radi senzacije
U svakom klubu na svetu od prve do trece lige kad ode trener ide i strucni stabe
Koliko su u partizanu izgubilo kompas pokazuje otkaz prvo sefu omladinske skole
a pre toga su oterali ljude koji su Partizanovu skolu doveli do petog mesta u Evropi 2019 godine.
Klub se planski russi i o tome je samo golman Jovanovic progovorio otvoreno

Sad ce da dobije otkaz ili ce ga prodati u januaru svejedno je.
Pisao sam mnogo puta i ponovicu opet po stoti put
Ovi se nece smiriti dok Partizan ne ispadne u treccu ligu
sutnuli bi ga i zonu idioti nego propisi FSS ne dozvoljavaju cak i ako bankrotiras
Ko misli da ne moze to da se desi vara se
a desicce se sigurno ako ne za godinu onda za dve
voleo bih da se varam ali vidi se iz aviona sta se dessava.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back