ФК Партизан 2024/2025

Који резултат очекујете ове сезоне

• Титула

glasova: 1 7,1%
  • Дупла круна

glasova: 0 0,0%
  • Без трофеја

glasova: 9 64,3%
  • Учешће у групној фази неког европског такмичења

• Презимљавање у неком европском такмичењу

• Испадање из Европе у квалификацијама

glasova: 7 50,0%
  • Трофеј купа

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    14
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.
Очигледно продаја карата зарибала...

Него, имаш неки пример да се овако најављивао фудбалски сусрет једног клуба, рекао бих било где у свету?

Тандем Терзић-Вучић у пуном сјају...

Ezl9wlXXIAAbvEb

.
Vidi, ovo je vec ko zna koji put da arena to radi. Mislim da su prvi put uradili kad su od SK uzeli prenose NFL-a. Sad sto ste neobavesteni je neka druga prica

Partizan se pred ponoć oglasio hitnim saopštenjem​

Crno-beli u nedelju gostuju "romantičarima", koji svoje utakmice igraju na stadionu "Kraljevica" u Zaječaru.

Tokom dana su se na društvenim mrežama pojavile informacije da Partizan zabranjuje prodaju karata svojim navijačima, zbog čega su se iz Humske oglasili kako bi to demantovali.

Saopštenje FK Partizan prenosimo u celosti i bez izmena:

"Povodom dezinformacija, koje su se u toku dana pojavile na društvenim mrežama, da FK Partizan ne dozvoljava prodaju karata za južnu tribinu stadiona „Kraljevica“ u Zaječaru, a pred 8. kolo Mozzartbet Super lige Srbije, OFK Beograd - FK Partizan, FK Partizan izričito demantuje takve natpise i glasine.

FK Partizan nije domaćin utakmice 8.kola Mozzartbet Super lige Srbije, već gostujuća ekipa i samim tim ne raspolaže kartama za južnu i druge tribine stadiona.

Prema dostupnim i lako proverljivim podacima, u slobodnoj prodaji se nalazi još 70% kapaciteta južne tribine stadiona „Kraljevica“ u Zaječaru, a pristup stadionu i gradu Zaječaru nije i ne može biti zabranjen ni jednom licu ili grupi lica. Ovime stavljamo tačku na sve spekulacije, glasine i neistine koje se pojavljuju na društvenim mrežama, koje plasiraju oni koji žele da naprave štetu i utiču na imidž kluba pred važne utakmice u nacionalnom prvenstvu",
stoji u saopštenju FK Partizan.

https://www.b92.net/sport/fudbal/sr...se-pred-ponoc-oglasio-hitnim-saopstenjem/vest

...................

Vidi, ovo je vec ko zna koji put da arena to radi. Mislim da su prvi put uradili kad su od SK uzeli prenose NFL-a. Sad sto ste neobavesteni je neka druga prica
.
Ма када је било да сви штампани медији објаве преко целе насловне стране оглас за неку утакмицу?

Тога није било ни за репрезентацију Србије, а камоли за неки клуб.

У свету не знам да постоји такав пример потпуног идиотизма, да општи медији (да будем јасан: који нису спортски) објаве рекламу за једну утакмицу преко целе насловне стране.

Бтњ, Кинези кажу, нико није толико слеп као неко ко не жели да види...

.

Da li se pravis glup ili si stvarno glup? Valjda znas ko stoji iza Arene i zasto to rade. Lepo sam ti napisao u prosloj poruci kad je cini mi se bilo prvi put (NFL).

Nema to veze ni sa Zvezdom ni Partizanom, vec SBB-om.

To sto padas na gluposti koje Lekizan pise, a i on se ne razume...

.
Ма када је било да сви штампани медији објаве преко целе насловне стране оглас за неку утакмицу?

Тога није било ни за репрезентацију Србије, а камоли за неки клуб.

У свету не знам да постоји такав пример потпуног идиотизма, да општи медији (да будем јасан: који нису спортски) објаве рекламу за једну утакмицу преко целе насловне стране.

Бтњ, Кинези кажу, нико није толико слеп као неко ко не жели да види...

.

Polufinalna utakmica Svetskog prvenstva 2014. godine između Brazila i Nemačke takođe je bila na naslovnicama mnogih novina pre samog meča.

...

Ne upoređujem, samo dajem primer.

I meni je lično malo preterano pogotovo što je Zvezda prethodnih sezona igrala LŠ pa nije se toliko pisalo o tome pogotovo ne na naslovnoj strani.

Polufinalna utakmica Svetskog prvenstva 2014. godine između Brazila i Nemačke takođe je bila na naslovnicama mnogih novina pre samog meča.

...

Ne upoređujem, samo dajem primer.

I meni je lično malo preterano pogotovo što je Zvezda prethodnih sezona igrala LŠ pa nije se toliko pisalo o tome pogotovo ne na naslovnoj strani.
.
Па написао сам да бих негде разумео да је репрезентација у питању, па још полуфинале светског првенства...

Овде имамо рекламу утакнице аутсајдера лиге шампиона из Србије и просечног клуба у европским размерама из Португалије као оглас преко целе насловне стране "неутралних", а у ствари јасно декларисаних "медија".

Уживај...

.

.
Па написао сам да бих негде разумео да је репрезентација у питању, па још полуфинале светског првенства...

Овде имамо рекламу утакнице аутсајдера лиге шампиона из Србије и просечног клуба у европским размерама из Португалије као оглас преко целе насловне стране "неутралних", а у ствари јасно декларисаних "медија".

Уживај...

.
Ja rekoh isto tako da je i meni čudno ...

Vidimo se na derbiju

Ja rekoh isto tako da je i meni čudno ...

Vidimo se na derbiju
.
Не верујем.

Некада је то био празник фудбала на овим просторима, а данас је обична фарса која више није у стању ни да напуни стадион.

Навијачи генерално јесу глупи, али очигледно не колико би то Навијач желео.

Погледај само утакмице Звезде у првенству, то прати само родбина и пријатељи, + плаћени навијачи ултра копа.

.

много сте опасни, нам треба судија
.
Ај да се подсетимо...

ZVEZDA NEĆE DA IGRA DERBI ZBOG SRĐANA JOVANOVIĆA! Bura u srpskom fudbalu DVA dana pred meč!

Наравно, меч је одложен (и то двапут) и одигран у другој половини децембра.

Не одговара српским галактикосима најбољи српски судија, мора неки послушан анонимус да се нађе.

.

.
Ај да се подсетимо...

ZVEZDA NEĆE DA IGRA DERBI ZBOG SRĐANA JOVANOVIĆA! Bura u srpskom fudbalu DVA dana pred meč!

Не одговара српским галактикосима најбољи српски судија, мора неки послушан анонимус да се нађе.

.
Sa ovakvom (ne)igrom, bilo koji sudija da sudi derbi, vi ste pukli k'o zvečke

.
Ај да се подсетимо...

.
Taj "najbolji sudija" što je pao na UEFA testu bi opet bolje trčao od onih vaših baba.
A da,"navijač" je kriv :lol:

Šta ti je čudno?
Kako nikome nije čudno što njihov "ugnjetavan i uništavan od vlasti" kk po medijima ima udarne vesti !?
Osvojili kup slavice ćukteraš i jednu aba ligu u zadnjoj deceniji a svake godine prostor u medijima kao da su višegodišnji osvajači EL.
Tu nećeš da čuješ kako k*njaju.
Pa malo jeste čudno, da budem iskren, da se baš toliko piše o jednom meču i to na naslovnoj strani. Niko nije rekao za sportsku sekciju (tu bi bilo glupo da ne bude) ali baš za naslovnu stranu većine medija ...

Opet se vraćam na kk sektor gde oni imaju više informacija nego naša sa Benfikom.
Imaš li primer za to? Ja ga lično nisam video, da budem iskren ...

Ne branim nikoga ali ... ovo mi je baš malo čudno da se tolika pompa diže oko jedne utakmice (od 8 - 4 na domaćem terenu) a Zvezda već dugi niz godina igra evropska takmičenja pa nikom ništa.

Sa ovakvom (ne)igrom, bilo koji sudija da sudi derbi, vi ste pukli k'o zvečke
.
Та прича је била прошле године, кладионице нудиле квоту 5 на победу Партизана у децембру.

Па српски галактикоси попушили из све снаге.

Наравно, после тога је кренуло чувено "звездино пролеће", у прве 3 утакмице 5 пенала, ископан судија са 5 суђења у првој лиги и не може нико да га скине са дербија...

Нико није толико слеп као неко ко не жели да види.

.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back