FK Partizan 2022/2023

AleVuova ljubimica NE IGRA u Evropi cirkusantu.
не играмо тај трећеразредни куп доста смо сакупили бодова претходних 5 ссезона у били 34 на клупској УЕФА Листи сад смо 39 у Европи, врло добар пласман, тако само настави да кмечиш, 850 карата продали :hahaha: :hahaha: зовите оне нарикаче поново што сте их доводили :lol:

не играмо тај трећеразредни куп доста смо сакупили бодова претходних 5 ссезона у били 34 на клупској УЕФА Листи сад смо 39 у Европи, врло добар пласман, тако само настави да кмечиш, 850 карата продали :hahaha: :hahaha: зовите оне нарикаче поново што сте их доводили :lol:
ajde ne brboci

igrali bi vi sve se udarali u pedu da ste uspeli da se makar za to izborite... ali su vas isutirali kao zadnjeg u grupi...

covketov fan , pa bolje se obesi sam

Партизан је од старта играо као да има играча мање......
Куррац од фудбала
Јбо ме онај ко ме навадио да се уопште занимам за ову глупаву игру.... јјебем ти фудбал

Јавили се из Вучићеве петокраке.
IMG_20230217_165430.jpg

Маса дахија који су букирали летове су спречени да дођу на утакмицу па траже останак термина који је цигански савез уосталом и променио, али како је Евролига већ променила термин партизанове утакмице у кошарци сада и термин фудбала може да се врати.
Одговара зато онај наш телетабис да неће да игра средом јер пости.....
Screenshot_2023-02-17-16-55-16-008-edit_com.facebook.katana.jpg

Јавили се из Вучићеве петокраке.
Pogledajte prilog 1298103
Маса дахија који су букирали летове су спречени да дођу на утакмицу па траже останак термина који је цигански савез уосталом и променио, али како је Евролига већ променила термин партизанове утакмице у кошарци сада и термин фудбала може да се врати.
Одговара зато онај наш телетабис да неће да игра средом јер пости.....
Pogledajte prilog 1298105
velike greote

i onako ce nas natrpaju

sledeci put kada bude trebalo zvezdi partizan ce kociti i tako unedogled...

mi smo i onako u ***** zbog njih, cinjenica je da smo ocajni...

ne vidim sta nam je toliko bitno...

Каква је лобања овај Саничанин... Па колика пањина мораш да будеш за овакву реакцију?! Подсетио ме је на оног распалог Трајковића против Лудогореца...

Навикао сам свих ових година, па и деценија на европска разочарења у Хумској.
Али...никада се нећу навићи на разне управе које само лапају и лапају.
Па можете ли, ПСОВКА КОЛОСАЛНИХ РАЗМЕРА, да направите крштену одбрану икада?
Да остану четири године заједно, па узмите после стотине милиона на њима...
Да могу да одбијем радни задатак, не бих ни долазио идуће седмице на дерби.
Звезда је килава као старо магаре, али ће ове билмезе разбуцати као крмача масну врећу.

План је ваљда јасан сада и највећем наивцу.
Ови ће да плате судије колико треба да буду други на крају сезоне.
То доноси 3. коло квалификација за ЛШ у преводу опет ЛК јер не може Партизан никога да избаци.
Испада се у 4. коло квалификација за ЛЕ, а поражени са стазе нешампиона иде у ЛК у групе.
То је последња прилика да узму значајнији кеш.

Идуће године се мења систем квалификација, а Србија губи сигурно место у Лиги шампиона.
Значи, гаси интернет, чупај каблове и ћао.

Back