General Dus@n
Iskusan
- Poruka
- 6.505
odo na derbi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jel nosis dzak?odo na derbi
Nije sam. Tu ste vas trojica. General, Djole i ti. Cela armija. (Svi banovaniПартизан , Партизан то је наш тим , наш тим , који никад није сам , није сам , наш Партизан
Hoćeš da se javiš posle Derbija da popričamo ozbiljno kako vas je opet sudija zajebo, nije dosudio čist penal, nama ga svirao a nije postojao jer je faul bio na centru, kako je Koroman neopravdano šamarao vašu nevinu dečicu...ili kako je vaš Jokan jeo g'0vna i nije postavio u tim Šabana Šaulića koji je baš bio spreman za ovaj Derbi a umesto njega izveo na teren Ismeta Krcića koji ni mikrofon ne ume više da drži u nogama a ne loptu...Hajde javi se posle utakmice koja će možda ovoga puta trajati 220 minuta jer vam ni 120 nije dovoljno da date gol.
e tako se to radi!!!
![]()
crni lepotan:sto se njih tice, Jadnevski ih je upropastio maksimalno
Ne mogu da pričam dok ne dobijem ciganski izveštaj sa utakmice. Ne znam koliko ste igrača imali na terenu.pricaj ilicu
sta te mucu? da ti pomognemo
mi Grobari smo poznati kao dusevni ljudi, uvek spremni da pomognu![]()
Ne mogu da pričam dok ne dobijem ciganski izveštaj sa utakmice. Ne znam koliko ste igrača imali na terenu.U svakom slučaju dodjite u kafanu da vas častim i čestitam titulu.
![]()
Ne mogu da pričam dok ne dobijem ciganski izveštaj sa utakmice. Ne znam koliko ste igrača imali na terenu.U svakom slučaju dodjite u kafanu da vas častim i čestitam titulu.
![]()
Ovo je vec licilo na Partizan kakav zelim da gledam. Narocito se ovo odnosi na drugo poluvreme. Kad sam ocekivao da Jokan primeni revolucionarnu 6-4-0 formaciju, on napadace menja napadacima i nastavlja sa ofanzivnom igrom.
TomicSta da kazem, pravio je Pejcinovicu malu decu i ubedljivo najbolji igrac utakmice. Kakav dribling kod prvog gola, mislim da ce od sad protiv njega svi oblaciti suknje
Vasington vrlo dobar, sa sve karfiolom na glavi. Mali Djavo Ljaja jos jednom nevidljiv, Bogun takodje dosta neprimetan, no se za njega nadam da ce biti bolje. MDjLj se izgleda skroz opustio posle zavrsenog posla sa Mancesterom, bio je mnogo bolji u jesenjoj polusezoni.
Posebno mi je zao sto dr. mr. Moreira nije imao svoj dan kad je realizacija u pitanju, mislim da smo lagano mogli da uvaljamo jos 3 komaTa.
I, da, ne mogu da verujem da cu ovo reci, Fejsa jako dobar danas. Naisao je, doduse, na jos sporijeg igraca od sebe (Milijasa), ali Boze moj, necu da sitnicarim![]()
Giovanna:Derbi nisam gledala ali sam užasnuta ponašanjem Zvezdinih nazovi navijača. Čemu ono paljenje stolica? Je li to sportsko navijanje? Kućno vaspitanje očigledno nemaju čim tako nešto rade a navijači nisu,jer se zna kako se navija..(Uvek osuđujem takvo ponašanje, nebitno ko je čiji.) Još malo pa će puškama da dolaze na stadion i da se ubijaju samo zato što drugi navija za suprotan tim..Užas.
Giovanna:Ti očigledno nisi čitao pažljivo post. Pročitaj pažljivije... Ja osuđujem uvek takvo ponašanje nebitno ko je čiji (stoji u zagradi,znači )isto da su i patizanovci uradili isto bih pljuvala po njima jer ja kao navijač Partizana ili uopšte navijač ne mogu da shvatim to divljanje, paljenje baklji, tuče,ubijanja..Inače uvek navijam za Zvezdu i bilo koji srpski tim kada igraju sa nekim stranim klubom,što se moraš priznati jako mali broj ljudi može pohvaliti sa tim.Možda po novim pravilima gde kad odeš na utakmicu strepiš da li ćeš doći kući živ i zdrav ja i ne spadam u navijače..jer se očigledno ne uklapam u sliku idealnog navijača danas..
Ocigledno.J.bg spava mi se pa ono..
Inace, potpuno se slazem sa ovim postom.
Prvo čestitke na više nego zasluženoj pobedi i već odavno osvojenoj tituli.
Za boldovano...kao okoreli Delija,veruj mi,i ja bih voleo da uvek gledam vaš partizan ovako da igra.
Ako se ima u vidu da od kako pratim derbije,u samo 2 navrata sam video goru Zvezdu te da bi ih ovako nemotivisane i užasno pripremljene za praznik fudbala mogao pobediti i neki tim sa sredine tabele južnomoravičke lige onda ne vidim pravo merilo snaga...ali to ne znači da se ne umanjuje vaš uspeh i da kažem da ste ipak kao tim mnogo bolji.
Ako se vama sviđa ovakva igra partizana ja ću reći dabogda ovako uvek igrali.
Evropa (ja je iskreno sa Zvezdom ni ne bih hteo da je vidim,brukanje bi bilo neviđeno) ipak traži nešto drugo a toga ovde nema...zato i imamo samo 2 igrača iz domaće lige u reprezentaciji.
Naravno da za Evro takmicenja treba mnogo vise, nije to bila ni poenta. Ono sto sam ja hteo da kazem je da smo konacno jedan derbi odigrali sa nekom koncepcijom igre, nismo kao u proslom stali na nasu polovinu i cekali da Moreira izbunari nesto prema Diari, pa ovaj ako pretrci nekog super. Jokanovic je izvrsio pravovremene izmene i ubo je sa obe (onu trecu ne racunam, jer se desila u zaustavnom vremenu). Video sam udvajanja kad je npr. Koroman imao loptu, video sam pravovremena preuzimanja kad recimo Stevanovic ode u napad i naravno ispadne kao iz prikolice, video sam i da jos neko osim Moreire preuzima organizaciju igre kad je ovaj pokriven, a ne da se svi kriju od lopte. Video sam naravno i greske kojih je bilo, narocito u prvom poluvremenu, prvenstveno u odbrani, ali je u drugom sve to izgledalo mnogo bolje. Otud i razlozi za zadovoljstvo.