General Dus@n
Iskusan
- Poruka
- 6.505

necu da se raspravljam o glupim temama.....kad se zna kakva je situacija u svakom pogledu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MOZDA NAM TRENUTNO NE IDE KAKO TREBA , ALI JA SAM SIGURNA DA CEMO SE POPRAVITI! Sto se nas devojaka tice , vazno je da su momci k'o bombonice!Zar ne curke?";-)
Igraci, naravno. Kad vidis Stevanovica, svaka majka bi ga za zeta pozelela. Jos da stave Vujovica na desnu stranu, pa da se nagledamo 1 festivala lepote duz desne aut linije.
Elem, protiv Banata ne igraju Zuka i Moreira. Moreira odradjuje kartone, Zuka jos vuce povredu pete, i nadam se da ce se oporaviti do tzv. derbija. Nije bas zgodno, jer je utakmica sa Banatom veoma vazna, kiks bi mnogo uticao i na nas i na njih pred derbi. No, bar cemo da vidimo sta Tomic ume na svojoj primarnoj poziciji.
edit: koji monumentalni kreten je dodao tagove 'komunalne chamuge' i 'napred zvezdalee'?
jel ima neki problem?ako ima pisi mi na pm pa cu ja to resiti...![]()
edit: koji monumentalni kreten je dodao tagove 'komunalne chamuge' i 'napred zvezdalee'?
ZVANICNO OVO JE POSLEDNJI POST GENERALA DUSANA NA OVOJ TEMI! Pozdravljam vas braco GROBARI!ZIVEO PARTIZAN! I na ovaj nacin se oprastam od vas...
ZVANICNO OVO JE POSLEDNJI POST GENERALA DUSANA NA OVOJ TEMI! Pozdravljam vas braco GROBARI!ZIVEO PARTIZAN! I na ovaj nacin se oprastam od vas...
Pre toga sa banatom...Tekma u pola 6....nema boljeg nacina da se provede dan nego u hramu fudbala!
Od kada je Groblje bilo hram fudbala?:smajlikkojistavlja samsebiomčuokovrata:
Od kada je Groblje bilo hram fudbala? :smajlikkojistavlja samsebiomčuokovrata:
gde ces brate, nemoj da zayebavas
vratisec se ti jos jaci kad ih nakantamo u derbiju
jok, nego je ona vasha rupchaga![]()
jao, kad ti se raspadne ta zvezda od dugova, za koga cesh navijati............