ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znam da Partizan moze jos bolje da igra,ali Partizan nema sta da se brine ni Vosa i Zvezda nema sanse da vas stignu,evo moje procene za Titulu

1-Partizan 80%

2-Vosa 10%

3-Zvezda 10%

REALNO

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Koja moroncina ...

PS: Licno cu traziti od kimija/jeke, da ti da poen posto u postovima konstantno koristis samo smajlije ...
Ako to nije spam, ja ne pijem pivo vise...

@tema

Realno gotovo je opet imate titulu :(
Nama preostaje samo da se borimo za drugo mesto :(

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Koja moroncina ...

PS: Licno cu traziti od kimija/jeke, da ti da poen posto u postovima konstantno koristis samo smajlije ...
Ako to nije spam, ja ne pijem pivo vise...

@tema

Realno gotovo je opet imate titulu :(
Nama preostaje samo da se borimo za drugo mesto :(

Jos ima da se igra ,ali Vosa realno je imala veoma lepe sanse za titulu , i taman kad sam ocekivao interesantno prvenstvo ,Vosa izgubi od Napredka ,pa sad od Rada ,i partizan osta sam na vrhu:D

ne znam, za sad je imao samo bljeske, nema kontinuitet, videcemo...:think:

Pa znas kako .....on je ubacen u 70 " minutu ,i isao je na sve ili nista ,ili da se dokaze ili da se obruka ....i posrecilo mu se.....igrace sigurno od sada u prvoj postavi,onako nizak nabijen ,samo odlecu od njega:D .Imao je i Fejsa juce jednu dobru intervenciju ,ali to nije dovoljno....

dobar je Brana Ilic, bio je najbolji i u Radu i u Zemunu, ali Rad se bori za opstanak, a Zemun je ispao s njim, nisam siguran da je dobar za Partizan, ali nisu ni Jokan, Vujovic, Knezevic, Fejsa (po do sad prikazanom)....
ne valja sto je Ljajic ostao u Partizanu na pozajmici, trebao je da ode u Englesku, ovde samo davi loptu i cuva noge, a ipak je premlad da bi imao toliku slobodu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back