ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jel ste culi sto i cigani 'oce da napune arenu? gostuju ljuba alicic i dzej ramadanovski...
danas ce biti ponovo utakmica na 'povuci-potegni'... u stvari, verovatno se ne moze ni predvideti tok... Partizan jeste favorit, ali i Jagodina nije bas losa... a jos igra kod kuce, znaci, verovatno nas ocekuje jedna bunkerica... ako damo gol na vreme, onda je sve zavrseno... nadam se da fejsa nece da igra i da ce me Jokanovic na taj nacin ubediti da niko ne igra u Partizanu da bi se prodao nego da igraju samo oni koji su u najboljoj formi trenutno... sto je jako tesko... u svakom slucaju, treba uzeti nova tri boda jer se prvenstvo dobija upravo u ovakvim utakmicama...

Kad je doslo do toga da nas Vrana spasava...

Ja se prevario pa odgledao. Isuse, kakva je ono oranica... Imam njivu koja je pogodnija za fudbal od onog tzv. terena. Ipak, najvaznija je pobeda i 3 nova boda. Mali djavo Ljaja skroz pogubljen, Vasington :lol:. Steta za Zuku, nadam se da nije teza povreda.

Usudio bih se reci da Fejsa nije bio los danas. Dobar u opstrukciji igre protivnika, pasovi tacni (koliko je moglo po onim dzombama), sasvim solidan.

Судија је поништио регуларан гол[/QUOTE

Ono nije bio gol ,bio je ofsajd ...realno

Nisam zadovoljan danasnjim ucinkom....bez neke ideje ,samo dugim loptama su pokusavali da nesto urade ,ali nista, Wasinton nije zablistao ali zato jeste Brana Ilic ,alal mu qr.ac za onakav gol, a imao je i jos jedan dobrar prodor po boku,al malo je bio neprecizan ,drago mi je sto ce izboriti mesto u prvoj postavi..ali ipak 3 boda su 3 boda!Jos jedan vazan korak ka tituli..

Navijanje u prvih 20.. min nije bas bilo bas najsjajnije,ali posle je sve bilo ok ,a i lepa nam je bila koreografija ,posteno...

:gace::gace::gace:

jel ste culi sto i cigani 'oce da napune arenu? gostuju ljuba alicic i dzej ramadanovski...
danas ce biti ponovo utakmica na 'povuci-potegni'... u stvari, verovatno se ne moze ni predvideti tok... Partizan jeste favorit, ali i Jagodina nije bas losa... a jos igra kod kuce, znaci, verovatno nas ocekuje jedna bunkerica... ako damo gol na vreme, onda je sve zavrseno... nadam se da fejsa nece da igra i da ce me Jokanovic na taj nacin ubediti da niko ne igra u Partizanu da bi se prodao nego da igraju samo oni koji su u najboljoj formi trenutno... sto je jako tesko... u svakom slucaju, treba uzeti nova tri boda jer se prvenstvo dobija upravo u ovakvim utakmicama...

:hahaha::hahaha: :worth::worth:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back