Jeka#26
Poznat
- Poruka
- 8.932
Ilicu zasto tako tuzna faca 
Ko te dira da ga razbijem?

Ko te dira da ga razbijem?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dirao me doktor. Neda mi da pijem pivo!!!Ilicu zasto tako tuzna faca
Ko te dira da ga razbijem?![]()
E to je za tvoje dobro. Nema onda tuznih faca.Dirao me doktor. Neda mi da pijem pivo!!!![]()
E to je za tvoje dobro. Nema onda tuznih faca.
I Dzejms Bond pije Koka kolu zero.![]()
Pa sad...Ja ne navijam ni za jedne ni za druge, ali ako ces da sklonis taj tuzni smajli - onda dobro si im rekao!Hajde da ne bude of Topic! Ua Partizan. Necete biti prvaci.................Jesam li im dobro rekao Jeko?
![]()
Ne mogu zbog Generala. Njega mi je zao kad budu pukli. Bice pijan k*o majka.Pa sad...Ja ne navijam ni za jedne ni za druge, ali ako ces da sklonis taj tuzni smajli - onda dobro si im rekao!![]()
Generale, srecan ti rodjendan!
Znam da je juce bio ali ja nisam bio pored kompa vec samo na telefonu pa ti nisam mogao cestitati sa slikom. Evo pivo za tebe a prazna casa je za mene
![]()
Ali to nije dovoljno!Khm khm khm JA VOLIM PARTIZAN,JA VOLIM CHELSEA, JA JEB*EM MATER CRVENOJ ZVEZDI,JA VOLIM PARTIZAN I Aston Vilu ja *****m ZVEZDI MAJKU MILU![]()
Ilicu zajebi to ...lepe su nam sanse za titulu realno....![]()
I ja kazem.Sta bre nije dovoljno....realno gledano Zvezda je juce bila 0 u odbrani....ko se zadnji smeje najsladje se smeje
Tako se i namestaju. Da ne bude logicno. Potrebne su pare za vracanje dugova a najbolje i najlakse do njih dolazi na kladionici.Kako bre namestena???Nije mi logicno uopste....
I ja kazem.
Inace utakmica je bila namestena.
E sad sigurno znam da osvajamo kad si ti to reko ....veoma pouzdana informacija hvala ti
Tako si i namestaju. Da ne bude logicno. Potrebne su pare za vracanje dugova a najbolje i najlakse do njih dolazi na kladionici.