ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mozda nije realno, al je optimalno
dobili smo grupu sa 3 ekipe koje igraju promenljivo, Sevilja, Studgart i Samdorija
o Standardu izuzev da je namucio Liverpool, ne znam mnogo

p.s. opak kraj:lol:
Mala Mostanica? :lol:

sevilla nikad ne igra promenljivo..pogledaj samo koji su sada na tabeli spanske lige i sve ce ti biti jasno...
a ove ostale ekipe su malo vise od loseg..mislim da nam je sevilja jedini pravi i ozbiljan konkurent iz grupe

Sevilja je u protekle dve sezone isla od sjaja do ocaja
gubili su sa po 3,4 razlike i dobijali i sto tako, to je slucaj i sa Studgartom koji razvali Verder, a pre toga je jedva izbaci Bugare u kupu UEFA
Samdorija je valjda tek sad pobedila

pa dobro ali realno imamo extra sanse da prodjemo ako tako nastave posto je nasa igra ove sezone(na veliko iznenadjenje) mnogo bolja i nadam se da ce biti sve bolja i bolja:super:

A šta je to bila tuga? Pobediti u obe utakmice ekipu koja je trebala bez oduzetih bodova da bude lider rumunskog prvenstva je za tebe nešto loše? Šta bi ti hteo? :roll: Da nismo možda trebali da ih pobedimo jedno 8:0 za početak? :dash: Daj bre kad čujemo ovakve stvari dođe mi da primenim ovog smajilija u realnosti. U drugoj utakmici je Partizan igrao taktički, znao je da Rumuni moraju da napadnu, dali smo gol iz kontre i the end, kraj, konec, itd. Kad vidimo da tako pobede neke strane ekipe odmah pričamo kao eto to je velika ekipa. A kad neka naša ekipa, prvenstveno Partizan, pobedi tako taktički neku utakmicu, odmah ide priča kao eto imali smo sreće, slučajno smo dali gol, mogli smo da pobedimo umesto 1:0 sa 6:1 itd. Shvatite suština fudbala nije u maštarijama i nagađanjima tipa "šta bi bilo kad bi bilo".

---

Što se tiče grupe koju smo izvukli biće vraški teško, ali moramo verovati u prolaz dalje. Ako je grupa teška ipak je raspored utakmica i domaćinstava idealan. Dolazi prvo Sampdorija koja je mnogo slabo počela i ima težak raspored u prvenstvu, a u trećem kolu uz pobedu protiv Sampdorije odlučuje se o prolasku dalje protiv Standarda u Humskoj, bez obzira na dva gostovanja. Na njima samo može da se dobije koji bod više, ali trebalo bi da dve pobede kod kuće budu sasvim dovoljne.

Brate, mislim da previse cenis nas Partizan. Rumuni su u Beogradu imali dosta sansi. Samo je sreca sto nisu dali neki gol. Nije to bas bila takticka utakmica. Moramo da igramo kao protiv Fenera u prvih pola sata i onda smo drugi ili treci u grupi.

Brate, mislim da previse cenis nas Partizan. Rumuni su u Beogradu imali dosta sansi. Samo je sreca sto nisu dali neki gol. Nije to bas bila takticka utakmica. Moramo da igramo kao protiv Fenera u prvih pola sata i onda smo drugi ili treci u grupi.

e upravo tako...partizan samo takvom igrom moze da dobije sevilju. a ove ostale moze da dobije sa pola snage :)

Sreća je što nisu dali gol? Ključno je pitanje: Pa što nisu??? Tu prestaje svaka priča. Sreća? Ma da sreća u dve utakmice... Ako pratiš malo više fudbal videćeš da su mnogo veće ekipe pobeđivale iz par šansi, a protivnik je imao duplo više. Stalno ta sreća...

Pratim ja fudbal malo vise nego sto bi trebalo. No, necemo siriti raspravu dalje. Podvlacim da NIJE dobro to sto su imali u Beogradu nekoliko sansi.

druze crni....ebes igru sta se pamti ? POBEDA.....i da budem iskren ja i zaboravio kad smo ih zadnji put ebali na marakani...
bice bolje Jokanu su se oci "uzorale" nanjusio je da mozemo vise

NAPRED PARTIZAN
Pitaj slobodno ako si zaboravio. Pobedili smo "SAMO" 3 x u rupi za poslednje dve godine. :mrgreen: Dva puta u prvenstvu i jednom u Kupu.
Vidi, vidi! Ti si i češki naučio! :hahaha:
Češki ili ruski, jednom rečju govorim dva jezika. Ma idi bre. :hahaha:

ja cu da idem na zapad...da lomim tribine...sto je sigurno sigurno je... zaebi ti to..ne zelim da me neka budala mlatne stolicom po glavi pa da dobijem mozdani udar :thumbdown:

Eeee sad si me razrocarao ma niko te nece dirati ako znas da se ponasas na tribini,ali i ja se sad mislim zasto je onaj lik dobijo po nosu na jugu u derbiju.Ja sam na jugu 100% bezobzira

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back