Toki-Voki
Ističe se
- Poruka
- 2.150
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nemam ni ja,al ipak izgleda nekako lepse.NAPRED PARTIZAN!!!
TI SI KRALJ !a ono za de li je? ....vristao sam...
e p aotvorili smo sezonu "punjenja zvezde na derbiju" u visokom stilu. sledeci derbi su tek u kanalu.
VOLIM PARTIZAN
pozdrav braco grobari
dajte da se uozbiljimo nije poenta da ih vredjamo ovde na ovoj lepoj nasoj temi ajmo da ih poebemo tamo na CZV = raspadamo se ko trosna kuca....
O PARTIZANE O SAMPIONE.....
kako se zove njihova tema???tkacio:
Hvala za čestitku! Divna pažnja!Sutra ćete dobiti od nas čestitku na Marakani.![]()
![]()
![]()
Baš toliko. Izmerio je to Dijara upravo na derbiju.pa imajte malo razumevanja za tamnoputog napadaca parnog valjka. ipak su dimenzije gola samo 7,38m * 2,44m tj. tricavih 18,0072 kvm
A u kojim pravilima piše da ne može da svako piše na ovoj temi?xaxax pa ako nisi grobar sto si na nasem delu foruma???
GEJ je pokušao prvo predigru sa Moreirom, krenuo je od vrata. Očekivao je nešto veliko.
Izdvojio bih sledeća dva posta:
Hvala za čestitku! Divna pažnja!A mi nismo kao vi pa su vam Dijara i Žuka čak vratili i kusur.
![]()
![]()
Baš toliko. Izmerio je to Dijara upravo na derbiju.Smanjite sledeći put dimenzije gola, možda vam pomogne.
![]()
---------------------------------
A u kojim pravilima piše da ne može da svako piše na ovoj temi?
GEJ je pokušao prvo predigru sa Moreirom, krenuo je od vrata. Očekivao je nešto veliko.A Moreira naravno nije od "njihovih".
![]()
mislim da je bilo bolje da standard gostuje nama... bilo bi lakse uzeti tri boda... ovako, bice dosta tesko na svakoj utakmici... realno, u ovakvoj grupi, ne bismo trebali bas previse da se nadamo prolasku dalje, ali, vredi se boriti... mislim da sprotiv sampdorije mozemo da prodjemo dobro.. a cini mi se da nas dve pobede vode dalje... najlepse bi bilo igrati protiv sevilje poslednje kolo, kad oni vec prodju dalje... ne smeju se igraci predavati unapred... sad cemo stvarno da vidimo koliko je Partizan jak i gde je u odnosu na evropske klubove...