ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pravda9556987hv7.gif

e, a oni su jadni... i prljavi, to im se mora priznati... trebalo je da dobije par crvenih kartona... i bas se pitam zasto sad ne dizu hajku zbog ofsajda sviranog u njihovu korist, kao prosle godine kad je spasic pogresio pa morao javno da se izvinjava... pa nisu vracali lopte iz auta... pa svi oni pogibeljni startovi... pa ono sto je gaj uradio... koroman... pa posle utakmice onaj subasic i ostali... ono je bruka... isti su k'o i oni huligani koji ih samaraju na treninzima... Partizan ima 3 puta bolji tim... i da Moreiru onaj sudija nije izbacio bez razloga, dali bismo im jos 2 komada... Jokanovica sam hvalio jos pre utakmice sa Fenerbahceom i drago mi je da sam bio u pravu... covek je nas, dokazano, i nece da nas izneveri kao sto je to djukic uradio... a to znaci vise od bilo cega...
najsmesnije od svega je kad, posle utakmice, nisu smeli da pridju severnoj tribini i svojim navijacima... nego stoje na 50 metra i gledaju se... znaci... jadna i bedna...
mi idemo dalje i cekamo zreb sutra... da vidimo ko ce biti sa nama u grupi u uefa kupu... pa, ako Bog da, da prezimimo... ako ne, nije strasno... sledece godine ponovo napad na ligu sampiona...

Izdvojio bih sledeća dva posta :mrgreen::
Sutra ćete dobiti od nas čestitku na Marakani.:hahaha: :hahaha: :hahaha:
Hvala za čestitku! Divna pažnja! :D A mi nismo kao vi pa su vam Dijara i Žuka čak vratili i kusur. :hahaha: :hahaha: :hahaha:
pa imajte malo razumevanja za tamnoputog napadaca parnog valjka. ipak su dimenzije gola samo 7,38m * 2,44m tj. tricavih 18,0072 kvm
Baš toliko. Izmerio je to Dijara upravo na derbiju. :hahaha: Smanjite sledeći put dimenzije gola, možda vam pomogne. :rotf:
---------------------------------
xaxax pa ako nisi grobar sto si na nasem delu foruma???
A u kojim pravilima piše da ne može da svako piše na ovoj temi? :roll:
GEJ je pokušao prvo predigru sa Moreirom, krenuo je od vrata. Očekivao je nešto veliko. :hahaha: A Moreira naravno nije od "njihovih". :rotf:

Izdvojio bih sledeća dva posta :mrgreen::

Hvala za čestitku! Divna pažnja! :D A mi nismo kao vi pa su vam Dijara i Žuka čak vratili i kusur. :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Baš toliko. Izmerio je to Dijara upravo na derbiju. :hahaha: Smanjite sledeći put dimenzije gola, možda vam pomogne. :rotf:
---------------------------------

A u kojim pravilima piše da ne može da svako piše na ovoj temi? :roll:

GEJ je pokušao prvo predigru sa Moreirom, krenuo je od vrata. Očekivao je nešto veliko. :hahaha: A Moreira naravno nije od "njihovih". :rotf:

uh kad bi moreira krenuo sa njegovom ** onda bi bilo svasta :rotf::rotf::rotf::rotf:

Raspored je odlican, dva najizglednija za rastavljanje nam dolaze na nas stadion...

1. KOLO (četvrtak, 23.10.2008.):
PARTIZAN - Sampdorija
Sevilja - Štutgart
(Standard je slobodan)

2. KOLO (četvrtak, 06.11.2008.)
Štutgart - PARTIZAN
Standard - Sevilja
(Sampdorija je slobodna)

3. KOLO (četvrtak, 27.11.2008.)
PARTIZAN - Standard
Sampdorija - Štutgart
(Sevilja je slobodna)

4. KOLO (sreda, 03.12.2008.)
Sevilja - PARTIZAN
Standard - Sampdorija
(Štutgart je slobodan)

5. KOLO (četvrtak, 18.12.2008.)
Sampdorija - Sevilja
Štutgart - Standard
(PARTIZAN je slobodan)

Jos sto je bitno, Sevilja nam dolazi zadnja, znaci necemo se ubedaciti na pocetku nego na kraju ako budemo morali... Odigramo lepo i smireno sve 4, nemamo pritisak zadnjeg kola da od nas zavisi itd... posto zadnje kolo pauziramo...ako mene pitate bolji raspored nismo mogli dobiti

mislim da je bilo bolje da standard gostuje nama... bilo bi lakse uzeti tri boda... ovako, bice dosta tesko na svakoj utakmici... realno, u ovakvoj grupi, ne bismo trebali bas previse da se nadamo prolasku dalje, ali, vredi se boriti... mislim da sprotiv sampdorije mozemo da prodjemo dobro.. a cini mi se da nas dve pobede vode dalje... najlepse bi bilo igrati protiv sevilje poslednje kolo, kad oni vec prodju dalje... ne smeju se igraci predavati unapred... sad cemo stvarno da vidimo koliko je Partizan jak i gde je u odnosu na evropske klubove...

mislim da je bilo bolje da standard gostuje nama... bilo bi lakse uzeti tri boda... ovako, bice dosta tesko na svakoj utakmici... realno, u ovakvoj grupi, ne bismo trebali bas previse da se nadamo prolasku dalje, ali, vredi se boriti... mislim da sprotiv sampdorije mozemo da prodjemo dobro.. a cini mi se da nas dve pobede vode dalje... najlepse bi bilo igrati protiv sevilje poslednje kolo, kad oni vec prodju dalje... ne smeju se igraci predavati unapred... sad cemo stvarno da vidimo koliko je Partizan jak i gde je u odnosu na evropske klubove...

Pa standard i gostuje nama, tj dolazi nam u goste ako si na to mislio, mi idemo u stutgart i onda u sevilju kad ona vec prodje [9 bodova je sasvim dovoljno za prolazak]...

Pobedicemo obe kod kuce Sampdoriju i Standard bez problema, i moguce je da cemo izvuci neku neresenu jos u gostima :bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back