ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prvo, da sumiram...

- Ne svidja mi se sto Bogunovic sedi na klupi do 80 i nekog minuta umesto da igra celu utakmicu, izmedjuostalog to i jeste glavni razlog zasto nismo pobedili sa vecom razlikom...
- Koromana treba suspendovati na pola godine barem zbog konstantnog foliranja i kvarne igre, iskreno... kvari ugled Crvenoj Zvezdi sa onim na mulu izvodjenim prekidima dok se zivi zid namesta, zatim foliranje i hvatanje za glavu posle svakog duela...pa to je van pameti...
- Gay-a treba istuci kao vola... Celu utakmicu tuce moreiru koji sve trpi zbog kartona da bi na kraju totalno pukao... treba ga suspendovati takodje jer je potencijalno opasan...
- Sudiju takodje treba tuci kao vola, celu utakmicu ne deli kartone i na kraju podeli dva crvena odjednom, moreiri koji nije zasluzio ni opomenu on daje crveni...suspenzija! Gayu i koromanu, a bogami i milijasu je trebao od pocetka da deli kartone...
- Tosica treba tuci malo da se ocelici, dobar je igrac i ja ga obozavam ali je previse mekan, boji se i igraca i lopte... za njegovo dobro...
- Navijacima svaka cast, odusevili su me totalno...

Iskusno, na kraju je i Zuka stigao da zakljuca[SUP]TM[/SUP] Makarenu[SUP]TM[/SUP].

Glede Tosica, decko je stvarno poceo zesce da smara. Ima potez, ima brzinu, ali nikako da shvati da je ponekad pametnije dodati loptu slobodnom igracu umesto da nastavi da srlja u protivnicke igrace. Ipak, za njega ima vremena, i moze da postane jako dobar igrac.

pickaciganskauz3.gif
pickaciganskauz3.gif
pickaciganskauz3.gif
pickaciganskauz3.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back