pa imajte malo razumevanja za tamnoputog napadaca parnog valjka. ipak su dimenzije gola samo 7,38m * 2,44m tj. tricavih 18,0072 kvm
xaxa e to si dobro reko...svaka ti cast...ipak je on navikao da mu je gol cela poljana

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa imajte malo razumevanja za tamnoputog napadaca parnog valjka. ipak su dimenzije gola samo 7,38m * 2,44m tj. tricavih 18,0072 kvm
Jel to nišani gazda na tebe pošto te je uhvatio u pokušalu obijanja ?[SIZE=3:shonejc[/SIZE];7696738]
Sitno iseckati album iz 91" godine,dodati dve grancice javorovog drveta sa dva cvora i preliti banatskim vinom.Za izlazak iz depresije,trebace vam sutra ROMI![]()
sta je to trebalo da znaci???![]()
Dal si toliko glup pa da nemozes da razumes???
mislim da ne shvatam sta si hteo time da kazem...mozda sam cak i glup![]()
Nije mi jasno kako do sad nisi cuo taj recept.Dakle ovako iseckati album iz 91",zatim dodati dve grancice javorovog drveta sa dva cvora zato sto su izgubili od javora dva nula,a banatsko vino zato sto ni banat nisu mogli da pobede.............
Ti iseckaj vaš Almanah medjusobnih susreta sa nama od osnivanja, pa posadi Tikve. Možde će vam bolje uspevati na JNA oranici, izvini, na Groblju.Sitno iseckati album iz 91" godine,dodati dve grancice javorovog drveta sa dva cvora i preliti banatskim vinom.Za izlazak iz depresije,trebace vam sutra ROMI![]()
Ti iseckaj vaš Almanah medjusobnih susreta sa nama od osnivanja, pa posadi Tikve. Možde će vam bolje uspevati na JNA oranici, izvini, na Groblju.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a mozda i 2001![]()
Izvini nisam te najbolje razumeo,sta 2001?
Apoelujem da prestane ovakvo perfidno podyebavanje sa tom tikvom.Ti iseckaj vaš Almanah medjusobnih susreta sa nama od osnivanja, pa posadi Tikve. Možde će vam bolje uspevati na JNA oranici, izvini, na Groblju.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ti iseckaj vaš Almanah medjusobnih susreta sa nama od osnivanja, pa posadi Tikve. Možde će vam bolje uspevati na JNA oranici, izvini, na Groblju.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Apoelujem da prestane ovakvo perfidno podyebavanje sa tom tikvom.
daj bre iskuliraj pa znas da su oni cigani to im je naziv ***.......
Znači™ od juče su počeli dani borbe protiv shvatanja pisane reči. Javite mi kad se završe da se uključim opet u rad foruma.daj bre iskuliraj pa znas da su oni cigani to im je naziv ***.......
Misliš daćete tri gola u drugom poluvremenu? Za sada je samo 0:0 imate još 45 minuta da stignete željeni rezultat!Bez brige, bice 3:0 za nas, strelci Stevanovic, Tosic i Diara.