- Poruka
- 51.813
cekaj derbi i budi pametan odigraj tiket....ako hoces na nevidjeno da ti odma kazem da ce biti 3 : 1 za PARTIZAN....aj u dvajs marke ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sta ti mislis???,da zvezda nece da napravi nijedan kiks do kraja sezone,ma daj molim te,daj boze da ostanete u ligi.
New Age navija za Vosu, koja, kako sad stvari stoje, ima vece sanse da se bori za titulu od ostalih.
daj Boze da ostanu u ligi? ha haha...procitao na b92 da ce mozda Gavrancic da potpise... trenira sa Teleoptikom... evo teksta...
Gavrančić trenira sa Teleoptikom
Nekadašnji reprezentativac i igrač Čukaričkog, Dinama iz Kijeva i PAOKa Goran Gavrančić trenira sa fudbalerima Teleoptika.
Gavrančić, koji je slobodan igrač, formu održava na terenima na kojima trenira filijala 'crno-belih' a ni jedna ni druga strana ne isključuju mogućnost da dođe do dogovora o saradnji mada konkretnih razgovora nije bilo, piše 'Sportski žurnal' od srede.
"Reč je o sjajnom profesionalcu, momku za primer, igrači i stručni štab Teleoptika su oduševljeni što je Gavrančić odlučio da trenira s njima," kaže Ivan Tomić, "Ne mogu da kažem da smo imali neke planove pre dolaska ali ni da odbacim mogućnost da se nešto kasnije dogodi. Videćemo."
Posle definitivnog odlaska iz Kijeva Gavrančić je tokom leta bio u pregovorima sa holandskim Tventeom, sada je u Boegradu a kao igrač bez ugovora može da se dogovori o saradnji sa nekim klubom i van prelaznog roka.
"Spreman sam na dogovor s onim klubom čije se ambicije i želje poklapaju s mojima. Odlično se osećam, prijaju mi treninzi sa Teleoptikom, zahvalan sam što su mi omogućili da radim ovde," rekao je Gavrančić, "Bilo je kontakta sa Holanđanima, interesovalo se još nekoliko klubova, ali sa odlukom ne žurim. Hoću da izaberem najbolju opciju."
Na pitanje da li je ta 'najbolja opcija' Partizan, Gavrančić je odgovorio:
"Videćemo, spreman sam na razgovor sa svima."
Goran Gavrančić rođen je 2. avgusta 1978. godine, za reprezentaciju je odigrao 28 utakmica, nekadašnji član Čukarički Stankoma, Dinama iz Kijeva i PAOK-a.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2008&mm=09&dd=24&nav_id=320292
New Age navija za Vosu, koja, kako sad stvari stoje, ima vece sanse da se bori za titulu od ostalih.
da... sto se posebno moglo primetiti u kvalifikacijama za kup uefa... i nesrecnog poraza od 3:0 u gostima... i izvucenog boda posle neverovatnih 0:0 za pamcenje kod kuce... i kad ih je nadaleko poznati gorostas habitfarm javor iznenadio i pobedio sa 1:0... samo splet nesrecnih okolnosti i zavera velicine univerzuma jedini mogu da objasne to sto se nisu plasirali u prvo kolo kupa uefa i sto su drugi na tabeli sa 3 boda zaostatka...
Videcemo sve posle subote, mislim da nemas pravo da tako govoris...
Seti se samo kako ste nas pljuvali da smo losi, pa je bilo one man show kad vam je tata Gojko uterao 3 komada i doneo bod u NS...
![]()
Da, znam...Realno, jedan gol je bio cist poklon naseg iskusnog cuvara mreze koji je odlucio da izigrava Ronaldinja kada je jednostavno trebalo napucati loptu sto dalje u polje. Naravno, time ne zelim da umanjim Gojkovo umece, samo napominjem![]()
kralju... o tome koliko ste jaki, najbolje govori tvoja recenica da mislis da "mozete da nam okinete jedan bod"... i da bi vam to mnogo znacilo... pazi... nije iskljuceno... cuda se desavaju, ali retko... tipujem na dva razlike za Partizan... sve ostalo moze da bude samo los dan il' neka velika nesreca... posto, u ovom trenutku, mislim da niko nije u formi u kojoj je Partizan... sto ne mora da znaci da se to nece promeniti...
slazem se, ako uzmete bod to treba da ide u rubruku "verovali ili ne"![]()
slazem se, ako uzmete bod to treba da ide u rubruku "verovali ili ne"![]()
moj jubilarni 3000ti post na temi gde sam napisao i prvi pre vise od godinu i po dana
u tih godinu i po dana na ovom podforumu su se smenjivale svadje, krize, doba blagostanja (koje se, imam utisak, zavrsava, neki forumasi uzimaju sebi za pravo da naturaju drugima svoje misljenje, koju oni slede kao dogmu, pa ako im se neko suprostavi, u nedostatku argumenata, zapocinju sa vredjanjem)
Partizan je prosle godine uzeo duplu krunu, ove godine sigurno gazi ka novoj (ako tucemo Vosu u subotu i Zvezdu onaj tamo vikend, titula je u dzepu)
ima kvalitetan tim, stanje u klubu je mnogo bolje nego sto je bilo pre godinu i po
ako bude sve u redu treba da udjemo u Ligu UEFA, i po kvalitetu zasluzujemo da prodjemo grupu
I KAD BUDEM PRAH I DIM
MOJE SRCE BICE S NJIM
p.s. zao mi je sto sam morao da pomenem neke negativnosti na ovom podforumu u ovom postu
naravno da je mnogo vise lepsih stvari, pametnih, duhovitih ljudi sa kojima je milina dopisivati se
@dulebass,![]()
![]()
Cestitam 3000ti post i da dozivis jos 100 puta po toliko, a sto se tice Vose mislim da nebi trebalo da bude nekih problema,a sto se tice Zvezde i da izgubimo dva derbija opet smo na vrhu.
3 boda u derbiju nisu samo 3 boda
to je 3 boda vishe za Partizan i 3 izgubljena boda za zvezdu![]()