ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Necu ponovo da komentarisem ko je balvan!!!

a sad vic:Resio sv.Petar da pusta u raj samo one koj su bili hrabri u zivotu
Dodje prvi covek,i sv.Petar ga upita jel si ti bio hrabara u zivotu,ovaj mu odgovara da jeste,kako je branio domovinu borio se za svoju drzavu,i na kraju sveti petar odluci da ga
pusti u raj,isto tako bi sa drugim covek,ulazi grobar kod sv.Petra,vidi sv.petar grobara cudno mu da oce on u raj posto se pusta po hrabrosti:mrgreen:,pa ga upita sta je on
u zivotu hrabro uradio,on rece"otiso sam na zvezdin sever tamo je bila prava ludnica 20000 ludih delija svi pevaju,skacu navijaju ja u jednom trenutku svom snagom viknem
partizan sampion"sv.Petar zacudjeno gleda i kaze vala stvarno si bio hrabar,pa
kad si to uradio?? pre 2 minuta-rece grobar:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

On topic...

Branković novo pojačanje šampiona
partizan.rs
partizan.rs
Dosadašnji fudbaler Napretka iz Kruševca Vladimir Branković potpisao je četvorogodišnji ugovor sa beogradskim Partizanom.

Branković je rodjen 22. septembra 1985. godine i igra na poziciji levog beka. U dosadašnjoj karijeri, pored Napretka, nastupao je za OFK Beograd i Zrinjski iz Mostara.

"Ovo je drugi životni san koji mi se ostvario u poslednjih mesec i po dana. Prvo sam dobio ćerku, a sada sam potpisao za klub za koji navijam od malena. Sve se brzo odigralo. Ljudi iz Partizana su reagovali pravovremeno. Presrećan sam", rekao je Branković na konferenciji za novinare.

Branković je rekao da je konkurencija na poziciji levog beka u Partizanu velika, ali je uveren da može da izbori status prvotimca.

"Ivan Obradović je sjajan igrač i trenutno je u prednosti. Verujem da ću opravdati očekivanja i da mogu da udjem u prvih 11", dodao je Branković.

Branković je osmo pojačanje Partizana u ovom prelaznom roku. Igraće na levom beku umesto Lazevskog, koji je na pripremama povredio metatarzalnu kost desne noge, dok će Ivan Obradović u vreme kvalifikacija za Ligu šampiona biti na Olimpijskim igrama u Pekingu.

'Crno-beli' u četvrtak putuju u Švajcarsku, gde će obaviti drugi deo priprema za narednu sezonu.

Meni je, iskreno, ovaj Brankovic skroz nepoznat, a pratio sam nasu ligu koliko-toliko. Ima li koga da zna nesto vise o njemu?

Necu ponovo da komentarisem ko je balvan!!!

a sad vic:Resio sv.Petar da pusta u raj samo one koj su bili hrabri u zivotu
Dodje prvi covek,i sv.Petar ga upita jel si ti bio hrabara u zivotu,ovaj mu odgovara da jeste,kako je branio domovinu borio se za svoju drzavu,i na kraju sveti petar odluci da ga
pusti u raj,isto tako bi sa drugim covek,ulazi grobar kod sv.Petra,vidi sv.petar grobara cudno mu da oce on u raj posto se pusta po hrabrosti:mrgreen:,pa ga upita sta je on
u zivotu hrabro uradio,on rece"otiso sam na zvezdin sever tamo je bila prava ludnica 20000 ludih delija svi pevaju,skacu navijaju ja u jednom trenutku svom snagom viknem
partizan sampion"sv.Petar zacudjeno gleda i kaze vala stvarno si bio hrabar,pa
kad si to uradio?? pre 2 minuta-rece grobar:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:hahaha::hahaha::hahaha:
mislim da si se zabrojao pri pisanju nula

ne znam za tog Brankovica, steta za Lazevskog

Đukić: Ni za Partizan nema popusta!

Najgluplji mi je ovaj deo... "Srbija mora na Olimpijske igre u najjačem sastavu. Kada su ovakve stvari u pitanju, ne može se ići pola-pola."
http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=103022

O, bože...šta, PARTIZAN ne mora u najjačem sastavu da igra kvalifikacije za LIGU ŠAMPIONA??? :rtfm: Tamo da odu i da se bzv osramote...
Uaaaaa, Đukić... :thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Stvar je, naravno, mnogo kompleksnija od toga. S jedne strane, naravno da je reprezentacija vaznija od bilo kog kluba, i Djukic ima pravo kad kaze da su ustupci nemoguci, jer sta bi se desilo kad bi danas-sutra i drugi klubovi krenuli da povlace svoje igrace? S druge strane, postavlja se pitanje od kolike je zapravo vaznosti fudbalski turnir na Olimpijadi kad sama Fifa ne dozvoljava da igraju najjace selekcije. Naravno da ipak jace argumente ima Djukic, samo sto mi sve govori da ce se na kraju naci neko kompromisno resenje koje nikome dobra nece doneti, kao i uvek kod nas.

LARISA HOCE MOREIRU

U Humskoj još nisu odlučili kako će reagovati na odluku selektora Miroslava Đukića da za Olimpijske igre na spisak uvrsti tri prvotimca crno-belih (Tošić, Obradović, Fejsa), a snašao ih je novi izazov, kako sačuvati kreatora igre Almamija Moreiru.

Portugalskog vezistu ugovor sa srpskim šampionom obavezuje da u Humskoj ostane do kraja sezone, međutim, u istom ugovoru stoji klauzula da ukoliko se pojavi klub koji je spreman Partizanu da plati pola miliona evra, Moreira može da ide. Klub se pojavio. Naime, grčka Larisa smatra da to nije velika suma kada se u obzir uzmu kvaliteti organizatora igre Partizana.
Sam Moreira je nekoliko puta izjavio da želi da ostane u Beogradu do kraja ugovora i da mu je najvažnije da s Partizanom izbori plasman u Ligu šampiona, ali je još ranije sportski direktor Ivan Tomić rekao da je klub nemoćan da ga zadrži ako bude želeo da iskoristi ponudu tima koji Portugalcu ponudi za njega prihvatljive uslove.
Fudbaleri Partizana juče su završili drugi deo priprema u švajcarskom Špicu i danas se vraćaju za Beograd. Do početka sezone i meča drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, izabranici trenera Slaviše Jokanovića imaće još samo jednu proveru, i to u sredu kada će na stadionu u Humskoj ugostiti prvaka Francuske, Olimpik iz Liona.

U prodaji karte za Lion

Karte za utakmicu Partizana protiv šampiona Francuske, Liona, koja se igra u sredu (20) juče su puštene u prodaju. Ulaznice se mogu kupiti na biletarnici stadiona u Humskoj po ceni od 400 dinara za severnu i južnu tribinu, odnosno 800 dinara za mesto na „istoku“ i „zapadu“

http://www.blic.rs/sport.php?id=49953

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back