nesbridzis
Iskusan
- Poruka
- 5.369
nisam vidovnjak jer znam da Partizan ne moze igubiti tu utakmicu jer je Zemun slab klub
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
grobari navijaci partizana,Partizan osvaja titulu,pobedjujemo zemunce sa 2-0.Partizan ce slaviti titulu i mi grobari cemo slaviti titulu.NAPRED CRNO-BELI
nisam vidovnjak jer znam da Partizan ne moze igubiti tu utakmicu jer je Zemun slab klub
Vosa bi izgubila i da su sudije strane,nema nikakve veze odakle su sudije,VOSA nije tako jaka kako ti to mislis kao da su strane sudije VOSA bi kao pobedila Partizan,daj brate molim te to pricaj klincima a ne nama starijima da pricas kako je VOSA jaka
nasilje kao nasilje sigurno da nikome ne prija... mora da se razgovara tolerantno... sad kazem najozbiljnije...
korisnik 'nevidjeni car': ako nastavis sa nepostovanjem pravila i vredjanjem forumasa, banovacu te!!!
@rile Mislim da je to za sada neizvodljivo posto nisi mod.
@Peco, Neso prestanite sa cetom da ne kaznjavam.
P.S Neso nemoj mi sada ostaviti poruku kako nisi hteo i kako je ok. To se podrazumeva
Pozdrav
e danas je taj dan dan velikog finala Kupa Srbije,a igraju Partizan[grobari]-Zemun[zemunci] po mom misljenju Partizan ce osvojiti titulu.Ne kazem da su Zemunci slabi ali Partizan je jaci.
Care sto da me bude sramota zato sto pricam sa Zemuncom ccccc,jeste da ne znam kako se zove Grupa,gde si ti bre da ti dam 50 dinara za prazan cd sada nemam sutra cu imati,sto se nejavjas na mobilni
Zemun ce da pobedi!!!!!!!!!!!!!!!!!