ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Какве то везе има? Има Срба у хрватској репрезентацији, мени он као Хрват не смета ни мало, дечко је добар играч и има потенцијал. Ни Дуљај није Србин (само пола) па шта? Је ли Нађ можда Србин? У Србији су мањине равноправне са већинским Србима. У чему је онда проблем?

Или можда хоћеш да ме убедиш да је Антонио Рукавина Србин? :shock:

Opare daleko, stiže Korejac Hong?

Od dolaska mladog reprezentativca Gane, Danijela Opare u Partizan, neće biti ništa. Prema rečima direktora 'crno-belih' Ivana Tomića, ugovor sa ovim igračem potpisaće jedan od najjačih klubova u Evropi, ali operativac Partizana nije želeo da navede ime tog kluba. Nezvanično, u pitanju je madridski Real. Pominje se mogućnost da 'crno-beli' dres obuče igrač iz još egzotičnije zemlje, reprezentativac Severne Koreje, Jong Džo Hong.

"Opare će ovih dana potpisati ugovor sa možda i najjačim evropskim timom u ovom trenutku. Mi smo u jednom trenutku zaista bili blizu da ga dovedemo, pokušali smo, ali, poslednji razvoj dogadjaja udaljio nas je iz priče" rekao je Tomić.

Trenutno u SC 'Teleoptik-Partizan' treniraju dva fudbalera iz inostranstva, a i dalje se očekuje dolazak veće grupe igrača iz Afrike koji bi odigrali nekoliko test utakmica. U Zemun su do sada doputovali Nigerijci Vilijam Ubong i Radži Nodžim.

Stiže napadač iz Severne Koreje?

Korejac Jong Džo Hong mogao bi da dođe u Beograd i postane član Partizana, piše 'Sportski žurnal' od utorka. Menadžer severnokorejskog fudbalera Fakrija Šekularac došao je u ponedeljak u SC Teleoptik i razgovarao sa trenerom Đukićem i sportskim direktorom kluba Tomićem.

Tema je bio Jong Džo Hong, Korejac rođen 22. maja 1982. godine. Standardni reprezentativac i kapiten Severne Koreje igrao je za najtrofejniji tamošnji klub, '25. april' iz Nampa.

Propustio je samo jednu utakmicu u kvalifikacijama za SP 2006. godine i bio najbolji strelac ekipe.

Prelazni rok počinje 1. januara, a do tada će se znati da li će Jong Džo Hong doći u Partizan.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2007&mm=12&dd=11&nav_id=275934

Koroman je rodjen u Republici Srpskoj,bOSNA, jel te,cini mi se.
Duljaj takodje mi se cini.
Savo MIlosevic too.PA IGRAJU LI ONI ZA BOSNU ILI ZA SRBIJU?!Za Srbiju(igrali u slucaju Sava).BTW bosancerosi iz RS govore da su Srbi.Dovoljno?Jes.sRBI SU.Da Silva je kroat(sad ce alex da me zakolje,namjerno sam to stavila).Ako cemo tako.Ako cemo da ceprkamo po porijeklu onda su svi Bosanci i Da sILVA je Brazilac.
Stjepanovic koji igra za CG rodjen je u BRCKOM,BOSNA.Za koga igra?Za Crnu Goru.Dovoljno.
Subotic,koji igra za kadete USA-e,rodjen je u Bosni,a porijeklo mu iz crne gore..Za koga trenutno igra?USA.Sta je?Amer(iam sanse da pocne da igra za CG).
Moje misljenje(sad ce da me gadjaju paradajizima).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back