- Poruka
- 5.822
nesa je nas drug

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NISMOOOOdobri ste vi momci i navijaci
nista ne obecavajjesmo Milane, nece tebe nijedan Grobar sa foruma da bije
obecavam
jestenesa je nas drug![]()
Pozdrav drustvo! Nov sam ovde, ali sam stari Grobar!
IZVORKompleti karata za utakmice Partizana u grupi J Lige Evrope naći će se u prodaji od utorka. Partizana će na svom terenu igrati sa francuskim Tuluzom, belgijskim Brižom i ukrajinskim Šahtjorom, a prodaja kompleta karata na blagajnama stadiona u Humskoj trajaće do četvrtka 17. septembra.
Komplet karata za južnu i severnu tribinu košta 1.200 dinara, bočni delovi istočne i zapadne tribine su 3.200 dinara, a kompleti za centralne delove tih tribina iznosi 4.000 dinara. Partizan je saopštio i da će kompleti karata moći da se kupe na svim prodajnim mestima kompanije Tiketlajn od srede, 9. septembra.
Pojedinačne karte za svaku od tri utakmica crno-belih u Ligi Evrope prodavaće se od 16. septembra po cenama od 500 dinara (Jug i Sever), 1.200 (bočni delovi Istoka i Zapada) i 1.500 (centralni delovi Istoka i Zapada). Vlasnici sezonskih ulaznica imaju pravo prvenstava kupovine.
Partizan dočekuje ekipu Tuluza 17. septembra, 5. novembra na svom stadionu igra protiv Briža, a 16. decembra u Humskoj gostuje Šahtjor.
u svakom slucaju, mislim da, ipak, ne moze da bude gori od Jokanovica ili od Mateusa i, daleko bilo, Tumbakovica... dobra je stvar sto poznaje sve igrace, ali to isto moze da bude i teret veliki... citao sam o njemu malo i kazu da voli dosta defanzivan fudbal, sto ce, ako je istina, biti poprilicno nemoguce za isvesti kad je domaca liga u pitanju... nadam se jedino da ce neke igrace urazumiti malo tako sto ce ih ostaviti da greju klupu i sve ce biti u redu... i mislim da bi sad trebao da ostane do polusezone i da se onda razmislja da li da se njemu ukaze poverenje, ili da se trazi neki drugi, poznatiji trener... stvar koja je mene jako iznervirala je to sto im je Mateus bio skup,a ne znam koliko su para uzeli od prodaje igraca, kad su sad od ove lige evrope uzeli milion i po... stvarno mislim da bi moralo malo vise da se rizikuje i trosi malo vise para... ovako je samo odlaganje sigurne propasti... jer jednog trenutka vise necemo imati koga da prodamo... ili vise nece biti nikoga ko ce hteti da kupi nase preskupe talente...
I sta vi mislite o Stevanovicu? Ja mislim da je ful trener i covek, al nekako sam skeptican da ce igraci da ga slusaju kao Jokana![]()
Definitivno nam je trebala sok terapija.....videcemo sta ce Stevanovic promeniti..
Ako nastavi sa Jokanovicevim sistemom igre,na polusezoni naci trenera koji ce praviti tim i igru za sledece kvalifikacije za LS....
Ne znam na kojoj smo to utakmici protiv Zvezde kada je bio Jokan igrali povučeno i stidljivo. Koliko ja znam ni na jednoj. To pokazuju i rezultati. Mateus je prolazio protiv Zvezde kao bos po trnju. Tako da ta konstatacija na relaciji Jokan-Mateus uopšte nije tačna.
Znam ja.....recimo ona predzadnja
cigani su nas uvek dobijali kada smo mi napadali a oni se branili.jokan je uradio obrnuto,evo ti rezultati derbija
Cekaj...a kad je trener bio Vermezovic tad se nismo branili??? tad nas Romi redovno gazili...![]()
E sad da li je Jokan bio samo srećnik ili je našao recept za derbi ostaće misterija i možemo samo da nagađamo. Mnogi Đukića veličaše kao trenera i njegovu taktiku, ali u derbiju mrka kapa.
Biće još smena u Partizanu...
Kako piše današnji "Sportski Žurnal" sprema se još jedan odlazak iz Partizana. Posle potpredsednika Zorana Mirkovića i čefa stručnog štaba Slaviše Jokanovića, velike su šanse da ka izlaznim vratima kluba iz Humske krene i kondicioni trener Aleksandar Mitić.
Posle meča sa Žilinom, nezadovoljstvo radom čoveka zaduženog za fizičku spremu nagovestio je predsednik Dragan Đurić, rečima kako mu se "čini da je ekipa nespremna".
To jasno navodi na zaključak da bi Mitić uskoro mogao da napusti stručni štab šampiona, u koji je ušao leta 2008. godine i za 12 meseci doprineo osvajanju duple krune.