ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stevanovića već vidim kao promašaj-.-

Kompleti karata za utakmice Partizana u grupi J Lige Evrope naći će se u prodaji od utorka. Partizana će na svom terenu igrati sa francuskim Tuluzom, belgijskim Brižom i ukrajinskim Šahtjorom, a prodaja kompleta karata na blagajnama stadiona u Humskoj trajaće do četvrtka 17. septembra.

Komplet karata za južnu i severnu tribinu košta 1.200 dinara, bočni delovi istočne i zapadne tribine su 3.200 dinara, a kompleti za centralne delove tih tribina iznosi 4.000 dinara. Partizan je saopštio i da će kompleti karata moći da se kupe na svim prodajnim mestima kompanije Tiketlajn od srede, 9. septembra.

Pojedinačne karte za svaku od tri utakmica crno-belih u Ligi Evrope prodavaće se od 16. septembra po cenama od 500 dinara (Jug i Sever), 1.200 (bočni delovi Istoka i Zapada) i 1.500 (centralni delovi Istoka i Zapada). Vlasnici sezonskih ulaznica imaju pravo prvenstava kupovine.

Partizan dočekuje ekipu Tuluza 17. septembra, 5. novembra na svom stadionu igra protiv Briža, a 16. decembra u Humskoj gostuje Šahtjor.
IZVOR

barem ću moći da pazarim ulaznice fino, doduše tu su i putni troškovi..ali opet..

u svakom slucaju, mislim da, ipak, ne moze da bude gori od Jokanovica ili od Mateusa i, daleko bilo, Tumbakovica... dobra je stvar sto poznaje sve igrace, ali to isto moze da bude i teret veliki... citao sam o njemu malo i kazu da voli dosta defanzivan fudbal, sto ce, ako je istina, biti poprilicno nemoguce za isvesti kad je domaca liga u pitanju... nadam se jedino da ce neke igrace urazumiti malo tako sto ce ih ostaviti da greju klupu i sve ce biti u redu... i mislim da bi sad trebao da ostane do polusezone i da se onda razmislja da li da se njemu ukaze poverenje, ili da se trazi neki drugi, poznatiji trener... stvar koja je mene jako iznervirala je to sto im je Mateus bio skup,a ne znam koliko su para uzeli od prodaje igraca, kad su sad od ove lige evrope uzeli milion i po... stvarno mislim da bi moralo malo vise da se rizikuje i trosi malo vise para... ovako je samo odlaganje sigurne propasti... jer jednog trenutka vise necemo imati koga da prodamo... ili vise nece biti nikoga ko ce hteti da kupi nase preskupe talente...

u svakom slucaju, mislim da, ipak, ne moze da bude gori od Jokanovica ili od Mateusa i, daleko bilo, Tumbakovica... dobra je stvar sto poznaje sve igrace, ali to isto moze da bude i teret veliki... citao sam o njemu malo i kazu da voli dosta defanzivan fudbal, sto ce, ako je istina, biti poprilicno nemoguce za isvesti kad je domaca liga u pitanju... nadam se jedino da ce neke igrace urazumiti malo tako sto ce ih ostaviti da greju klupu i sve ce biti u redu... i mislim da bi sad trebao da ostane do polusezone i da se onda razmislja da li da se njemu ukaze poverenje, ili da se trazi neki drugi, poznatiji trener... stvar koja je mene jako iznervirala je to sto im je Mateus bio skup,a ne znam koliko su para uzeli od prodaje igraca, kad su sad od ove lige evrope uzeli milion i po... stvarno mislim da bi moralo malo vise da se rizikuje i trosi malo vise para... ovako je samo odlaganje sigurne propasti... jer jednog trenutka vise necemo imati koga da prodamo... ili vise nece biti nikoga ko ce hteti da kupi nase preskupe talente...

Definitivno nam je trebala sok terapija.....videcemo sta ce Stevanovic promeniti..

Ako nastavi sa Jokanovicevim sistemom igre,na polusezoni naci trenera koji ce praviti tim i igru za sledece kvalifikacije za LS....

Definitivno nam je trebala sok terapija.....videcemo sta ce Stevanovic promeniti..

Ako nastavi sa Jokanovicevim sistemom igre,na polusezoni naci trenera koji ce praviti tim i igru za sledece kvalifikacije za LS....

Samo zbog te sok terapije za koju se apsolutno slazem, mislim da je bolje da je dosao drugi trener. Sve pozitivno mislim o Stevanovicu, ali nije sad pravi trenutak.

Upravni odbor FK „Partizan“ povodom promene na mestu Trenera I tima i informacija koje su objavljivane tim povodom u poslednje vreme obraća se javnosti sledećim

SAOPŠTENJEM

Upravni odbor konstatuje da je sa dosadašnjim Trenerom I tima sporazumno raskinut ugovor. To je učinjeno na izuzetno korektan i prijateljski način. Slaviša Jokanović je pokazao dostojanstvo i privrženost klubu koje zaslužuje poštovanje navijača i celokupne sportske javnosti. Upravni odbor se zahvaljuje Slaviši Jokanoviću na uloženom radu i trudu i ostvarenim rezultatima, pre svega dvostrukoj uzastopnoj „duploj kruni“, koji će ostati zauvek zabeleženi u istoriji kluba. Slaviša Jokanović ostaje član našeg kluba, koji je igračkoj pridodao i trenersku slavu, i uvereni smo da će njegov nastavak trenerske karijere biti barem jednako uspešan kao u FK „Partizan“.

Upravni odbor je jednoglasno imenovao Gorana Stevanovića za Trenera I tima uz punu podršku i uverenje da je stručni štab na čelu sa njim spreman i sposoban da obezbedi rezultate u skladu sa ambicijama i tradicijom kluba. Prilikom imenovanja Gorana Stevanovića nije postojala nikakva dilema, niti alternativno rešenje, jer Goran Stevanović, kao dete „Partizana“ i proveren fudbalski stručnjak, poseduje sve potrebne kvalitete za obavljanje posla Trenera I tima. FK „Partizan“ poseduje kvalitetan igrački kadar, pažljivo selektiran u poslednje dve godine, i Upravni odbor će, kao i do sada, činiti maksimum napora da igračima i stručnom štabu obezbedi najbolje moguće uslove za rad.

Upravni odbor konstatuje da je srpska javnost u poslednjih dvadeset dana zatrpana netačnim informacijama o dešavanjima u klubu. Sve vesti o sukobima, podelama, „grupama“ unutar Upravnog odbora i kluba i smenama funkcionera kluba su isfabrikovane i neistinite. Takođe su netačne bile informacije o pregovorima sa pojedinim trenerima. Kao i u svakom kolektivnom organu tako i u Upravnom odboru FK „Partizan“ postoje ponekad različita mišljenja o pojedinim pitanjima iz delatnosti kluba, ali se sve odluke donose nakon rasprave, usaglašavanja stavova i u najboljem interesu kluba. Ta sasvim prirodna dimenzija rada Upravnog odbora ne sme biti povod za kampanjsko plasiranje neistina sa ciljem da se stvori netačna slika o tobožnjim sukobima i haosu u klubu. Očigledno je da je tretman FK „Partizan“ u srpskoj sportskoj javnosti daleko ispod tradicije, ugleda, rezultata i značaja FK „Partizan“ za srpski fudbal i sport i Upravni odbor će poboljšanju tog tretmana u budućnosti posvetiti punu pažnju.

Upravni odbor se pridružuje željama svih građana da naša nacionalna selekcija protiv selekcije Francuske ostvari rezultat koji će nas približiti plasmanu na Svetsko prvenstvo, što je od vitalnog značaja za srpski fudbal. Naša utakmica sa FK Tuluz koja će se odigrati 17.09.2009. godine predstavljaće produžetak odmeravanja snaga francuskog i srpskog fudbala i verujemo da će se i ona odigrati pred prepunim stadionom i uz punu podršku sportske javnosti kao što je slučaj sa duelom Srbija- Francuska.

http://www.partizan.rs/vest.php?Jezik=sr&IDV=673&akcija=&prikaz1=2009&prikaz2=9&sec=2

Jokan je prvu prsao 4-1, ono je bila sramota
drugu je odigrao nereseno 1-1, gol je dao igrac sa slomljeom rukom
trecu smo dobili u neregularnoj utakmici (nama sviran dva nepostojeca ofsajda, Zvezdi jedan kad su dali gol, i neki crveni nisu dodeljeni, bilo je tu svasta)
cetvrta
cetvrta, sigurna pobeda, iako nismo briljirali, za dve klase jaci tim
peta, jedva nereseno protiv izgladnele Zvede
sesta, sigurna pobeda
ne bih ja naduvavao Jokanove 3 pobede u derbijima protiv jako lose Komsinice
aj da vidimo sta zna Stevanovic, necu nista da predvidjam

Biće još smena u Partizanu...

Kako piše današnji "Sportski Žurnal" sprema se još jedan odlazak iz Partizana. Posle potpredsednika Zorana Mirkovića i čefa stručnog štaba Slaviše Jokanovića, velike su šanse da ka izlaznim vratima kluba iz Humske krene i kondicioni trener Aleksandar Mitić.

Posle meča sa Žilinom, nezadovoljstvo radom čoveka zaduženog za fizičku spremu nagovestio je predsednik Dragan Đurić, rečima kako mu se "čini da je ekipa nespremna".

To jasno navodi na zaključak da bi Mitić uskoro mogao da napusti stručni štab šampiona, u koji je ušao leta 2008. godine i za 12 meseci doprineo osvajanju duple krune.

Biće još smena u Partizanu...

Kako piše današnji "Sportski Žurnal" sprema se još jedan odlazak iz Partizana. Posle potpredsednika Zorana Mirkovića i čefa stručnog štaba Slaviše Jokanovića, velike su šanse da ka izlaznim vratima kluba iz Humske krene i kondicioni trener Aleksandar Mitić.

Posle meča sa Žilinom, nezadovoljstvo radom čoveka zaduženog za fizičku spremu nagovestio je predsednik Dragan Đurić, rečima kako mu se "čini da je ekipa nespremna".

To jasno navodi na zaključak da bi Mitić uskoro mogao da napusti stručni štab šampiona, u koji je ušao leta 2008. godine i za 12 meseci doprineo osvajanju duple krune.

:hahaha::hahaha::hahaha: :rotf::rotf::rotf:

što je najgore, šnajder je u pravu!!! al gdje će on komentarisati takvo nešto kad je on bio oslobodjen časova fizičkog u školi!!! :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back