ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

ccc...koje pickice...Sto se tice tekme..pobedi se u zube ne gleda,nije bila bog zna kakva igra ali smo prosli..a i doktor nije igrao tako sam veoma zadovoljan rezultatom ! Sto se tice grupe,Sahtjor je naravno jaci od nas,u Brizu smo dobili zadovoljavajuceg protivnika ali na kraju je po meni Tuluz sve zajebo.Ne znam kako oni trenutno stoje,ali ne volim te frencuze u pm...oni su valjda medju jacima iz zadnjeg sesira.Ali.......Ali.....prolazimo :pivce:

Moreiri prestižno priznanje navijača

U nedelju, 31. avgusta 2009. sa početkom u 19.30h, Partizan igra protiv Hajduka iz Kule. Dolazak tog dana na stadion biće prilika da se na jedan poseban način svi odužimo čoveku koji nije sa ovih prostora, a protekle dve godine ostavlja srce na terenu za sve nas. Svojim odnosom prema klubu, dresu, grbu koji nosi na grudima i nama navijačima, Moreira zaslužuje da bude prvi Partizanov fudbaler, kojem će Grobari, preko časopisa Izaberi Partizan u poluvremenu utakmice, dodeliti prestižno priznanje „Dragan Mance – legenda juga“. Svojim izgaranjem na terenu, jedan strani fudbaler dao je primer svim ostalim igračima kako se gine za boje kluba. Njegov gest kada je odlučio, da uprkos velikom porodičnom gubitku, ostane u Beogradu, igra za klub značajnu utakmicu i još postigne gol, ostaće urezan u srcima svih nas zauvek! To veče Doktor Mo nije bio sa svojom porodicom već sa nama i Partizanom. Idealna je prilika da u nedelju svi budemo na stadionu i još jednom se zahvalimo majstoru fudbala.

Juzni Front

30.08. 20:00 Napredak - CZ Beograd
12.09. 16:30 Borac - Jagodina
12.09. 16:30 Cukaricki - Partizan
12.09. 16:30 CZ Beograd - Metalac GM
12.09. 16:30 Habitfarm Javor - Sp. Subotica
12.09. 16:30 Hajduk Kula - BSK
12.09. 16:30 Mladi Radnik - Rad
12.09. 16:30 OFK Beograd - Napredak
12.09. 16:30 Vojvodina - Smederevo
19.09. 16:30 BSK - Cukaricki
19.09. 16:30 Jagodina - Habitfarm Javor
19.09. 16:30 Metalac GM - OFK Beograd
19.09. 16:30 Napredak - Mladi Radnik
19.09. 16:30 Partizan - Vojvodina
19.09. 16:30 Rad - Borac
19.09. 16:30 Smederevo - CZ Beograd
19.09. 16:30 Sp. Subotica - Hajduk Kula

Radović se vraća u Partizan?

Miroslav Radović na korak od jednogodišnje pozajmice i povratka u Partizan.

Miroslav Radović dosadašnji igrač varšavske Legije, mogao bi poslednjeg dana prelaznog roka da se vrati u ekipu Partizana. Kako prenose beogradski mediji, kontakt izmedju kluba iz Humske, 25-godišnjeg fudbalera i kluba iz Varšave je već uspostavljen već pre nekoliko dana.

Radović bi ukoliko sve bude eskpresno dogovoreno došao u Beograd na jednogodišnju pozajmicu, uz opciju otkupa ugovora na leto 2010.godine.

Radović je bio član Partizana od 2003-2006.godine, odigrao je 49 utakmica.

http://www6.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2009&mm=08&dd=31&nav_id=378934

akjt5c.jpg

:rotf: :rotf: :rotf: :rotf::rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

Ne bih da zvuci pretenciozno,ali mislim da je ovo izuzetno teska grupa.Partizan jeste da je pobedio sinoc,ali sa onakvom igrom nema cemu da se nada pored ovakvih protivnika.Osim u slucaju da drasticno popravi igru,ili da se nada slabom danu protivnika,Partizan ima sansu.Ovako...mada kako ce da je popravi kada je vec otisao Obradovic,ja mislim tesko.

otkud ti znas kako je partizan igrao??? :think:
a zvezda pocela nesto kasnije!!!
nije valjda da ne mozes bez nas!!! :hahaha:

Da volim crno-bele
ponosno kažem svima
volim to slavno ime
i divim se samo njima.

Na svetu ništa veće,
ne može da postoji
nego što je naša ljubav
prema crno-beloj boji.

Ljubav prema klubu
ne može da prestane
dok živim klicaću njemu
volim te Partizane.

:super: :klap:

:worth:
Ja volim Partizana
I svakog novog dana
Kucace srce moje
za crno-bele boje
Kucace Srce moje
za crno bele boje

Radović se vraća u Partizan?

Miroslav Radović na korak od jednogodišnje pozajmice i povratka u Partizan.

Miroslav Radović dosadašnji igrač varšavske Legije, mogao bi poslednjeg dana prelaznog roka da se vrati u ekipu Partizana. Kako prenose beogradski mediji, kontakt izmedju kluba iz Humske, 25-godišnjeg fudbalera i kluba iz Varšave je već uspostavljen već pre nekoliko dana.

Radović bi ukoliko sve bude eskpresno dogovoreno došao u Beograd na jednogodišnju pozajmicu, uz opciju otkupa ugovora na leto 2010.godine.

Radović je bio član Partizana od 2003-2006.godine, odigrao je 49 utakmica.

http://www6.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2009&mm=08&dd=31&nav_id=378934

I?Je l' "sijalica" definitivno dolazi ili ne? :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back