FLUID
Poznat
- Poruka
- 7.917
Prvi broj nisam pronašao jer je bio besplatan pa se to razdelilo. Drugi broj nisam imao gde da kupim jer je mnogo loša distribucija časopisa.Jel kupuje neko ovo![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvi broj nisam pronašao jer je bio besplatan pa se to razdelilo. Drugi broj nisam imao gde da kupim jer je mnogo loša distribucija časopisa.Jel kupuje neko ovo![]()
Imas dresove, a i veliki izbor majica, salova i dukserica u navijackom butiku u Terazijskom prolazu kod hotela Moskva!
Ozvaničeno je... Sa Jokanom do titule. :razz:Upravni odbor doneo odluku o novom treneru Partizana
Jokanović i zvanično
Autor: Blic online | 25.12.2007 - 13:01
![]()
I pored jučerašnjeg neslaganja Bojana Radovanovića,
Upravni odbor Partizana je kako je najavljeno izabrao Slavišu Jokanovića za novog trenera crno belih.
Predsednik kluba Tomislav Karadžić rekao je posle sednice da je Jokanović izglasan jednoglasno, a da je pobunjeni Radovanović bio uzdržan. U radu Upravnog odbora koji broji 17 članova učestvovalo je njih 14.
Iako je snažno podržan mogle su se čuti zamerke na Jokanovićevo neiskustvo, s obzirom da bivši prvotimac Partizana do sada nije radio ka trener.
"Opredeljenje kluba je da pruži šansu mladima. Ukazali smo zimus priliku i Miroslavu Đukiću, a sada je dajemo Jokanoviću", rekao je predsednik kluba Tomislav Karadžić.
Novi trener Partizana trenutno se nalazi na Dorjanskom jezeru gde polaže za profi licencu FSS, ali bi već u petak trebalo da se sastane sa rukovodstvom kluba i predloži pojačanja.
Iako je najvljeno nije odlučivano o transferima igrača, pre svega Antonija Rukavine za koga je interesovanje pokazao Fejnord.
.........INTERVJU... Savo Milošević, legenda Partizana
VRATIĆU SE I JA U PARTIZAN!
Potpuno je logično da se vratim u Humsku, ali ne sada. Nedavno sam razgovarao sa predsednikom Karadžićem na tu temu i rekao mu da još želim da igram fudbal
Legendarni srpski fudbaler Savo Milošević (34) očekuje da se jednog dana i on vrati u Partizan, ali ističe da će to biti tek po okončanju igračke karijere. Milošević, koji već pola godine nema angažman, prethodnih nedelja razgovarao je sa čelnicima crno-belih i rekao im da namerava da još igra fudbal.
...........................................
ĐUKA JE MOGAO DA ZAVRŠI POSAO
n Često pominjete Đukića, kako komentarišete to što je ovako, na pola posla, napustio klub?
- Meni je žao zbog toga. Mislim da je obavio odličan posao u Partizanu, ali je propustio veliku šansu da završi započeto i da osvoji titulu. Njegova želja da više vremena provodi sa porodicom je potpuno razumljiva. Ipak, moglo je to i drugačije se reši da ostane do kraja prvenstva, pogotovo što reprezentacija nema pravih obaveza do septembra. Ali, svako bira svoju sudbinu, ne želim da ulazim u detalje zašto se završilo ovako. Miroslavu Đukiću želim puno sreće s reprezentacijom.
...............................................................
Nekadašnji napadač Partizana u razgovoru za Press pozdravlja odluku uprave crno-belih da za trenera postave Slavišu Jokanovića.
n Da li je posle Ivana Tomića, Gordana Petrića i sada Slaviše Jokanovića došlo vreme da i vi dobijete neku funkciju u Partizanu?
- O tom, potom. Zasad ne, pošto još nameravam aktivno da se bavim fudbalom. Kada rešim da završim karijeru, sigurno neću bežati od funkcija u fudbalu. Uostalom, to je jedino što ja umem da radim.
n U Partizanu, ili...?
- Bilo bi logično da to bude u Partizanu. Nije tajna da sam u prethodne dve-tri nedelje razgovarao sa ljudima iz Partizana, sa predsednikom kluba Toletom Karadžićem.
n Da li su vam ponudili nešto konkretnu, neku funkciju?
- Pitali su me šta planiram, odgovorio sam im ovo što i vama: planiram još neko vreme da igram fudbal.
n Sa 101 utakmicom ste rekorder po broju mečeva u reprezentaciji, da li imate ambicije da radite u FSS-u? Možda da nasledite Batu Mirkovića na mestu direktora?
- Niko me nije zvao, niti mi nudio neku funkciju u FSS-u. Samim tim što nameravam još da igram fudbal, automatski isključujem mogućnost i da razmišljam o mestu direktora saveza.
n Da li je i vas iznenadila odluka čelnika Partizana da za novog trenera angažuje Slavišu Jokanovića?
- Iznenadilo nas je sve ta odluka. Ali, mislim da je dobro rešenje. U tome vidim nastavak trenda koji je započet sa Đukom, da se daje šansa mladim trenerima. Jokanović će nastaviti Đukićevim putem, jer njih dvojica imaju ista ili veoma slična razmišljanja o fudbalu. Takođe, pripadaju istoj, španskoj trenerskoj školi. Pozdravljam i to što se nastavlja dolazak fudbalskih ljudi u klub.
n Ne strepite zbog činjenice da je Jokanović apsolutni početnik u trenerskom poslu?
- Na stranu to što je Jokan moj veliki prijatelj, odlično ga poznajem i mislim da je zaslužio da mu se ukaže šansa. Ne vidim razlog za strah, uostalom, iskustvo sa Đukićem je bilo veoma pozitivno.
n Pošto ga dobro poznajete, koje ga to osobine preporučuju za mesto trenera?
- Ozbiljnost i ogromno, ogromno igračko iskustvo. Imaće šta da nauči mlade igrače i zato verujem da će oni imati poverenje u njega i da će ga poštovati. Baš kao što je to slučaj bio sa Đukom. A to je veoma bitno.
KRALj UMESTO
JOKANOVIĆA!?
Predsednik Tomislav Karadžić najavio je mlade kadrove u Humskoj, a kako je Jokanović seo na trenersku klupu, ostala je upražnjena fotelja namenjena izvršnom direktoru za odnose sa inostranstvom. U tu priču se po svemu uklapa Ivica Kralj, čiji smo povratak u Humsku i najavili pre nekoliko dana.
-Sve je moguće, videćemo. Razmišljam, ima nekih kontakata, priča, ali za nekoliko dana će sve biti mnogo jasnije. Pre svega treba da vidim da li da stavim tačku na golmansku karijeru ili ne – kaže Ivica Kralj.
Naslov "Kralj umesto Jokanovića!?" nema veze sa tekstom jer se to nigde ne pominje. A i Kralj da bude prvi trener nikako ne ide. Nebuloza.