dulebass
Domaćin
- Poruka
- 3.336
Ma.... Utakmicu je dobio njihov trener. Mi smo celu odbranu fokusirali na Zinjaka, a on ga ostavio na klupi. Takodje, ubacio brze napadace, jer zna da nam staracki dom igra u odbrani. Svaka mu cast na tome.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma.... Utakmicu je dobio njihov trener. Mi smo celu odbranu fokusirali na Zinjaka, a on ga ostavio na klupi. Takodje, ubacio brze napadace, jer zna da nam staracki dom igra u odbrani. Svaka mu cast na tome.
Милане ово је лига систем
2-3 dobro preokrece Partizan na svoju korist,ako se igra 2 utakmice e onda možemo 2 da pobedimo tu istu utakmicu
Šteta,ako igramo i u gostima e onda tamo moramo da damo 2 gola pa čak i 3,ali ako se ne igra e onda ***,čeka nas Shakhtar,Club Brugge.
Club Brugge 1 - 4 Shakhtar-ovo dokazuje da imamo jake klubove
Obratite pažnju gdje je Fejsa lutao kod drugog gola Francuza!!!
Najjači je ovaj komentator sa b92 koji hvali Partizanovu večerašnju igru!!!Sutra opet izlazi sunce. A vi kako te.....
Ide nedelja....jos jedan kiks protiv Vojvodine. Osim ako Stevanovic ne procita Vosu kao Cukaricki,pa dodjemo do boda.....
Sto reko Ljajic sad na b-92 jedno 20 puta ,nema veze idemo dalje.....![]()
aj ja malo da glumim Stevanovica (ili bilo kog drugog trenera Djorine skole)
"igrali smo protiv cvrste i vrlo neugodne ekipe (to znaci da nema pojma o protivniku), koja ima nezgodne i brze napadace (nasa odbrana je spora, ali se zato lose postavlja) i iskusan vezni red (Fejsa i Raca ko da su sisali vesla). mi smo igrali dobro (gnusna laz, svi koji su gledali mec su slepi), primili smo golove vrlo nesrecno iz nasih gresaka (a kako se drugacije primaju?). u napadu nam je falio zavrsni pas..."
zemljo otvori se
ovo nije Partizan, Partizan ne igra sa 4 stopera u liniji, Partizan ne igra sa 3 igraca u napadu, Partizan ne igra bunker kod kuce...
najcrnja je bila nadohnada, mi gubimo i ne mozemo do lopte, a kad smo nekim slucajem dosli do nje ne mozemo da vezemo dva pasa jer smo crkli, kondicija 0, pripremljenost utakmice 0
do sad sam bio neutralan kad je u pitanju Stevanovic, ali vidi se da tu nema promene u igri, treba nam pravi trener
Razvikana talašika!!On je lutao celu utakmicu![]()
Jos ovih dana citam raznorazne "strucnjake" koji doslovno kazu da nema kod da da gol sem Zinjaka. Kleo je pokazao da mora da igra. Svi oni koji ga pljuju, neka shvate da je on tip igraca kao Inzagi, Berbatov itd. Ne moze on nista sam, ali kad dobije pravu loptu, to je gol. A mi bismo uvek trebali da igramo sa gol igracem, i Dijarom koji i igra i daje golove.
Stevanovic je totalno promasio sa 4 stopera, bez pravog beka. I dokle sa dva zadnja vezna? Ocekivao sam da nece izaci Brana, vec Fejsa... Mnogo stvari ne valja... Pre svega spora i suplja odbrana.
Nadam se da će ova utakmica doneti kraj priči kako je naša odbrana iskusna. Naša odbrana nije iskusna, naša odbrana je matora. Iskusan je Maldini koji je iz utakmice u utakmicu toliko fudbalski inteligentniji da je i sa 40 godina najbolji odbrambeni na svetu, a pomenuto iskustvo mu omogućava da mu čitanje igre bude toliko dobro da mu brzina uopšte nije ni potrebna da bi bio neprelazan. Ovo su bre neke matore drtine koje niko drugi nije hteo pa ih mi uzeli.
O ovoj utakmici dovoljno govori to što je ubedljivo najčešća rečenica koju sam čuo od komentatora kad su naši igrači u pitanju: ''Nije dobro primio loptu.'' Bem ti čoveka koji se ceo život bavi fudbalom a ni loptu ne zna da primi.