General Dus@n
Iskusan
- Poruka
- 6.505
pa debili breeee
tu je Palma umesao svoje lopovske prste
tu je Palma umesao svoje lopovske prste
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sem ukaljanog obraza i mog uverenja i potvrde onoga sto sam za vas rekao na temi KK Crvena Zvezda.Ma cemu frka?....danasnja tekma nam nista nije mnogo znacila........

Sem ukaljanog obraza i mog uverenja i potvrde onoga sto sam za vas rekao na temi KK Crvena Zvezda.

Sad cu da te banujem na dva dana!Slabo pratim tu temu
Al ako si nesto ruzno pricao IMA DA TE NATERAM DA TO POLIZES![]()
Idi pa vidi pa ako odobris, postedecu te! 
Nije! Najvaznije je ostati cista obraza. I u pobedi i u porazu. Kao sto je u ratu najvaznije ostati covek! To sto Partizan radi (a nije jedini u nasem sportu) je beda i mizerija. Ne zove se to sport!Pa to i ja pricam
NAJVAZNIJE JE DA JE TITULA KOD NAS!
I da cemo imati nove prilike u evropi!

Nije! Najvaznije je ostati cista obraza. I u pobedi i u porazu. Kao sto je u ratu najvaznije ostati covek! To sto Partizan radi (a nije jedini u nasem sportu) je beda i mizerija. Ne zove se to sport!![]()
Nije! Najvaznije je ostati cista obraza. I u pobedi i u porazu. Kao sto je u ratu najvaznije ostati covek! To sto Partizan radi (a nije jedini u nasem sportu) je beda i mizerija. Ne zove se to sport!![]()

Prodajete se za sitne pare. Sta cete radiri kada vam se dupe pocepa?
NAMA JE CIST OBRAZ!
NE PROSIMO OD PROPALE DRZAVE I NE TRAZIMO MILOSTINJU!
.Prodajete se za sitne pare. Sta cete radiri kada vam se dupe pocepa?.
Ma koji Palma bre? Onaj sto mu je pevao Bethoven na slavi?Ma pusti sad to....necemo da se raspravljamo....
Mozda te pare i nisu sitne,mozda nisi upucen u mogucnosti Palme![]()

Ma koji Palma bre? Onaj sto mu je pevao Bethoven na slavi?![]()
![]()
![]()