8-Mile RD
Veoma poznat
- Poruka
- 10.353
Sad bih ja trebao da okacim onih 5-2 u BG-u, al dobro.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па пола играча дрим тима ЈСД-а је пореклом из те државе.
Зар не?
oni su bili Jugosloveni cim su igrali za Partizan
a Fljamuntari je tebi omiljen klub, pa racunam da ti je i zemlja iz koje je bratska
Па пола играча дрим тима ЈСД-а је пореклом из те државе.
Зар не?
друг тито нас је учио да је братство и јединство светиња..........на жалост, за разлику од вас, ови моји то никада нису научили.
П.С.
Шта ти имаш против Фљамуртарија?
a iz kog nije bilo??
nista protiv, samo mi nisu omiljeni ko tebi
Xexe stvarno ste beda cigani...Partizan je u zadnjih 15 godina odigrao neke nezaboravne utakmice i ostvario neke rezultate u Evropi,o kojima vi samo mozete da sanjate...Od onog vaseg KES-a 1991.godine,kada ste kao jugoslavija u malom(iako se deklarisete kao izrazito srpski klub),osvojili tu titulu o kojoj *****te ko foke,pa do danas,vas nema na fudbalskoj mapi Evrope...Za to vreme,Partizan je odigrao neke sjajne tekme i pobedjivao neke evropske velikane(Njukastl,Lacio,Sporting sa sve Ronaldom i Kvarezmom)...Da ne napominjem nase ucesce u LS,gde se nimalo nismo obrukali,gde smo nadigrali jedan madridski Real,u grupi u kojoj su jos bili Murinjov Porto,osvajac LS i te sezone finalista Kupa UEFA Olimpik iz Marseja,predvodjen Drogbom...Zatim 1/4 finale Kupa UEFA u sezoni u kojoj smo osvojili titulu bez poraza...Za to vreme vi niste mogli dalje od grupnog takmicenja u Kupu UEFA(i to ako ste uspeli nekako da prodjete) i lozili se na domaci sampionat i kup,uz naravno *****nje o nasoj istoriji,o tim nasim porazima...Mi smo pobedjivali i gubili u Evropskim takmicenjima,dok ste se vi busali posle pobeda nad Milicionarom i Mladim Lukcem u domacem sampionatu i likovali posle svakog naseg neuspeha u Evropi...Stvarno jad i beda...
Нешто се слабо сећам ваших спектакуларних резулатата......................једно учешће у лиги шампиона а и тада сте завршили као последњи у групи..............тешко без Толета...Xexe stvarno ste beda cigani...Partizan je u zadnjih 15 godina odigrao neke nezaboravne utakmice i ostvario neke rezultate u Evropi,o kojima vi samo mozete da sanjate...Od onog vaseg KES-a 1991.godine,kada ste kao jugoslavija u malom(iako se deklarisete kao izrazito srpski klub),osvojili tu titulu o kojoj *****te ko foke,pa do danas,vas nema na fudbalskoj mapi Evrope...Za to vreme,Partizan je odigrao neke sjajne tekme i pobedjivao neke evropske velikane(Njukastl,Lacio,Sporting sa sve Ronaldom i Kvarezmom)...Da ne napominjem nase ucesce u LS,gde se nimalo nismo obrukali,gde smo nadigrali jedan madridski Real,u grupi u kojoj su jos bili Murinjov Porto,osvajac LS i te sezone finalista Kupa UEFA Olimpik iz Marseja,predvodjen Drogbom...Zatim 1/4 finale Kupa UEFA u sezoni u kojoj smo osvojili titulu bez poraza...Za to vreme vi niste mogli dalje od grupnog takmicenja u Kupu UEFA(i to ako ste uspeli nekako da prodjete) i lozili se na domaci sampionat i kup,uz naravno *****nje o nasoj istoriji,o tim nasim porazima...Mi smo pobedjivali i gubili u Evropskim takmicenjima,dok ste se vi busali posle pobeda nad Milicionarom i Mladim Lukcem u domacem sampionatu i likovali posle svakog naseg neuspeha u Evropi...Stvarno jad i beda...
I mi smo pobedjivali Kajzerslautern, PSV, Romu, Mec, Lester, Seltu itd a i nadigrali smo Barselonu, Leverkuzen(finalista LS), Bajern.
A vi pored tih pobeda, imate i Kroaciju, Rapid, Slaviju, Petah Tikvu, Okser, Sahtjor, Sliemu Wanderers (ajde Artmediju necu da racunam, tu jednostavno niste imali srece) itd. To si izgleda zaboravio.
Нешто се слабо сећам ваших спектакуларних резулатата......................једно учешће у лиги шампиона а и тада сте завршили као последњи у групи..............тешко без Толета...
Kao i vi Ksamaks,Helsinki,Ekeren,Torpedo Kutaisi,CSKA Kijev,Zenit,Tromso,Liberec,Levadiju,Aris,Bragu...Tako bismo mogli do sutraImali ste i vi velikih utakmica naravno,ali je cinjenica da je Partizan imao bolje rezultate u Evropi:4 ucesca u grupnoj fazi Lige UEFA(vi 2 puta),1/8 finala Kupa UEFA,ucesce u LS i 1/8 finala KPK(kao i vi)
Ksamaks je bio odmah posle sankcija kad smo bili u totalnom raspadu.
Helsinki kad nas je dobio 1-0 kod njih, ali je na marakani bilo 3-0 za nas.
Torpedo nas je pobedio 2-0, ali je u prvom mecu bilo 4-0 za nas.
Ovo ostalo su sve blamaze, osim Brage.
Niko ne spori da je Partizan vise uradio u evropi posle raspada SFRJ, ali ne bas koliko vi preuvelicavate.
Brale,ja mogu da ti ispisem 400 alibija za nase poraze,ali nije u tome poenta...Statisticki gledano,bolji smo od vas u evropskim takmicenjima i niko to ne preuvelicava...Samo odgovaram cinjenicama,na ocigledne provokacije FK Partizan ovom temom
Ako cemo bez alibija, onda i Ksamaks jeste blamaza.
A priznaces da ste u Evropi vise uradili zahvaljujuci jednoj sezoni kad ste stigli do osmine finala, pa ste tu nakupili bodove i sledecih sezona izvlacili sabane u prvom kolu i lagano ulazili u grupe.
Боже, боже...................како можеш да кажеш такву неистину........................Па набројао сам ти дрим тим ЈСД-а од 1945. а ти се везао само за једну особу и једну годину..............А и шта сте то освојили те године када вам је толико значајна?Pa ti imas amneziju za ono sto ti ne odgovara.Secas se samo Tudjmana i '91
Sad ja trebam da otvorim temu o FK Sevojnu????
А ја о Тимоку?![]()