No Respect
Iskusan
- Poruka
- 5.366
Evo pogledaj juče prijatelju,ne treba da komentarišemo ni krilo ni bekove...totalni raspad i konfuzija kakva je zadnji put viđena kod Ratka Dostanića (s'tim da Dostanić nije imao tim za neke veće domete).Није све до тренера. Неки наши играчи, поготово крилни нису ниво јачег евро фудбала. Да не помињем прелазни рок где је паравласт отерала јаче и довела просечне штопере, лимитирајући буџет за права јака скупа појачања за ЛШ или ЛЕ трофеје.
Против браге играчима је нарушено поуздање због одлука судија лопова који су у старту видно гурали домаћинску багру, која је повредила Арнаутовића без картона и дали нерегуларсн гол из чистог офсајда. И тај дуги пут умор ствара утисак да су португалци бржи, хитрији стабилнији и свакако скупљи тим, иако ниски пацови ко сви латиноси.
Надам се да наизглед слабија форма ове године није последица хибридних саботажа дубоке државе... која фаворизује јсд стоку у стилу прдизанштине 1945 отимања и повлашћености, плаћања лиценци, гурања гробарске фракције крими дорћол врачар кланове менаџера значкатраз толета савеза, да прете нашим спортистима и намештају мечеве првенства( уз судије, противнике који не смеју да пређу пола) распалом гробљу кога гузи од 1983 сваки фљамуртари, тиква, шамрок, аек, хиберниан, док њихови медији величају храбре бебе које смо ми са нашим бонусима отресли са пола снаге на јна рупетини.
![]()
Tužno mi je bilo sinoć da gledam Kataia kako širi ruke,nervira se,gestikulira ostalima da se probude....imamo tim ali nema ko to da pokrene.

знам да ти недостаје Мирко Марјановић и Борис Тадић, Томислав Караџић, а Туђмана нећу ни помињати
где је Калулу нађе ли га Расим "звездаш"