- Poruka
- 9.919
Јуче је завршена сезона 2024/25 са петом у низу дуплом круном, престављени су нови дресови за престојећу сезону која сам стиже за мало више од месец дана а данас нам стижу потенцијални ривали у 2. колу квалификација за ЛШ а то су 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
више би волео Ријеку него кипарски Пафос, Зрињски је класа исподUpis u novu temu ...
Drugo kolo kvalifikacija ne bi trebalo da nam bude problem.
Voleo bih da izbegnemo hrvate čisto zbog tih nekih međusobnih odnosa ...
Ja bih voleo ove velšane ... ako prođu prvo kolo .. zvuče mi .. onako ... vredni pažnjeвише би волео Ријеку него кипарски Пафос, Зрињски је класа испод
па и није тачно Интер (Запрешић) смо елиминисали (укупно 7-1) остало не сећам да смо играли са било ким од њих тј сигуран сам да нисмо играли ни са ким више од њихNe volim te hrvatske klubove, nikad se nismo dobro proveli sa njima ... previše tenzije
Nisam rekao da smo izgubili ...па и није тачно Интер (Запрешић) смо елиминисали (укупно 7-1) остало не сећам да смо играли са било ким од њих тј сигуран сам да нисмо играли ни са ким више од њих
Ja bih voleo ove velšane ... ako prođu prvo kolo .. zvuče mi .. onako ... vredni pažnje
Ne volim te hrvatske klubove, nikad se nismo dobro proveli sa njima ... previše tenzije
Pričam da ne bih da rizikujemo neki nepotreban debakl, samo toА ком смислу "никад се нисмо добро провели са њима" ако никад нисмо изгубили?
@Vuk Samotnjak
Darko još malo priča o najvećem uspehu srpskog sportaНа данашњи дан 29.5.1991 наша Звезда првак Европе![]()
![]()
Darko još malo priča o najvećem uspehu srpskog sporta
Liga se završava u aprilu?
лигашки део да па креће преј оф и плеј аут или ће бити пре да се завршава због СП 2026Liga se završava u aprilu?