ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА (архива: 2011/12 - 2014/15)

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Od Karaburme pa sve do Slavije,to su bile reke ljudi sa crveno i crno belim šalovima...niti jednog incidenta (barem koliko se ja sećam) nije bilo do stadiona.
Na pojedinim lokalima i prodavnicama bila su obaveštenja da tog dana rade do određenog vremena zbog 100. derbija...osećaj - neopisiv :D

a kad ga Kovačević metno?! :)

Od Karaburme pa sve do Slavije,to su bile reke ljudi sa crveno i crno belim šalovima...niti jednog incidenta (barem koliko se ja sećam) nije bilo do stadiona.
Na pojedinim lokalima i prodavnicama bila su obaveštenja da tog dana rade do određenog vremena zbog 100. derbija...osećaj - neopisiv :D

Bio je prevrnut jedan tramvaj na Autokomandi sećam se.:mrgreen:

Poslednja izmena:

Nismo odavno ovo je dosad neprevazidjena znaci kad te blam necijeg blama...

- - - - - - - - - -

Kaze ziva igraci nam se lose krecu bez lopte jer se lose zagrevaju kvalitetno zagrevanje traje 45 minuta...Ceo sistem smo igre prepisali nas fudbal netrpi igru sa 4 beka u liniji treba igrati sa 3 dva stopera i sa jednim liberom to je od nas prepiso Murinjo i osvaja sve moguce trofeje! :worth: Andjus gleda i neveruje u fazonu sta me snadje Zivo kako iz ovoga da nas izvucem hahahahha mislim da ga posle ovoga vise nece zvati u emisije...

Барду је набоље запушити уста тако што га треба поставити за тренера неке екипе или селектора, ионако смо већ испали из квалификација, ту ће сам да се избламира, ионако ниједну титулу никада није освојио.

Барду је набоље запушити уста тако што га треба поставити за тренера неке екипе или селектора, ионако смо већ испали из квалификација, ту ће сам да се избламира, ионако ниједну титулу никада није освојио.

On je operisan od toga.

Podsećanje na današnji dan pre 20 godina ali ne toliko zbog rezultata već zbog legendarnog komentatora Vladanka Stojakovića kojeg sam najviše voleo da slušam od svih...čovek je znao rečima da dočara atmosferu a i dolije još neku kap "benzina" na sve veoma važne utakmice koje je prenosio:

Е начекаћемо се ми још док се не понови 100 дерби, и на трибинама а поготово на терену.

А три дана прије тога пропала З.Славонија у "Бљеску" . На 100 дербију ни минут ћутања, а по Окучанима "ослободиоци" перу Српску крв шмрковима и водом са Цесте. И посље "Олује" је било слично кад је Звезда играла са Ксамаксом.

a kad ga Kovačević metno?! :)

Лудница:
уз напомену да је то био 176 дерби укупно.

a ja nisam s onom koju volim :(

Pogrešna tema.

А три дана прије тога пропала З.Славонија у "Бљеску" . На 100 дербију ни минут ћутања, а по Окучанима "ослободиоци" перу Српску крв шмрковима и водом са Цесте. И посље "Олује" је било слично кад је Звезда играла са Ксамаксом.
Не знам за остале али мало ко је чуо уопште тада за то, наши режимски медији чини ми се нису се нешто претргли у извештавању, више су преносили то као неки инцидент каквих је било маса тих година, ништа посебно.Можда због тога и није био минут ћутања.

Иначе била је велика туча испред северне трибине Гробара и Делија.

Не знам за остале али мало ко је чуо уопште тада за то, наши режимски медији чини ми се нису се нешто претргли у извештавању, више су преносили то као неки инцидент каквих је било маса тих година, ништа посебно.Можда због тога и није био минут ћутања.

Иначе била је велика туча испред северне трибине Гробара и Делија.

Prvi put čujem a bio sam tamo.

Prvi put čujem a bio sam tamo.
Колона Гробара је кренула са ЈНА на југ Маракане поред северне трибине, тада су се побили, знам да су Гробари донели неке пале тренспаренте.
Сећам се да су цепали неку велику црвено-белу шеталицу на југу која је такође пала тада.

Колона Гробара је кренула са ЈНА на југ Маракане поред северне трибине, тада су се побили, знам да су Гробари донели неке пале тренспаренте.
Сећам се да су цепали неку велику црвено-белу шеталицу на југу која је такође пала тада.

Leki prijatelju izvini ali ovo je laž za vaše gde su prolazili.
Mere oko stadiona su bile takve kao da je samit svetskih predsednika...prolaz za vaše navijače najbliže severu je bio taj da su samo mogli da produže pored istočne tribine ali nikako i da dođu do severa i obratno.
A za pale zastave,verovatno da su se negde i desili sukobi ali to je sigurno bilo daleko od stadiona.
Čudno,baš na tom derbiju na severu je bila i vaša velika šetalica sa crno-belim kockicama a na sredini je pisalo NIŠ.Možda su se menjali :lol:

Znam ja za tu šetalicu.
To je ciganska zastava sa rukometa koja je ukradena sa SC.Banjica od strane UF neposredno pred 100.derbi i navodno je prodata Grobarima za 500 DEM (oko cifre se jedino ne sećam sto posto ali ovo sve ostalo je bilo tako)

Koliko samo sansi za Cuku u drugom poluvremenu, Zvezda je i dobro prosla na brdu. Dobro makar je sastav promenjen i ubaceni su napokon klinci da sticu iskustvo. Da Lalatovic nije bio gramziv i da nije jurio titulu vec forsirao mlade igrace i kupio iste sad bi imao skrpljenu ekipu za sledecu sezonu. A sada je nagomilao neke igrace od kojih nece imati nikakve koristi nadalje (Parker, Stojanovic, Pavicevic, Martinovic...) i samim tim opteretio klub da im ukoliko raskinu ugovor isplate odstetu... Neverovatno koliko necija gramzivost i sopstvena promocija gura klub u jos veci problem.

Leki prijatelju izvini ali ovo je laž za vaše gde su prolazili.
Mere oko stadiona su bile takve kao da je samit svetskih predsednika...prolaz za vaše navijače najbliže severu je bio taj da su samo mogli da produže pored istočne tribine ali nikako i da dođu do severa i obratno.
A za pale zastave,verovatno da su se negde i desili sukobi ali to je sigurno bilo daleko od stadiona.
Čudno,baš na tom derbiju na severu je bila i vaša velika šetalica sa crno-belim kockicama a na sredini je pisalo NIŠ.Možda su se menjali :lol:
Тако се причало, а ту шеталицу, или заставу шта је већ, и још неке транспаренте сам видео да цепају, шта знам одакле је.:)

Видим титула је ту, а за куп биће мало теже изгледа.

hahahaha koji ganci a šatro neki naci...
Kakvi naci kakvi bakrači.srpska posla.:mrgreen:
2 godine kasnije nekoliko vođa sa juga su posle jedne Zvezdine evropske utakmice ne mogu da se setim koje došli u jednu prostoriju blizu marakane gde su se sušile zastave pošto je padala jaka kiša i tamo nekom portiru se predstavili kao Cigani i rekli mu da su došli po zastave.Kažu da su i nosili Zvezdine šalove.Ovaj matori nije imao pojma i dao im je i sutradan je nastao cirkus,dolazili su Cigani u tadašnju"Agenciju"ispred juga i vadili su se pištolji malo falilo da se poubijaju.Bilo kako bilo na sledećem derbiju je nekoliko viđenijih zastava sa severa pocepano na jugu među njima Ultra Boys i još neke.
fuaum8.jpg

Kakvi naci kakvi bakrači.srpska posla.:mrgreen:
2 godine kasnije nekoliko vođa sa juga su posle jedne Zvezdine evropske utakmice ne mogu da se setim koje došli u jednu prostoriju blizu marakane gde su se sušile zastave pošto je padala jaka kiša i tamo nekom portiru se predstavili kao Cigani i rekli mu da su došli po zastave.Kažu da su i nosili Zvezdine šalove.Ovaj matori nije imao pojma i dao im je i sutradan je nastao cirkus,dolazili su Cigani u tadašnju"Agenciju"ispred juga i vadili su se pištolji malo falilo da se poubijaju.Bilo kako bilo na sledećem derbiju je nekoliko viđenijih zastava sa severa pocepano na jugu među njima Ultra Boys i još neke.
Да то је било када су украли заставе из ревије али као што рече то је неколико година после 100 дербија.
Ово за куповање застава од Радоваца први пут чујем.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back