ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА (архива: 2011/12 - 2014/15)

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Konacno je priznao :D

rupa1.png

Ko ne veruje u autenticnost, evo linka: http://www.crvenazvezdafk.com/pokloni-za-sampione-4456-c1-content.htm

Moze Marakanu da zove kako ko hoce,ali lepseg i meni drazeg stadiona nema na Balkanu,a po meni i medju 20 najlepsih stadiona na svetu,plus atmosfera na utakmicama je medju 10 najboljih na svetu.Ovo ne pricam na pamet,igrao sam i na JNA i na Marakani,mnogo je lepsa Marakana i prirodnija,JNA mi nekako tmuran...Inace pored Marakane i JNA koji je realno drugi stadion u Zemlji po kvalitetu,na stadionu Smedereva je prelep osecaj kad se istrci,podseca malo na Englesku. :D Atmosfera ove godine na tekmi protiv Rada je bila fenomenalna,a najbolja atmosfera ikad je po meni bila protiv PSV-a pre nekoliko godina kad smo dobili 3-2,bilo je nezaboravno. :D

Dobro ljudi, dosli su Dimitrijevic i Pacheho vec 99%, pominje se Todorovski, samo cekaju da Nine ode u inostranstvo. Kaze Robi da posto je propao transfer Tosica u inostranstvo onda ovaj ostaje 100%, sto je dobro jer Dusko igra odlicno sve bolje, konacno je to onaj iz Sosoa i repke. Voleo bi da Li Adi sto pre ode, ne treba nam nezadovoljan igrac, jos je stranac, kavalitet je nesporan. Kako stvari stoje Adi ce ostati jer niko nece da da 2-4 milke za njega. Sta mislite o silnim strancima koji se pominju? Meni se nesto ne svidja gomilanje afrikanaca i juznoamerikanaca, to je kao da ih dovodimo na kilo koliko se njih dovodi u vezu sa zvezdom. Pozz

a najbolja atmosfera ikad je po meni bila protiv PSV-a pre nekoliko godina kad smo dobili 3-2,bilo je nezaboravno. :D

O ДАА, сећам се те утакмице!!! Врхунска! А на северној трибини никад боље!!! :heart:

ПОЗДРАВ СВИМ ДЕЛИЈАМА!!! ПОМОЗ БОГ, БРАЋО! :cool:

ДПЦЗ​

Dobro ljudi, dosli su Dimitrijevic i Pacheho vec 99%, pominje se Todorovski, samo cekaju da Nine ode u inostranstvo. Kaze Robi da posto je propao transfer Tosica u inostranstvo onda ovaj ostaje 100%, sto je dobro jer Dusko igra odlicno sve bolje, konacno je to onaj iz Sosoa i repke. Voleo bi da Li Adi sto pre ode, ne treba nam nezadovoljan igrac, jos je stranac, kavalitet je nesporan. Kako stvari stoje Adi ce ostati jer niko nece da da 2-4 milke za njega. Sta mislite o silnim strancima koji se pominju? Meni se nesto ne svidja gomilanje afrikanaca i juznoamerikanaca, to je kao da ih dovodimo na kilo koliko se njih dovodi u vezu sa zvezdom. Pozz

Todorovski ne dolazi,a izgleda da ni Ninkov nece nigde otici(sto je odlicno :D ).Smiri ce se Adi kad vidi da ga niko nece jer svira qurcu. :D Tako da ce odbrana izgledati ovako: Ninkov,Vilotic,Adi,Tosic... :D Stranca mogu biti 4,a ako Adi ostaje,a dosao Paseko imamo jos i Evandra i Borhu to je to. ;) Inace nikako Kadu,Savio i Isah da odu... :( To sto novine pisu nije uvek tacno. ;)

O ДАА, сећам се те утакмице!!! Врхунска! А на северној трибини никад боље!!! :heart:

ПОЗДРАВ СВИМ ДЕЛИЈАМА!!! ПОМОЗ БОГ, БРАЋО! :cool:

ДПЦЗ​

Ja sam bio na zapadu,najbolje je bilo kad je ceo stadio lupao nogama o beton,a rukom u stolicu,ovi iz PSV-a nisu znali gde se nalaze,ja na tribinama ne cujem svoje misli,a kako je bilo njima mogu da zamislim. :D

Todorovski ne dolazi,a izgleda da ni Ninkov nece nigde otici(sto je odlicno :D ).Smiri ce se Adi kad vidi da ga niko nece jer svira qurcu. :D Tako da ce odbrana izgledati ovako: Ninkov,Vilotic,Adi,Tosic... :D Stranca mogu biti 4,a ako Adi ostaje,a dosao Paseko imamo jos i Evandra i Borhu to je to. ;) Inace nikako Kadu,Savio i Isah da odu... :( To sto novine pisu nije uvek tacno. ;)

Zar Ninkovu ne ističe ugovor u januaru? Tj. u januaru ide bez obeštećenja, ako ga sada ne prodamo.

ДА, сећам се! :) Невероватно!
Мени је била супер текма против Корк ситија. Била добра атмосфера, супер навијање. Као да играмо четвртфинале ЛШ. :)

Nisam bio na toj utakmici...Ona koju takodje pamtim je protiv Leverkusena na Marakani,isto pun stadio,bas je bilo dobro,a te godine Leverkusen u finalu LS,a nas izbacio u kvalifikacijama.Inace omiljeni derbi kad smo dobili 4-1 na Marakani,kad je Milovanovic iz slobodnjaka dao gol,i Castillo posle prekida. :D

Produžili bi oni njemu ugovor, pitanje je želi li on to...više će para uzeti ako ode kao slobodan igrač.

to je problem, zeli li on produzetak ako ne ode nigde. ali recimo da ninkov ima 5 hiljada mesecno, sto mu ne daju kao kapitenu i glavnom igracu 15 hiljada i cao. realno koroman je imao skoro 10 hiljada. povecas mu platu, premije, razne bonuse i na jos 2 i po godine i odigra jos jednu, sledece neka ide. sve lagano ovo zvuci, ali zeznuto je, mada nije nemoguce. Da i Adi ostaje jer ga ova (ne)potraznja spustila na zemlju. Kadu, Savio i Isah su mi ok za rezervu, ali su stranci pa ce ici, mada ih niko nece to je problem, onog Adjurua iz Vose traze neki stranci a nije odigrao 5 tekmi ove sezone, a Isah je igrao dobro u zvezdi, kao i Kadu, prolece je odigrao na dobrom nivou, ali nece ih niko. Savio je posebna prica, krakati zadnji vezni, ok je on, ali ja sam vise za ove nase Micka, pa i Nikolica iz Spartaka da vrate, koji je vise obicni vezista nego zadnji ali ok. Neka salju mail-ove klubovima da ako hoce mogu da ih kupe, kao Sandrlend za Asamou Gijana.

Nisam bio na toj utakmici...Ona koju takodje pamtim je protiv Leverkusena na Marakani,isto pun stadio,bas je bilo dobro,a te godine Leverkusen u finalu LS,a nas izbacio u kvalifikacijama.Inace omiljeni derbi kad smo dobili 4-1 na Marakani,kad je Milovanovic iz slobodnjaka dao gol,i Castillo posle prekida. :D
Za pamćenje :worth: ...tada sam prvi i poslednji put bio na jugu...za sever - ni u ludilu...čak ni tapkaroši je nisu imali.

to je problem, zeli li on produzetak ako ne ode nigde. ali recimo da ninkov ima 5 hiljada mesecno, sto mu ne daju kao kapitenu i glavnom igracu 15 hiljada i cao. realno koroman je imao skoro 10 hiljada. povecas mu platu, premije, razne bonuse i na jos 2 i po godine i odigra jos jednu, sledece neka ide. sve lagano ovo zvuci, ali zeznuto je, mada nije nemoguce. Da i Adi ostaje jer ga ova (ne)potraznja spustila na zemlju. Kadu, Savio i Isah su mi ok za rezervu, ali su stranci pa ce ici, mada ih niko nece to je problem, onog Adjurua iz Vose traze neki stranci a nije odigrao 5 tekmi ove sezone, a Isah je igrao dobro u zvezdi, kao i Kadu, prolece je odigrao na dobrom nivou, ali nece ih niko. Savio je posebna prica, krakati zadnji vezni, ok je on, ali ja sam vise za ove nase Micka, pa i Nikolica iz Spartaka da vrate, koji je vise obicni vezista nego zadnji ali ok. Neka salju mail-ove klubovima da ako hoce mogu da ih kupe, kao Sandrlend za Asamou Gijana.

Koroman je imao malo manje od 300 000 eura godisnje...Sto se tice poredjenja Isah Adjuru,slazem se da je Isah bolji,ali to je stvar ko ima boljeg menadzera i ko je jeftiniji...Tesko je prodati igraca za kg trazis novca vise nego sto klubovi cijeg je on ranga imaju.Savio i Kadu treba da se utrape nekom Grckom,Kiparskom,Belgiskom ili Austriskom klubu i to na odlozeno,prodati ih svu trojicu za po 500 000 eura i to da daju ljudi iz 2-3 puta i tako moze,ali ovi nasi lopovi hoce pare odmah,da maznu to sto pre,a realno sve su to polovni igraci.

Produžili bi oni njemu ugovor, pitanje je želi li on to...više će para uzeti ako ode kao slobodan igrač.

Sto da ne zeli kad nema gde bolje da ode.Svako ko je normalan pre ce igrati u Zvezdi za 150 000 eura,biti u prvoj postavi(on jos kapiten) i kod svoje kuce,na Marakani pred punim severom nego da igra u nekom Tuluzu za 200 000 eura.Ne napusta se klub u kom si postovan i gde ti je lepo,a jos kod svoje kuce za tako male pare...

Za pamćenje :worth: ...tada sam prvi i poslednji put bio na jugu...za sever - ni u ludilu...čak ni tapkaroši je nisu imali.

Kad je ovo bilo,ja sam verovatno bio veoma mali ili se cak nisam ni rodio... :D Jel spiker rece 70 ili 80 hiljada ljudi? :D Inace ovo je bio jedan od retkih normalnih komentatora.

EDIT: Malo sam se zeznuo,ovo je bilo 97 godine,tad sam imao 8 godina,klinja. :D

Poslednja izmena od moderatora:
...tada sam prvi i poslednji put bio na jugu...

Ja sam na jugu bio samo jednom, kada je reprezentacija igrala protiv Portugala. Užas, osećao sam se kao *****! :rumenko: Nikad više na jug! :poludeo:

Nisam bio na tom derbiju! Davali dedi pola godine! :(

A pamtim i tekmu protiv Slavije iz Praga! Bilo dobro! :cool: Gužva u pm, nije bilo severa na blagajni ni za lek. Mi se ufurali jedva. Na dve karte ušlo nas petoro. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back