ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА (архива: 2011/12 - 2014/15)

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
„Kad budem otišao iz Zvezde otići ću uzdignute glave, jer sam uradio ono što mnogi pre mene nisu: „gurao” sam Zvezdinu decu, jer da to nisam uradio otišli bi iz kluba kao Srnići. A žao mi je što sam posle nekih utakmica koje smo izgubili bio na stubu srama. Što moram da se pravdam „zvezdaškoj javnosti”, iako sam, slobodno mogu da kažem, najveći „zvezdaš”. U Zvezdi sam odrastao, ona mi je kao otac i majka, sve mi je dala. Ne sporim da je i drugi vole, ali ne mogu tako i toliko kao ja“, rekao je Lalatović.

Kakav bednik! Odlazi, ***** ljigavo! :koto:

alkosan-1.jpg

Meni Alkosan lici na Micu Megatrenda :hahaha:

Sad ce Terza da prica kako Kosan ima dobar CV i tako te gluposti...Sad dovodi sportskog direktora da moze da skine sa sebe odgovornost na kaju sledece ako neuspemo lepo ce reci menjamo trenera menjamo sportskog dikretora mi nismo bili zaduzeni za sportka pitanja iako je prosle sezone trazio da se ukine ta funkcija jer je samo teret na budzetu koji je nepotreban da je to i deo posla 'generalnog' dikretora...sad opet treba da bi sebe ogradio ma klasicno bezanje od odgovornosti prica prezvakana hiljadu puta..

I Sto je najjace ****** dovodis sportskog direktora iz Spanije ili Austrije i od njih trazis da ti pronadju 'strance koji ce praviti razliku' videli smo kako se to dosad zavrsavalo...mjesto da trazis na nasim terenima igrace vi nam mazete oci sa bombama Gacinovic Krunic a svi znamo da od toga nista nece biti...Sto je najgore ja laik sam puno gledo nasu ligu ove sezone i video sam najmanje 6 7 igraca u nasoj ligi koji bi bili velika pojacanja stavio bi ruku u vatru...problem je sto u nasem klubu rade jos veci laici koji nikad nisu culi za te igrace nit prate zbivanja na nasim terenima i sto je najgore njih boli uvo za to...radi se bez ikakvog plana 'ma nacemo neke potreficemo nesto' i onda te ukenja jedan Dauda u 100 godina a n svakog Daudu ide nekoliko metara drva tipa noj andjelkovic sin dragan itd...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back