ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА (архива: 2011/12 - 2014/15)

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
То ти не могу рећи сад, морам да видим како игра Босанчић. Мики је стварно Тито ова два кола био. Нејц ће на десној страни бити много убојитији него сад, а Гаврића да видим исто морам. Наравно, мени би прва измена тада била, Гаврић - Ристић и наравно Ракић - Јовић...

Kobajagi Bosancic se mnogo trudi na treninzima i zeljan je dokazivanja. On po meni nikad nista nije igrao i bilo mi je nekako slabotelesan. Ali ajd da vidimo mozda je nesto i naucio u inostranstvu. Pitanje je kako ce to ici sa Delijama jer su u proslom kolu pokazali da nisu za njega.

Niko 'nepljuje' Milijasa ja sam jedini koji ga je pomenuo...Svaka cast za proslu poslusezonu i ova dva kola covek je stisko zube i pokazo da je musko kad nam je bio potreban odigro je najbolji fudbal...Milijas je taj koji diktira tempo igre i da bi on odigro dobro mora da uspori igru sto gusi ekipu pa zato kad zakasni onda se okrece oko sebe i pukne balon...i to moze proci u ovoj ligi nasoj ligi moze izgledati i dobro kao danas kad je motivisan...Ali ja kad gledam Zvezdu uvek u glavi imam neku viziju kako bi zvezda trebala da izgleda... da makar moze da se nadmece recimo sa jednim seltikom ili legijom da se igra dostojanstven fudbal u evropi u toj prici nema mesta za Milijasa...Mislim na njegovom mestu sa Ninkovicem Zvezda moze biti mnogo dinamicnija...vidim u kakvoj je krizi klub nisam glup izbaceni smo iz evrope al to neznaci da netreba praviti ekipu za tako nesto pa i Terzic i Lalat pricaju o tome...opet kazem svaka cast njemu za golove i zadnjih pola godine sto nam je dao ali ta igra u kojoj on drzi dirigentsku palicu ima limit koji mene iritira...I na kraju nisam ja nikakav faktor u Zvezdi nit se ista pitam naravno ali volim Zvezdu i ovo je neko moje vidjenje stvari...i fali ce Milijas naravno narocito kad dodju manje utakmice na kojima se osvja prvenstvo mozda i neosvojimo titulu ali ako stvorimo dobru igru i budemo igrali KUP uefa sedece sezone ja nemam nista protiv...

Kako bez Milijasa?
Bez njega ce izgledati kao rastimovani orkestar.
1376662159549.jpg

После Ненада Милијаша, капитенску траку Црвене звезде могао би да понесе Милош Нинковић!
Прекаљени везиста ближи је него претходних дана одлуци да попусти пред захтевима саиграча из претходне сезоне да се врати.
.....

U odbrani je bio dobar... na prošloj utakmici je bio gori od Lazića...

Рупа је био и против Радничког а и против Јагодине. Много нам високо стоје бекови, не знам да ли си приметио код оваквог пресинга па често испадају.

Nekoliko bisera iz Terzinog intervjua:

Luka Jović će biti najbolji napadač Evrope, zapamtite šta vam kažem

Bolje je uzeti i najnepovoljniji kredit od dva i po miliona, nego baciti 4-5 miliona evra tako što ga prodaš sada

Pre nekoliko dana zvao sam Despotovića da mu objasnim zašto sam mu uzeo devetku i on to nije mogao da shvati. Despotoviću, dobar si igrač, ali da u ovom trenutku Van Persi dođe u Crvenu zvezdu, devetka ide na leđa Luke Jovića, jer sam ja tako odlučio! Zato što smo zacrtali cilj da sledeće sezone uzmemo osam miliona evra za njegov transfer. A da bismo uzeli toliki novac, on mora da ima i devetku na leđima, ne može da nosi 47

Igrač se dovodi jer sam ja tako osetio i ne mogu da vam objasnim zašto

Zvezdan Terzić je priznao da je izričito njegova želja bila da se pokuša transfer Radeta Krunića iz Donjeg Srema...

"Da, hteo sam ga zato što mislim da je u pitanju igrač koji treba da nosi desetku Crvene zvezde, da nosi igru, zato što je moderan igrač. Mislim da je to fudbaler za Borusiju Dortmund za dve godine. Vezni igrač koji daje golove, ima brzinu, snagu... Zvezda ne treba da dovodi spore igrače, koji traže loptu u noge, koji daju pasove unazad".

Kompletan intervju: http://www.mozzartsport.com/vesti/t...za-jovica-iduceg-leta-vredece-8-000-000/82758

Poslednja izmena od moderatora:
Лука Јовић по ономе што је приказао на европском првенству за младе доста заостаје и за његовим вршњацима, да не причамо о старијим играчима.
Каквих Терзиних 8 милиона, нико није блесав.

Luka Jovic nije igro sa svojim vrsnjacima nego sa generacijom 95 a on je rodjen krajem 97me.. najjace sto je ovaj grobar procito onoliki intervju i sad on kao likuje nesto...Jovica nikad niste gledali u zivotu al ste sigurni da nema pojma...

A sto da ne procitam?
Je li to zabranjeno?
Citas li ti jos nesto osim onog ispiranja mozga na RSB-u?

Jovica sam gledao na tom EP i zaista nije nista posebno prikazao, sto ne znaci da decko nije talentovan, ali ova Terzina lupetanja da ce otici za 8 miliona sledece godine nisu realna cak i ako Terza plati igracima JSL da se sklanjaju kako bi mali dao gol.
Ono sto treba da vas zabrine iz ovog intervjua, jeste nevidjani egoizam ovog krimosa, koji sebe stavlja u situaciju da se maltene pita za sve u klubu, od toga koji ce broj neki igrac da nosi, pa do toga koliko koji igrac vredi.

и после траже објективно да се пише са гробарима на овој теми. Лука је изузетан таленат и има огромно знање, за годину, он ће вредети баш онолико колико је Терза рекао. Да је среће и да смо у добром стању, не бих га ја пуштао 3-4 године, али овако, најреалније је следеће године да се прода.

Рупа је био и против Радничког а и против Јагодине. Много нам високо стоје бекови, не знам да ли си приметио код оваквог пресинга па често испадају.
Mijailović je bolji nego prošle sezone... prošle sezone mu u 30. minutu duša u nosu... na lijevoj strani sam vidio da kad Mijailović ide naprijed Pečnik se vraća brzo nazad na njegovo mjesto...

Sviđa mi se što bekovi visoko stoje (u stvari čitava odbrana stoji visoko) i što igramo presing... Luka Jović je napucan snagom i mislim da traba da dobija šansu... a Terza mu nabija cijenu, marketing je čudo...

- - - - - - - - - -

Covek se ugradio. Nista cudno. Sad ce poceti mediji da preuvelicavaju njegovog pulena.

Hoćeš da se kladimo da će dobiti poziv za A reprezentaciju na nekoj prijateljskoj tekmi samo ako da gol ili 2?!

A sto da ne procitam?
Je li to zabranjeno?
Citas li ti jos nesto osim onog ispiranja mozga na RSB-u?

Jovica sam gledao na tom EP i zaista nije nista posebno prikazao, sto ne znaci da decko nije talentovan, ali ova Terzina lupetanja da ce otici za 8 miliona sledece godine nisu realna cak i ako Terza plati igracima JSL da se sklanjaju kako bi mali dao gol.
Ono sto treba da vas zabrine iz ovog intervjua, jeste nevidjani egoizam ovog krimosa, koji sebe stavlja u situaciju da se maltene pita za sve u klubu, od toga koji ce broj neki igrac da nosi, pa do toga koliko koji igrac vredi.

Počeo si žestoko (da ne kažem sad šta?! )...tebi je izgleda u zadnje vreme cilj samo da dođeš,baci kosku za svađu i da ispadneš žrtva.
Za lupetanja,ispiranja mozgova i krimose ne treba toliko da se brinete,te sve stavke imate i vi za izvoz.

Počeo si žestoko (da ne kažem sad šta?! )...tebi je izgleda u zadnje vreme cilj samo da dođeš,baci kosku za svađu i da ispadneš žrtva.
Za lupetanja,ispiranja mozgova i krimose ne treba toliko da se brinete,te sve stavke imate i vi za izvoz.

Ovo "koska za svadju" moze da bude samo onim zaslepljenim navijacima, koji Terzu dozivljavaju kao spasioca, pa ne zele da shvate koliko su ove izjave glupe i opasne za Zvezdu kao klub.
Evo, Slave i svarozic su ukapirali o cemu se ovde radi.

Tebi je ocigledno cilj da sve gledas kroz prizmu patkometrije i u svemu vidis neku provokaciju...

Ovo "koska za svadju" moze da bude samo onim zaslepljenim navijacima, koji Terzu dozivljavaju kao spasioca, pa ne zele da shvate koliko su ove izjave glupe i opasne za Zvezdu kao klub.
Evo, Slave i svarozic su ukapirali o cemu se ovde radi.

Tebi je ocigledno cilj da sve gledas kroz prizmu patkometrije i u svemu vidis neku provokaciju...
Niko ne uzdiže Terzića ali nije nam potrebno tvoja patkometrija o Terziću (već si imao prepravljen post o njemu)...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back