FK Crvena Zvezda 2022/2023

Оно синоћ смо апсолутно заслужили. Извршили смо фудбалско самоубиство и она два гола која смо примили су заиста уметност. Али то је и знак да је Лига Европе наша мера и ништа више. Имаш противника после два гола, има само пар минута до полувремена да у други део игре уђеш хладне главе и са два гола предности. И онда она серијска свињарија, од пенала Срнића, преко оног сулудог губитка лопте после одбрањеног пенала, када је овај са 30 метара спаковао Борјану гол. После тога је изгледа било питање тренутка када ћемо примити други, јер видиш да смо се у тим последњим тренуцима првог полувремена распали. Аутогол Павкова је само био печат на онај хорор крај првог полувремена и то је све.

Али да будемо реални, боље од оног синоћ нисмо заслужили. То што на махове одиграмо врхунски није довољно. И оно није најтрагичнији пораз. Ко се сећа Стразбура и Бордоа зна добро. То нам се после вратило кроз Салцбург када и даље не знам како смо победили, али и кроз неке друге утакмице. Некада иду ствари на твоју воденицу, некада не. Нама као утеха остаје Лига Европе, као реално такмичење где ћемо бити конкурентни.

Остаје нам да част српског фудбала сачувају галактикоси из Хумске. Синоћ су већ славили, можда ће и вечерас да направе фешту ако победе оне конобаре са Малте за пласман у Куп Бранке Соврлић. А после, нека дрхти Европа пред њиховим копачкама.
Нисте заслужили ни домаће првенство а не ЛШ...

Нисте заслужили ни домаће првенство а не ЛШ...
Наравно, али ето нас доминирамо у домаћем првенству и уринирамо вам по тим фацама измученим апартхејдом.

За нас је неуспех ако се не пласирамо у ЛШ, за вас је успех ако савладате ове харпуне са Малте за Куп Бранке Соврлић.

Ове године се нисмо пласирали, следеће идемо директно у ЛШ. Зато кукај нарикачо.

Оно синоћ смо апсолутно заслужили. Извршили смо фудбалско самоубиство и она два гола која смо примили су заиста уметност. Али то је и знак да је Лига Европе наша мера и ништа више. Имаш противника после два гола, има само пар минута до полувремена да у други део игре уђеш хладне главе и са два гола предности. И онда она серијска свињарија, од пенала Срнића, преко оног сулудог губитка лопте после одбрањеног пенала, када је овај са 30 метара спаковао Борјану гол. После тога је изгледа било питање тренутка када ћемо примити други, јер видиш да смо се у тим последњим тренуцима првог полувремена распали. Аутогол Павкова је само био печат на онај хорор крај првог полувремена и то је све.

Али да будемо реални, боље од оног синоћ нисмо заслужили. То што на махове одиграмо врхунски није довољно. И оно није најтрагичнији пораз. Ко се сећа Стразбура и Бордоа зна добро. То нам се после вратило кроз Салцбург када и даље не знам како смо победили, али и кроз неке друге утакмице. Некада иду ствари на твоју воденицу, некада не. Нама као утеха остаје Лига Европе, као реално такмичење где ћемо бити конкурентни.

Остаје нам да част српског фудбала сачувају галактикоси из Хумске. Синоћ су већ славили, можда ће и вечерас да направе фешту ако победе оне конобаре са Малте за пласман у Куп Бранке Соврлић. А после, нека дрхти Европа пред њиховим копачкама.
Није ово само до среће и сплета околности.

Први пут се после реванша са Лудогорецом срљало, уздало да ће Мара сама да реши противника, играло панично и нерезонски. Први пут после 3:3 на Малти систем (макар у оба 2. полувремена) није постојао.

Деки хтео оба пута да победи 5:0 и промашио фудбал. Ниједну измену у две утакмице није погодио - ни играча, ни тајминг.

Канга оним криминалом затворио круг који је почео са Лудогорецом.

Само да се ЛЕ не одигра као Сасуоло.

Није ово само до среће и сплета околности.

Први пут се после реванша са Лудогорецом срљало, уздало да ће Мара сама да реши противника, играло панично и нерезонски. Први пут после 3:3 на Малти систем (макар у оба 2. полувремена) није постојао.

Деки хтео оба пута да победи 5:0 и промашио фудбал. Ниједну измену у две утакмице није погодио - ни играча, ни тајминг.

Канга оним криминалом затворио круг који је почео са Лудогорецом.

Само да се ЛЕ не одигра као Сасуоло.
Нисам ни рекао толико да је срећа, колико да смо игром заслужено испали и да ћемо играти ЛЕ као неку реалност. На тренутке смо играли изузетно, али смо имали и катастрофалне падове. Макаби је одиграо са мање осцилација, било да су давали или примали голове. И они су успели, ми нисмо. Крај приче. Заслужено иду у ЛШ без иједне замерке. Ми имамо још много тога да учимо.

Када си већ променуо Сасуоло, некада је било да се домогнемо само тих последњих кола квалификација па нас Бог погледа да уђемо у неко евротакмичење. Сада је стандард да играмо макар групну фазу. Дакле напредовали смо. Што смо некада сматрали успехом, данас са правом сматрамо неуспехом. Значи да су се и наши апетити у последњих 7-8 година повећали.

Screenshot_20220824_131048.jpg
Eine kleine anketa..

Нисам ни рекао толико да је срећа, колико да смо игром заслужено испали и да ћемо играти ЛЕ као неку реалност. На тренутке смо играли изузетно, али смо имали и катастрофалне падове. Макаби је одиграо са мање осцилација, било да су давали или примали голове. И они су успели, ми нисмо. Крај приче. Заслужено иду у ЛШ без иједне замерке. Ми имамо још много тога да учимо.

Када си већ променуо Сасуоло, некада је било да се домогнемо само тих последњих кола квалификација па нас Бог погледа да уђемо у неко евротакмичење. Сада је стандард да играмо макар групну фазу. Дакле напредовали смо. Што смо некада сматрали успехом, данас са правом сматрамо неуспехом. Значи да су се и наши апетити у последњих 7-8 година повећали.
Све се слажем, само ми је овај двомеч изазвао флешбекове од пре 6-7 и више година.

Надам се да ће организација и поставка игре у групи ЛЕ бити макар на нивоу прошлодишње, и ако буде ту се ставља тачка на ову причу.

Све се слажем, само ми је овај двомеч изазвао флешбекове од пре 6-7 и више година.

Надам се да ће организација и поставка игре у групи ЛЕ бити макар на нивоу прошлодишње, и ако буде ту се ставља тачка на ову причу.
Јесте овај двомеч подсетио на Стразбур и Бордо и ко зна шта већ не. Али после тога смо и ми имали серију неких невероватних тријумфа који нису били изгледни.

Једина разлика је што пре шест-седам година, овакав пораз је значио крај Европе и само домаћа лига. Данас овај пораз значи да играш Лигу Европе и да си у првом шеширу. Дакле да се не зај.ебавамо, ово је неуспех, тако га треба назвати, а неуспех се зове групна фаза Лиге Европе. Мораш признати да смо ипак порасли у односу на тај претходни период.

Пишајте али никад квалитетом као Партизан што је по вама пишао тридесет година! Само сендвичима се гушите. 😂
Не знам да ли ти намерно покушаваш да испаднеш ретардиран, или то заиста јеси. О каквих црних 30 година ти говориш. Какве црне сендвиче помињеш у години када вам је Прворођени уплатио паре да вас УЕФА не избаци као што је нас 2014. године, када вам је пљунуо паре за лиценцу у Евролиги јер не може да слуша више ваше урлике како Евролига није иста без вас, када вам је довео најскупљег кошаркашког тренера који никада не тренира сиротињу и испунио му сваку жељу и када поред свега нисте у стању да платите ни порез за све то.

И не да ћеш да гледаш како пиш.амо по вама, него ћеш гледати и плакати, кукати, урликати, бацати клетве као стара добра нарикача и опет ћеш отићи кићи испи.шан, где ће ти једини тренуци душевног задовољства бити Звездини порази.

Иначе спремајте жилете, подмазујте вене да прережете, следеће године Црвена звезда у ЛШ директно. Превише и за вас нарикаче.

brate u kupu branke sovrlić imaš 5 puta jače ekipe nego što je zvezda.. hoćeš da ih nabrojim ili nema potrebe?? veze nemate.. mediji su stvorili lažnu sliku da ste jaki ko zemlja a vi ste ustvari probušeni kurton čiji je najbolji igrač isteran iz mls lige zbog tvita njegove žene.. eto koliko ste jaki

brate u kupu branke sovrlić imaš 5 puta jače ekipe nego što je zvezda.. hoćeš da ih nabrojim ili nema potrebe?? veze nemate.. mediji su stvorili lažnu sliku da ste jaki ko zemlja a vi ste ustvari probušeni kurton čiji je najbolji igrač isteran iz mls lige zbog tvita njegove žene.. eto koliko ste jaki

Знам, ни за кур.ац нисмо, али смо довољни вас да силујемо кад год стигнемо и да вам се усер.авамо у животе. Иначе, Куп Бранке Соврлић је елитно фудбалско такмичење које ће бити никад јаче само још када вечерас галактикоси из Хумске потврде своје учешће. Ми ћемо се ипак задовољити Лигом Европе ове године, а Лигом шампиона следеће године. Тешка је судбина наша, шта да ти кажем.

Знам, ни за кур.ац нисмо, али смо довољни вас да силујемо кад год стигнемо и да вам се усер.авамо у животе. Иначе, Куп Бранке Соврлић је елитно фудбалско такмичење које ће бити никад јаче само још када вечерас галактикоси из Хумске потврде своје учешће. Ми ћемо се ипак задовољити Лигом Европе ове године, а Лигом шампиона следеће године. Тешка је судбина наша, шта да ти кажем.
zapitaj se zašto su za naše klubove prejaki Omonija, Šerif, Makabi, Apoel... zapitaj se kako to da zvezda koja primi 5 komada od nekog makabija u poslednjih 5 sezona ima 92 od mogućih 96 bodova protiv vojvodine i radničkog, trećeg i četvrtog kluba u srbiji.. zapitaj se kako je moguće da trener vojvodine na utakmici protiv zvezde dođe u zvezdinom dresu.. igraćete ligu evrope..hahah kog boli krac bre.. pa i tamo će da pišaju po vama ..opet ćete slaviti poraze od milana i brojati stative i poništene golove kao protiv rendžersa.. tamo ne pomaže duh koji lebdi..

Poslednja izmena od moderatora:
Много почетничких грешака да би прошло некажњено, Канга не испуцава лопту далеко у после после одбрањеног пенала а о гесту Павкова не вреди ни причати ништа сад је пред нама групна фаза ЛЕ бићемо први шешир жреб је у петак ја мислим или евентуално четвртак нисам сигуран, ево једна од синоћ од мене (сат и по) пре меча, идемо даље цигани! гази бакру у дербију за почетак

viber_slika_2022-08-23_19-48-50-166.jpg

Богови хумора су сишли поново на земљу. Скоро нисам видео нешто духовитије да се појавило у интернет простору.
Pa jeste smesno jer drzava i sistem stoji iza Zvezde, nikad skuplji tim, logistika itd. Partizan je pravljen da bude drugi i sluzi kao sparing partner, sve to s namerom. Mi smo se pomirili s tom cinjenicom, u nasoj upravi sede Zvezdasi nista manji od tebe. Protiv ove SNS posasti je tesko boriti se, i dok je ove vlasti za Zvezdu nema zime, sipace se koliko god treba iako je rupa bez dna. Vase vreme je doslo i likujte slobodno, ali proci ce i to. Bolje se zapotaj zasto je Terza doveo preplacene igrace koji realno ne vrede ni pola od te cene.Kod nas je slika jos tuznija i jadnija i nismo ni za q ali opet kazem, s namerom sve.

Smesno je sto ti ne kapiras da drzava stoji maltene iza svih klubova sem Cukarickog. Liga nam je prevelika, samim tim igra se gomila bespotrebnih utakmica. A liga nikad nece napredovati dok se ne smanji na 10 klubova. Jer za vise od toga nije. Zatim rad sa mladjim kategorijama je katastrofalan. U poslednjih 5 godina na prste mozes da izbrojis igrace koji "valjaju".

A godinama unazad gledas Zvezdu i Partizan u Evropi kako umiru od 60. minuta. Da li je mozda tu kriva drzava ili nesposobni koji sede po upravama i dovode trenere. Da li se secas kada je Zeman dosao u Zvezdu, a igraci se zalili da su im preteske pripreme i ne mogu da izdrze? To je slika nasih fudbalera.

Samim tim ono od sinoc je posledica nemanja kondicije, a to povlaci za sobom koncentraciju. Zato se primaju smesni golovi, ispada odbrana (koja igra neku vrstu zone, jer za presing nema snage). Na sve to dodas trenera pocetnika koji ne zna da izvrsi izmenu kad treba, a jos manje promeni taktiku u toku meca. Onda uprava koja dovodi Milunovica i razbija stoperski tandem Dragovic - Erakovic koji je igrao cele godine, a Erakovica guras na desnog beka gde ostanes bez dva desna beka i ne dovedes nijednog.

Ohija drzi na klupi ko zna zbog cega. Verovatno nije zadovoljio prosle sezone, mada i kako bi kad se igra Zvezde zasniva na Kataiju i Ivanicu. Prosle sezone nisu otkupili Falcinelija koji je bio idealan za takvu igru. Zna da se zagradi, odigra pas i otvori prostor za saigraca. Zato trener dunster pri aktivnom rezultatu ubacuje Pavkova koji nije trenirao nedelju dana i ide iz kluba u utakmici sezone. Katai koji je lipsao od 55. minuta igra celu utakmicu. Srnica vadi iz naftalina jer je zvezdin vojnik, a to sto nema tri blage nije bitno, samo da ostavi srce na terenu. Moze ovako da se pise jos...

Mogu da ti garantujem da u LE svaka ekipa koja bude igrala presing u odbrani dobice Zvezdu bez ikakvog problema.

Imam ja jedno pitanje: Srbija trpi odredjene posledice zbog toga sto vlast i narod ne zele da se usaglase sa sankcijama Rusiji... Tad kao navijaci izlazite na trgove i skandirate "Zivela Rusija", pljujete Ukrajinu itd., tu se uvek gurate u prve redove... Kad Srbija trpi onda pevate... Ali kad ste u crveno belom i moze da trpi vasa Zvezda onda citavu utakmicu necete da pisnete o onome sto vam je u srcu...Cutite ko ckepi... Znaci Srbija moze da trpi, a Zvezda ne? Pacovi...

Pa jeste smesno jer drzava i sistem stoji iza Zvezde, nikad skuplji tim, logistika itd. Partizan je pravljen da bude drugi i sluzi kao sparing partner, sve to s namerom. Mi smo se pomirili s tom cinjenicom, u nasoj upravi sede Zvezdasi nista manji od tebe. Protiv ove SNS posasti je tesko boriti se, i dok je ove vlasti za Zvezdu nema zime, sipace se koliko god treba iako je rupa bez dna. Vase vreme je doslo i likujte slobodno, ali proci ce i to. Bolje se zapotaj zasto je Terza doveo preplacene igrace koji realno ne vrede ni pola od te cene.Kod nas je slika jos tuznija i jadnija i nismo ni za q ali opet kazem, s namerom sve.
Prepisujem i potpisujem sve osim ovog da nas prave da budemo drugo mesto. Prave nas da budemo treći maksimum.

Imam ja jedno pitanje: Srbija trpi odredjene posledice zbog toga sto vlast i narod ne zele da se usaglase sa sankcijama Rusiji... Tad kao navijaci izlazite na trgove i skandirate "Zivela Rusija", pljujete Ukrajinu itd., tu se uvek gurate u prve redove... Kad Srbija trpi onda pevate... Ali kad ste u crveno belom i moze da trpi vasa Zvezda onda citavu utakmicu necete da pisnete o onome sto vam je u srcu...Cutite ko ckepi... Znaci Srbija moze da trpi, a Zvezda ne? Pacovi...

Da Uefa izbaci Zvezdu iz Evrope nastala bi kmeka do neba. Kakva ruska bratska liga i bakraci, samo Evropa i mecevi sa mrskim Englezima i Nemcima.

Много почетничких грешака да би прошло некажњено, Канга не испуцава лопту далеко у после после одбрањеног пенала а о гесту Павкова не вреди ни причати ништа сад је пред нама групна фаза ЛЕ бићемо први шешир жреб је у петак ја мислим или евентуално четвртак нисам сигуран, ево једна од синоћ од мене (сат и по) пре меча, идемо даље цигани! гази бакру у дербију за почетак

Najveća početnička greška je nemač pojma, klošar i seljačina "mister" Stankela. Iskreno se nadam da ćemo izgubiti u derbiju od ovih slepaca pa da se rešimo dzukca od trenera i zamlate. Samo mi je žao što ga juče Kijaku-Kijaku nije napucao u glavudzu.

Back