FK Crvena Zvezda 2022/2023

hqdefault.jpg
Ciganski pacijent pre prevaspitavanja na Golom Otoku.
 
Kalafonce iskompleksirano aj ovako.. vi cete Tvorzu proglasiti Grobarom kada ode iz FK SNS CZV Romale. Uostalom videcete nece ni vas AV kompleksas vecito da laje,posebno ne sad posle ovog u Ukrajini.

Опа, ево га још један партизанов интернет џихадиста. Нарикачо, прво срушите једну вашу управу па онда прогнозирај пад неког другог. До сада сте против сваког протестовали, од Зеке и Бјеке до ових и ниједног нисте срушили. Ми смо рушили сваку управу за коју смо мислили да не ради добро. И најдуже се опирао Дан Тана једну полусезону.

И моли Бога да Вучић не падне, јер ко ће вама мусавим просјацима да сипа милионе које више не можете да зарадите. Ко ће вам плаћати европске лиценце када УЕФА хоће да вас елиминише. Не гризите руку која вас храни зато што сте ментални инвалиди и што сте неспособни да победите једну утакмицу.

Ако вам се не свиђа како стоје ствари, марш назад у хрватску из које сте и дошли овде, па играјте ногомет, пошто фудбал не знате..
 
Ukoliko eliminiše jermenski Pjunik, rival Crvene zvezde na poslednjoj stepenici pred grupnu fazu Lige šampiona će biti pobednik duela Makabi Haifa - Apolon. Prva utakmica je na programu 16. ili 17. avgusta u Izraelu ili na Kipru, dok je revanš 23. ili 24. avgusta u Beogradu.

1659437506241.png
 
Не знам да ли смо сви у напетости шта ће партазаи вечерас да уради у квалификацијама па не коментаришемо синоћну моћну победу над Пјуником. Оно је било моћно и брутално. ЕКипе са којима смо се пре дестак година мучили, где смо стрепели па и испадали, данас рутински решавамо у овим квалификацијама.

Мало ствари синоћ није функционисало, више у одбрани него у нападу, можда Родићев идиотски црвени картон. Али оно је било да имаш квалитетан тим који је свестан да је бољи и који је то потврдио на терену. Ова турбо-појачања из Африке делују као погодак. Испаде да се код нас много боље адаптирају афрички него јужноамерички играчи. Имали смо гомилу Бразилаца, Аргентинаца и других и нису успели. Али Канга и други, испаде да нам леже а и ми њима.

За сада имамо зарађених 11 милиона евра за пласман у групну фазу Лиге Европе, то је када комшилук у новом нападу лудила закука окле нам паре.
 

Back
Top