Skeeter
Domaćin
- Poruka
- 3.497
nemojte ovu gamad odje kacit. ovo je sveta tema.
kup je nas. pardon, sve je nase.
bravo DEJANE!
kup je nas. pardon, sve je nase.
bravo DEJANE!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.
Deki oce spica na pocetku priprema....a Terzin pik je Pesic a poznaje ga I Mrkela iz mladjih kategorija....ova zajebancija bi nas puno mogla kostati...Ni onda Pesic nije bio za prvog napadaca a kamoli danas odavno smo ga prerasli...
To samo izopačena budaletina može ovako nešto da smisli i objavi.Ipak je to nivo jednog franjinog zakržljalog mozga.Od kada si čipovan ti si skroz odlepio. Koji bolesnik pravi ovakve bljuvotine? Mali, nesrećni franjevac , ispod ćebeta u setus položaju kao ti. A sad tutanj, ovco čipovana.
.Photoshop,pardon,writershop:
" "DOVIĐENJA DRUŽE PREDSEDNIČE", naslov je članka u kojem se opisuje atmosfera koja je vladala na ispraćaju "druga Franje Tuđmana, dosadašnjeg predsednika JSD 'PARTIZAN' i 'odlaska na novu dužnost'.
Ispraćaj je Tuđmanu priređen u biblioteci na stadionu "JNA", a na njemu su "prisutni bili članovi Upravnog odbora Društva i klubova“.
U emocionalno napisanom prigodnom članku navodi se da je "Drug Franjo Tuđman više od deset godina aktivno radio u našem Društvu. Od 1952. do 1958.godine bio je predsednik tenis kluba, a od tada, pa sve do odlaska predsednik Društva".
Na oproštajnom prijemu od Tuđmana su se oprostili njegovi nasljednici, u to vrijeme ugledna i poznata imena iz političkog i vojnog vrha tadašnje Jugoslavije.
Za vrijeme vladavine Franje Tuđmana i prema njegovoj zamisli dizajniran je crno-bijeli dres "Partizana" koji je do danas ostao zaštitni znak svih klubova ovod Društva."
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Stjepan Bobek: "Tuđman mi je bio predsjednik i poznavao sam ga, mada nismo često kontaktirali jer smo u različito vrijeme bili u klubu. Bio je vatreni navijač Partizana i dolazio je na svaku utakmicu. Istina, bio je živčan, ali je pod njegovim rukovodstvom Partizan pravio dobre rezultate, bio je veliki autoritet."
Tudjman je u 1950tim bio ustasa koliko je danas Savicevic veliko srpski nacionalista, otprilike.Photoshop,pardon,writershop:
" "DOVIĐENJA DRUŽE PREDSEDNIČE", naslov je članka u kojem se opisuje atmosfera koja je vladala na ispraćaju "druga Franje Tuđmana, dosadašnjeg predsednika JSD 'PARTIZAN' i 'odlaska na novu dužnost'.
Ispraćaj je Tuđmanu priređen u biblioteci na stadionu "JNA", a na njemu su "prisutni bili članovi Upravnog odbora Društva i klubova“.
U emocionalno napisanom prigodnom članku navodi se da je "Drug Franjo Tuđman više od deset godina aktivno radio u našem Društvu. Od 1952. do 1958.godine bio je predsednik tenis kluba, a od tada, pa sve do odlaska predsednik Društva".
Na oproštajnom prijemu od Tuđmana su se oprostili njegovi nasljednici, u to vrijeme ugledna i poznata imena iz političkog i vojnog vrha tadašnje Jugoslavije.
Za vrijeme vladavine Franje Tuđmana i prema njegovoj zamisli dizajniran je crno-bijeli dres "Partizana" koji je do danas ostao zaštitni znak svih klubova ovod Društva."
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Stjepan Bobek: "Tuđman mi je bio predsjednik i poznavao sam ga, mada nismo često kontaktirali jer smo u različito vrijeme bili u klubu. Bio je vatreni navijač Partizana i dolazio je na svaku utakmicu. Istina, bio je živčan, ali je pod njegovim rukovodstvom Partizan pravio dobre rezultate, bio je veliki autoritet."
Tudjman je u 1950tim bio ustasa koliko je danas Savicevic veliko srpski nacionalista, otprilike.
Mislim da bi bilo postenije da se bavis time zasto posle svega vidjenog 90` godina 20og veka, tvoj Prosinecki za istog Tudjmana govori da mu je predsednik i u svakom slucaju "pozitivna licnost".
PS: Meni ne smeta ni Prosinecki, Bobek, pa ni Tudjman. Nego kad vec volite tu igru oko hrvatizranja, onda budi posten pa pljuj i po svom gnezdu. Nego gadno je to kada hoces da budes i zvezdas a i neki naci faktor, pa prorade kompleksi od izgubljenih ratova.
Sta je izjavio Bobek? Bio mu je predsednik drustva i bio je zivcan i "izgarao" je navodno za Partizan. Realnost je da je Partizan bio 0 puta sampion tih godina, jer je isti izgarao za svoj interes u vojsci. Tudjman je kontraverzan postao tek 90' godina. Do tada, nije postojao kao neka "provokacija" sa vase strane. Prosinecki pak, uprkos sto je svestan kako ce to biti docekano u onom delu "osetljive" Srbije, vrlo lepo govori o Tudjmanu na svakom koraku. I sve bi bilo kul, da nije poredjenja kome je igrao Bobek a kome je igrao Robert. Ako mene pitas, besmisleno je o tome pricati, ali sa vase (i vrlo cesto tvoje) strane dolazi to bespotrebno hrvatiziranje danasnjice. Bolje da pricamo ko je davao lepsi gol kome, Bobek Zvezdi ili Prosinecki Partizanu, ali mislim da je ovaj forum na zalost misaona imenica za tu vrstu polemike.Ako je vama legenda Bobek ono izjavio i vi se toga ne stidite,zašto bih onda mi Robijevih?!
Nego sve ovo je krenulo kada ste počeli masovno da prekrajate istoriju i odričete se oca Franja.
Od stvari iz istorije ne možeš pobeći,kako vi tako i mi.
Терза је мислио баш да смо као они, да ће да млати паре а нама да маже очи победама у дербијима и титулама...после прве евро катастрофе је видео да се зајебао и да нас то не занима, да нас баш много заболе за партизане и за титуле- ово је бре Црвена Звезда, гигант и кад кажемо да хоћемо да нас се Европа поново плаши ми то мислимо стварно! Схватио је то кад за мало није добио шут карту из Звезде!
Са друге стране, Партизан не зна шта је то кад га се Европа плаши, њихови навијачи немају тај менталитет...њима је битна победа у дербију, њих друго више ништа ни не занима! Мали клуб, мале им и амбиције па их и мале ствари задовољавају!
Ja to pricam od kako sam dosao na forum, ali ne vredi.Nema potrebe da se svađate, van granica Srbije ste potpuno nebitni i jedni i drugi.
....
и кад кажемо да хоћемо да нас се Европа поново плаши ми то мислимо стварно!
Celokupno pisanje ovih nekoliko clanova i nazovi "navijaca" moze se uporediti sa mislima Fridriha Nicea sa onim cuvenim - U mrznji je strah. i Svako ima onoliko sujete koliko mu nedostaje razuma. Isto vazi i za duha stadiona Rajko Mitic u celokupnom zivotu i delovanju..
Осетили су то на својој кожи и ПСЖ (1:10) и Бајерн (0:9) и Тотенхем (0:9) и Ливерпул (2:4) и Лацио (1:3), никад јачи Хофенхајм и да не набрајам даље...
Кипарска Омонија се ове сезоне провукла, али не може то више тако...
Па јбт, да вас нема, требало би вас измислити...
.
Nema potrebe da se svađate, van granica Srbije ste potpuno nebitni i jedni i drugi.