FK Crvena Zvezda 2020/2021

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Bari'91
A vidi ovo

Izgleda da je gotovo, Rus potpisao za Zvezdu?!

Iako je sada u prvom planu početak drugog dela sezone u Superligi, Crvena zvezda izgleda nije još završila sa zimskim potpisima.

Najnovija informacija na tu temu stigla je iz Rusije. Tamošnji mediji su ovog popodneva objavili vest da je 17-godišnji ruski fudbaler Vladislav Goldin potpisao profesionalni ugovor sa Crvenom zvezdom!

Prema njihovim saznanjima ugovor je potpisan na tri godine, a Goldin je tako postao prvi Rus u Zvezdi u njenoj klupskoj istoriji.

Ipak, ovaj momak nije nepoznat onima koji prate dešavanja u Zvezdi, s obzirom da je već nekoliko godina, od leta 2015. u njenim omladinskim kategorijama u koje je stigao iz moskovskog Spartaka.

Očigledno, njegov fudbalski razvoj ide po planu i u Zvezdi su odlučili da ga zadrže i u narednim godinama kada bi trebalo da dođe do punog izražaja.

Rođen je u Moskvi 2. januara 2004. godine, igra na poziciji defanzivnog veznog, ali ima iskustva i kao desni bek.

Zvezdini novi profesionalci

1612536405741.png

Crvena zvezda je sa devetoricom fudbalera koji stasavaju u Omladinskoj školi potpisala profiesonalni ugovor, dok je sa jednim stipendijski ugovor produžen.

17 godina, mlad da bi se ulagalo, zar ne ?
Ne kontam sta sarkazam? Jer smo doveli Falka mator?

Ode nam onaj mali sto ga je hteo City navidno na pozajmici u Vozdovcu je bio...a odigro solidno kako cujem Pantovic...
Licenciran Radulovic za Evropu...Jel to znaci da neide na pozajmicu(ovaj mali mi se opasno penje na gangule ni manjeg ***** ni vece dreke za sada)...

Ne kontam sta sarkazam? Jer smo doveli Falka mator?

Ode nam onaj mali sto ga je hteo City navidno na pozajmici u Vozdovcu je bio...a odigro solidno kako cujem Pantovic...
Licenciran Radulovic za Evropu...Jel to znaci da neide na pozajmicu(ovaj mali mi se opasno penje na gangule ni manjeg ***** ni vece dreke za sada)...
Ajde da vidimo mada mi se nesto ruska skola nikad nije uklapala u balkanski stil igranja

Oduševljeni su igračem Zvezde, misle da je najbolji i odvode ga na leto za samo 3 miliona?!

1612886047724.png

Crvena zvezda je prolećni deo sezone započela pobedom u Novom Pazaru protiv istoimenog tima, a ponovo je igrač utakmice bio Mirko Ivanić.

Ovaj fudbaler igra fantastično kod Dejana Stankovića, mnogo se bolje snalazi nego kod bivšeg trenera Vladana Milojevića i već je zavredio pažnju raznih klubova širom Evrope.

Konkretan je bio Dinamo iz Moskve.

"Kurir" javlja da je Željko Buvač u ime moskovskog Dinama snimao Mirka Ivanića na pripremama u Antaliji, a navodno je bilo i razgovora sa upravom crveno-belih oko transfera. Prema podacima ovog lista, Ivanić bi Zvezdu mogao da napusti samo u slučaju ponude bolje od 3 miliona evra.

Ivanić (27) je u najboljim fudbalskim godinama, verujemo da bi Zvezda mogla da zaradi i više od znatno bogatijih Rusa.

Oduševljeni su igračem Zvezde, misle da je najbolji i odvode ga na leto za samo 3 miliona?!

Pogledajte prilog 857602

Crvena zvezda je prolećni deo sezone započela pobedom u Novom Pazaru protiv istoimenog tima, a ponovo je igrač utakmice bio Mirko Ivanić.

Ovaj fudbaler igra fantastično kod Dejana Stankovića, mnogo se bolje snalazi nego kod bivšeg trenera Vladana Milojevića i već je zavredio pažnju raznih klubova širom Evrope.

Konkretan je bio Dinamo iz Moskve.

"Kurir" javlja da je Željko Buvač u ime moskovskog Dinama snimao Mirka Ivanića na pripremama u Antaliji, a navodno je bilo i razgovora sa upravom crveno-belih oko transfera. Prema podacima ovog lista, Ivanić bi Zvezdu mogao da napusti samo u slučaju ponude bolje od 3 miliona evra.

Ivanić (27) je u najboljim fudbalskim godinama, verujemo da bi Zvezda mogla da zaradi i više od znatno bogatijih Rusa.
Kad ga zabije Milanu bice 5

Katai definitivno nece biti spreman a nesto tinja u meni da ce se ipak pojaviti na klupi uci 20 minuta pred kraj...
Znajuci njega ako bude ikakve sanse tako ce biti....znam ljudi nista se sa zdravljem nije izmjesalo...sve ja to kontam al znam da on ovu tekmu osjeca ko i mi...

Daj Boze da se oporavi ; trebace nam ; inace ima da jedemo picu i pastu za dzabe u sred Milana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back