Sta je druze, proslo uzbudjenje na zrebu za Kup Srbije, pa malo da povracamo po Zvezdi u Ligi Evrope. Dobro, sta god ti daje utehu da se uvece lakse zaspis. Jer ipak vi ste FK gromada, projektovana za pokoravanje univerzuma, ali osudjena da pod danasnjom vlascu bitku bije za sredinu tabele domace kukuruz lige.
Ako se dobro secas prica o Slovanu, niko se tada nije lozio da smo favoriti, ni na tom niti na bilo kom drugom mecu. Jer sa ekipom koja je sklapana sa konca i konopca nismo imali ni pravo da glumimo neke favorite. I jesmo vec pocetkom leta zavrsavali nase evropske avanture. Ali kako vi volite da kazete kada mi pominjemo Bari, to je praistorija. Danas smo mogli da odigramo jednu musku utakmicu sa kvalitetnijim protivnikom i da izgubimo.
Nema puno stvari za koje mozemo da zalimo, jednostavno bolji su, imali smo par polusansi i to je to. Oni su nas limitirali sto je ocekivano, ali smo i mi njih sto je manje ocekivano. Odbrana je u pojedinim trenucima dalovala dobro i hladnokrvno, nije bilo dugih perioda gusenja kao u LS koja je ipak druga dimenzija. Opet sa druge strane bilo je pocetnickih gresaka koje Evropa ne trpi. Porazom covek nikada ne treba biti zadovoljan, alli postojalo je nesto u igri sto je licilo na evropsko izdanje.
Na papiru odigrali smo najtezu utakmicu u ovoj grupi, ali u realnosti nasem mentalitetu mnogo teze padaju te, uslovno receno, lakse utakmice i ti famozni unapred upisani bodovi. Tako da nemam nista protiv sto smo porazeni u gostima od bundesligasa, dok god mi uzimamo bodove tamo gde treba da bude.
Neki igraci su iznenadili. Erakovic koga sam napljuvao posle derbija ovde je bio hladnokrvan, a isto tako i Sanogo. Ipak i Sanogo je imao izliv samopouzdanja u mozak, opasan trenutak, kada smo zbog njegovog driblanja na ivici sesnaesterca mogli da primimo gol. Bilo je i dobrih i losih momenata i poteza, uglavnom realnost, nema ljutnje niti patnje.