Bari'91
Poznat
- Poruka
- 7.855
Cuj Corni 

kako mu tepa 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi smo to vec sa Skenderbegom razresili. Mi gledamo fudbal a ti samo Pantica, ali mozda sada ispratis i ti ovu filijalu vasu. Dobro me podseti da vidim sudjenje malo, to je glavno. Sudjenje je ogledalo ligeTu ste nam vi osvetlili obrazkao mi vama za Fljamutari protiv Tirane
...Aj momci malo gledajte fudbal imate tekmu...skroz te prolupali i zastranili u ovo doba ove korone izolacije...
Brate gledaj tekmu imate nikad bolje navijanje!Mi smo to vec sa Skenderbegom razresili. Mi gledamo fudbal a ti samo Pantica, ali mozda sada ispratis i ti ovu filijalu vasu. Dobro me podseti da vidim sudjenje malo, to je glavno. Sudjenje je ogledalo lige![]()
A i komentatora izgleda. Crni Saranovic...Brate gledaj tekmu imate nikad bolje navijanje!
na svakoj utakmici je bilo nekoliko desetina navijača iz članstva, čak i u ligi EvropeJedan mali deo prvog i veći deo drugog poluvremena je ono što je bilo potrebno kako se boriti u ranijim derbijima.
Bitno je bilo ugaziti žene u crnom i da se samo pobeda piše.
Naravno,ima u ovom derbiju i ona ružna strana a to je opet puštanje nekoliko desetina navijača i posebno ono veselje kod Terze nakon utakmice,posebno jer se tamo našla najveća lopurda u istoriji Zvezde i predsednikov čovek od poverenja Vesić.
Iako kao okoreli Zvezdaš,više nego išta bih voleo sve njih sa žurke da vidim da ih kazne !
Iz prekida.Pobeda u derbiju, strelac Ivanić
Ništa,onda da ukinu kornere,faulove.penale (j*bo ih onaj ko ih izmislio) i onda će NK Bunker biti doživotni šampion.Iz prekida.
Korner, faul penal...
Prekid najjace oruzje garagana. Aj da je neka akcija....
.UEFA ŽESTOKO KAZNILA ZVEZDU: Bez prisustva navijača na evropskim utakmicama - i ceh od 30.000 evra!
....
Osnov za kaznu je rasističko ponašanje njenih navijača. Pod taj termin “rasističko ponašanje“ UEFA svrstava i uvrede na nacionalnoj ili verskoj osnovi.
.SD
Kakva sramota i poniženje za naš fudbal.
.Još je i Zlatan ispao gospodin i šmeker pa nije podneo i privatnu tužbu.
J*bem li mu seme i pleme onom idiotu što ga vređao !
Vucic Zlatanu Ibrahimovicu poslo 7 miliona evra od poreskih obavezanika Srbije zamisli i to preko Bin Zajida jos Zlatanu obeco mu kad se mali bude sunetio a ovaj drugi krstio da ce mu pjevati Nada Topcagic uzivo!.
Какве приче ви гутате, мајко мила.
Мсм, сигуран сам да Ибра није спавао у бризи шта ће да се деси са јадном звездом и да је и њему сада лакнуло, ај да сви волимо Игру и да га неко случајно не прозове...
Овакве ствари се решавају преко адвоката и не бих се изненадио да је легла нека симпатична ловица са рачуна моћне српске корпорације Ултра коп или из далеких пријатељских Емирата.
Јбт, свуда Вучићеви пријатељи...
.
.Vucic Zlatanu Ibrahimovicu poslo 7 miliona evra od poreskih obavezanika Srbije zamisli i to preko Bin Zajida jos Zlatanu obeco mu kad se mali bude sunetio a ovaj drugi krstio da ce mu pjevati Nada Topcagic uzivo!
Bas je tuzno sta mrznja napravi od coveka....
Ма јок, толико му лепо било у Београду да просто не може да прежали што је отишао.
И други су то приметили, али су видели на други начин.
Јбт, како вас је Вучић препарирао...
.
.
Какве приче ви гутате, мајко мила.
Мсм, сигуран сам да Ибра није спавао у бризи шта ће да се деси са јадном звездом и да је и њему сада лакнуло, ај да сви волимо Игру и да га неко случајно не прозове...
Овакве ствари се решавају преко адвоката и не бих се изненадио да је легла нека симпатична ловица са рачуна моћне српске корпорације Ултра коп или из далеких пријатељских Емирата.
Јбт, свуда Вучићеви пријатељи...
.
Neki put me bude žao ovakvih likova.Prosto ne zna čovek odakle da krene da ih podj*bava kada se sami nude njihovim psiho postovima.За Златана очекујем да овеј део нарикача већ пише жалбу УЕФА у којој ће покушати да објасни да је Звезда државни пројекат а да су они недоношчад над којим се врши апартхејд и да је потребно Звезду елиминисати из квалификација за ЛШ, а нарикачама декретом доделити титулу. Да и на крају да кажу да је то због вређења Ибре. Очекујем да жалба буде на латинском, а да идејни творац ових гробарских влажних снова буде професор, у паузи док се нашмркан гузи са бруцошима. Све осим тога би био још један доказ да је ФК Партизан окупиран клуб од стране Алекових ботова.
И нарикачама дугујем лично извињење. Са пар дана закашњења честитам им рамазан, макар оном делу који већ није прославио католички божић.