svarozic
Buduća legenda
- Poruka
- 35.145
Evo ga još jedno saopštenje iz edicije "ima puno lipih stvari no ih ne smin kazat".
Pjesme Dubrovačkih trubadura su ipak u vašem repertoaru...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ga još jedno saopštenje iz edicije "ima puno lipih stvari no ih ne smin kazat".
To me podseti da mi sa Hajdukom imamo pozitivan bilans, a vi?Pjesme Dubrovačkih trubadura su ipak u vašem repertoaru...
To me podseti da mi sa Hajdukom imamo pozitivan bilans, a vi?
Nego bez svake zaebancije, kakvo je bre ovo saopštenje? Gde je tu Tole, Vujošević, Vučelić... Dok su oni bili krivi, znalo se. A sada, sve nešto lebdi u vazduhu, "neki koji na Zvezdi zarađuju", neki koji od Zvezde otimaju", "neki koji su na Zvezdinoj grbači"...
"To je kodeks lopova niko nece da prizna"
- BG Sindikat -
Vi sa Hajdukom i njihovim navijačima imate poseban odnos![]()
Vi sa Hajdukom i njihovim navijačima imate poseban odnos![]()
http://www.naslovi.net/2015-08-06/beta/zvezdan-terzic-podneo-ostavku/15771922
Zvezdan Terzić, spremaj ćebe...
On je istakao da je mogao sam bolje da radi, ali podsetio da kada je došao u klub dug bio preko 50 miliona evra.
"Tada smo oko dva miliona evra bili u blokadi, preko 250 menica i bez evropskog takmičenja. Bili smo pred bankrotom, što je zaključak finansijskog revizora i da je Zvezda klinički mrtav. Niko nije spominjao titulu, već stabilizaciju. Godinu dana kasnije dug je smanjen na 40 miliona evra, rad kluba nije onemogućen.
Jedino je Terzić odlazeći rekao nešto konkretno, prozvao je Čovića da stoji iz "pritisaka".