ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2018 / 2019

Da li je prvenstvo reseno na +14 za Crvenu Zvezdu?

• Da, za nase uslove to je nenadoknadiva prednost.

glasova: 5 55,6%
  • Ne, poraz u derbiju i jedan kiks ponovo otvaraju trku.

glasova: 4 44,4%

• Ukupno glasova
    9
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pjesme Dubrovačkih trubadura su ipak u vašem repertoaru...
To me podseti da mi sa Hajdukom imamo pozitivan bilans, a vi? ;)

Nego bez svake zaebancije, kakvo je bre ovo saopštenje? Gde je tu Tole, Vujošević, Vučelić... Dok su oni bili krivi, znalo se. A sada, sve nešto lebdi u vazduhu, "neki koji na Zvezdi zarađuju", neki koji od Zvezde otimaju", "neki koji su na Zvezdinoj grbači"...

To me podseti da mi sa Hajdukom imamo pozitivan bilans, a vi? ;)

Nego bez svake zaebancije, kakvo je bre ovo saopštenje? Gde je tu Tole, Vujošević, Vučelić... Dok su oni bili krivi, znalo se. A sada, sve nešto lebdi u vazduhu, "neki koji na Zvezdi zarađuju", neki koji od Zvezde otimaju", "neki koji su na Zvezdinoj grbači"...

Vi sa Hajdukom i njihovim navijačima imate poseban odnos :lol:

"To je kodeks lopova niko nece da prizna"
- BG Sindikat -

Deo Severa! Ne sme covek nikoga da ni da imenuje da se ne bi zamerio sa mafijom. Nerviraju me ovakva saopstenja koja idu okolo, okolo, okolo i na kraju niko nije kriv. U stvari svi su krivi sem njega ali nece da kaze ko su ti... Svako ko da ostavku je cist ko suza jer smatra da tek treba da se pljuje po upravi pa se pridruzuje pljuvacima. Nego jel ce dati ostavku i na funkciju u FSS?

- - - - - - - - - -

Vi sa Hajdukom i njihovim navijačima imate poseban odnos :lol:

Pitaj Parangala. :hahaha:

Nove ostavke, nova konferencija Terzića

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić održaće vanrednu konferenciju za medije u 12 sati.

Iako u pozivu nije navedeno o čemu će govoriti Terzić izvesno je da će glavna tema biti aktuelna situacija u klubu, nakon današnjih ostavku potpredsednika Ivice Tončeva i članova Upravnog odbora Predrag Ćulibrka i Branka Radujka, kao i jučerašnje ostavke potrpredsednika Slaviše Kokeze.

Upravni odbor kluba pre dva dana pokrenuo je proceduru za vanredne izbore, koji će biti raspisani 15. septembra.

On je istakao da je mogao sam bolje da radi, ali podsetio da kada je došao u klub dug bio preko 50 miliona evra.

"Tada smo oko dva miliona evra bili u blokadi, preko 250 menica i bez evropskog takmičenja. Bili smo pred bankrotom, što je zaključak finansijskog revizora i da je Zvezda klinički mrtav. Niko nije spominjao titulu, već stabilizaciju. Godinu dana kasnije dug je smanjen na 40 miliona evra, rad kluba nije onemogućen.

Svaki mufljuz koji je prosao kroz Zvezdu u zadnjih 10 godina je imao istu izjavu prilikom podnosenja ostavke.

"Kad je on dosao klub je bio pred gasenjem, u totalnoj finansijskoj blokadi, a sad kad odlazi je ponosan sto je uspeo da spreci to bla truc....." :roll:

Jedino je Terzić odlazeći rekao nešto konkretno, prozvao je Čovića da stoji iz "pritisaka".

Pa normalno, Čović i njegovi "fakultetski obrazovani momci", tj. šipka. Nije ni prvi ni zadnji puč tog čoveka u sportu. Sad će izgleda on da stavi šapu na novce, mada ne znam koliko bi mu u fudbalu prošlo ono što je smuljao u košarci.

Ako on dođe, spremite se za još veće zaoštravanje i u fudbalu, za koje naravno, neće biti on kriv nego neko drugi, kao što je Vujošević krivac za sve loše u košarci.

Nego, vidim da niko u medijima i na forumima ne sme da pomene onu osobu koja je na ponoćnoj konferenciji i postavila celu ovu elokventnu i prepoštenu ekipu u FKCZ?

terzic-ostavka.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back