ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2018 / 2019

Da li je prvenstvo reseno na +14 za Crvenu Zvezdu?

• Da, za nase uslove to je nenadoknadiva prednost.

glasova: 5 55,6%
  • Ne, poraz u derbiju i jedan kiks ponovo otvaraju trku.

glasova: 4 44,4%

• Ukupno glasova
    9
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema tu sta bez para se danas fudbal ne igra....u stvari pre moze sa malo para nego sa velikim dugovima. Sjajan primer je Cukaricki koji sa malo ulaganja pravi odlicne rezultate ali nemaju dugove. Bez nekog milijardera (sanse su 0,00001%) ili fudbalskog covica zvezde ne moze da se iscupa nikako......znaci ako se ne potraze rupe u zakonu i ako drzava ne aminuje tako nesto zvezda ce sve vise da tone. MOzete da se ljutite koliko hocete ali ovo je Srbija niko ovde ne ulaze pare poggotovo ne da bi spasio neki sportski klub i pogotovo ne 50-60 miliona evradi....ili da se nadju rupetine u zakonu pa da se izmislja novac iz raznih dzepova ili da zvezda propadne trecega nema.....zvezda je godinama na vestackom disanju.

E ako Zvezdu bude spasavao ``Covic`` ima da bude prvak lige sampiona sledece godine.........:mrgreen:
Bagru kao sto su Terzic,Toncev,Kokeza,Toza,Dzajic,Covic treba najuriti iz kluba i onda sve ispocetka,lepo treca liga klnci 17-18 godina...

Najbolje onoga Zivkovica sad nema ni na klupi...parker i Andjelkovic kakva govna ovaj cifut makar trci i nesaplice se o loptu videcemo kakav je a ako je samo borben ni on nam nije trebo...Vukan igra treci sezonu 'dobro' na priperamama i tako do isteka ugovora...ma nosi ovo u ***** svaki balvan koji dodje da vodi zvezdu treba mu 10 utakmica da provali ko treba da igra! Ristic bolje da nije ulazio al ga necu pljuvati jer ostjaem pri tome da moze bit dobar igrac...

Treba poslati navijače (ove što ih klub plaća) da zaprijete tim igračima što si ih nabrojao (neću ni imena da im pominjem) da raskinu ugovor jer ih prodati nikome ne možemo... to je ono što sam pričao, kad imaš nagomilan škart u ekipi stvara se negativna atmosfera i nema ništa od takve ekipe...

114032645999277168170442-1.jpg

Nismo poslusali velikog maga...

Treba poslati navijače (ove što ih klub plaća) da zaprijete tim igračima što si ih nabrojao (neću ni imena da im pominjem) da raskinu ugovor jer ih prodati nikome ne možemo... to je ono što sam pričao, kad imaš nagomilan škart u ekipi stvara se negativna atmosfera i nema ništa od takve ekipe...

Nema sta da se salju navijaci i ovako je sve nakaradno u Zvezdi,lepo zahvalis se na saradnji i cao.
Ali ovo je Srbija i tu svako mudo u klubu mora da ima svog igraca kojeg ce da forsira zato igraju Parkeri Orlandici Jovanovi i slicni...

- - - - - - - - - -

Ne mislim ni da je novi Vidić ni da je prevara od igrača... mlad je i talentovan, ali zna da kiksne u odbrani (to govorim od proljetos)... mislim čak da bi mu odgovaralo da igra zednjeg veznog (zbog karijere)...

Decko nema gradju fudbalera i smotan je sa nogama,forsira ga Terza zato i igra....

Nema sta da se salju navijaci i ovako je sve nakaradno u Zvezdi,lepo zahvalis se na saradnji i cao.
Ali ovo je Srbija i tu svako mudo u klubu mora da ima svog igraca kojeg ce da forsira zato igraju Parkeri Orlandici Jovanovi i slicni...
Jesi ti normalan, zahvališ mu se na saradnji i onda treba da mu isplatiš sve do posljednjeg evra do kraja ugovora (ili eventualno nešto manje ako ima klauzula)!

Daj bre ljudi jednom u zivotu budite realni samo gledam sta pisete.

Jos pre utakmice sam napisao ovde da je sastav los jer su vise od pola rezerve(falio Ibanjez,Lukovic,Petkovic,Grujic....)

I svi znamo na kom je Zvezda nivou trenutno ne znam sta ste ocekivali.

Al i sa ovakvim sastavom i prevarama od igraca poput Parkera,Ristica,Savicevica,Andjelkovica,Cvetkovica opet bi u najmanju ruku odigrali nereseno ili dobili bar sa jedan razlike.

Sudija nas je upropastio i to je to. Ponasate se ko da niste gledali tekmu brate. Nama deli kartone za nista, njima oprasta ciste startove za zuti im gleda kroz prste,najobicniji aut sto se vidi iz aviona da je za nas on svira za njih,ofsajde isto ceka da im se zavrsi akcije da promase pa tek onda dize zastavicu A VRHUNAC je ona situacija kod prvog gola gde je bio CIST OFSAJD !!!! Opet ponavljam i za crvei karton da bi bas retko koji sudija za ono dodelio crveni na samom pocetku utakmice..

- - - - - - - - - -

Decko nema gradju fudbalera i smotan je sa nogama,forsira ga Terza zato i igra....
Ristic i Grujic su talentovani ovaj je prosek za Spartak ili Rad,,,

Grujić za sada u Zvezdi ništa pokazao nije... na par tekmi prošle sezone je igrao jako slabo...

U ovoj ekipi Zvezde bi i Mesi igrao slabo,kada pored sebe ima 7 panjeva..

- - - - - - - - - -

To smo trebali uraditi kad je Lukić otišao...

To je jedino logicno resenje ili neki bogati Rus ili Arapin....

- - - - - - - - - -

Daj bre ljudi jednom u zivotu budite realni samo gledam sta pisete.

Jos pre utakmice sam napisao ovde da je sastav los jer su vise od pola rezerve(falio Ibanjez,Lukovic,Petkovic,Grujic....)

I svi znamo na kom je Zvezda nivou trenutno ne znam sta ste ocekivali.

Al i sa ovakvim sastavom i prevarama od igraca poput Parkera,Ristica,Savicevica,Andjelkovica,Cvetkovica opet bi u najmanju ruku odigrali nereseno ili dobili bar sa jedan razlike.

Sudija nas je upropastio i to je to. Ponasate se ko da niste gledali tekmu brate. Nama deli kartone za nista, njima oprasta ciste startove za zuti im gleda kroz prste,najobicniji aut sto se vidi iz aviona da je za nas on svira za njih,ofsajde isto ceka da im se zavrsi akcije da promase pa tek onda dize zastavicu A VRHUNAC je ona situacija kod prvog gola gde je bio CIST OFSAJD !!!! Opet ponavljam i za crvei karton da bi bas retko koji sudija za ono dodelio crveni na samom pocetku utakmice..

Nemoj vise da lupas,smucili su mi se vise izgovorui sudija je kriv.
Postavi se ti dobro u odbrani da neces dobiti crveni karton,daj amaterima 5 komada pa nema veze ako te sudija pokrade za jedan gol....
Nama Srbima je sudija uvek kriv...

@Sotir

To sto ti pises je bezanje od problema....sudija ovo sudija ono......napadaju celu utakmica po bokovima a ni jedan jedini centarsut nije stigao do napadaca jer je Markovic sve skidao kao rukom a oni i dalje siluju bokove....u sredini terena ne umeju dva pasa da povezu...jednom Katai usao u sredinu i napravio sansu onom drvetu Parkeru........dobro ajde videcemo u revansu kako ce da igraju sa istim brojem igraca.....tad ce da im smeta sto su izgubili 2:0 ? Lepo ja kazem ovde ljudi beze od problema druge krive za sve, to rade GUBITNICI.....gazda Kairata je MILIJARDER i nemojte uopste da se cudite sto je sudija prevagnuo na njihovu stranu....**** se njemu za atmosferu....Pavicevic je trebao da bude pametniji, da shvati da ovo nije superliga gde mu se prasta sve....posle bi mozda i tok meca bio drugaciji. Paunovic je bre sve objasnio ovim uspehom, a neke budale i dalje ga nista ne shvataju......use u svoje kljuse bre i rad, rad i samo rad......jebonvas Ibanjez...predsdnik juri za njim kao klosar, pa onda za onog Ivanica leteo covek do praga...ma idi bre bedno, jadno kao da je zonski klub u pitanju....sve svinjske glave nidge sposobnog coveka.....

Ja vam kazem da ce nam Vule Jovanovic iskidati zivce dok postane igrac pogledati pod Bisevac...Ma zajbite te price trebaju pare da se igra fudbal bre...samo treba volje da se radi u korist Zvezde da dodju ljudi koji oce dobro Zvezdi da se sklone mafijasi ima toliko talentovanih igraca da je ovo tuga sta zvezda ima u svojoj ekipi...gledo sam prosle sezone gomilu nasih prvoligaskih i video sam tu 6 7 igraca koji bi bila svemirski brod za ovu zvezdinu ekipu...a da nepricam da se ovim bavim ozbiljno ili ljudi koji to rade...Pazi molim te pricaju oce Gacinovica Srnica i Ivanica alooo pa koga vi pravite budalama ko got prati nas fudbal iole zna koja je njihova vrednost i da nema teorije da dodju kakavo mazanje ociju...i onda izadjes sa ovim govnima...

Ristic i Grujic su talentovani ovaj je prosek za Spartak ili Rad,,,

Grujic i Jovanovic su za Ristica i Jovica doktori fudbala a pogotovo za Ristica. Znaci tog decka sam gledo 20 puta i nikad nista korisno nije uradio evo i veceras.
Za Jovica mozda i gresim dusu ali MOZDA kad bi imao sa kim da igra bio bi dobar samo sto mi se cini da je malo slabiji u glavi.

Dok je Grujic strasan talenat inace ga i licno poznajem za njega je najbolje da bezi u inostranstvo sto pre.. Holandija ili tako nesto..

A Jovanovic fenomenal igrac oduvek to tvrdim uz samo malo srece ima da napravi jacu karijeru od Vidica.
Pravi stoper kad treba smiren, hladnokrvan, jaku psihu ima, dobar decko, patriota, jos pozrtvovan sto je navaznije za njegovu poziciju ima sjajan osecaj za prostor zna uvek da se postavi za njegove godine pre pre dobro fantazija od stopera samo ovi da su pametni da puste njega da igra sa Rendulicem a Lukovica da bace na beka a Ibanjeza napred na krilo...

Mada je i za njega bolje da bezi u Rusiju na primer. bice on zverina

@Sotir

To sto ti pises je bezanje od problema....sudija ovo sudija ono......napadaju celu utakmica po bokovima a ni jedan jedini centarsut nije stigao do napadaca jer je Markovic sve skidao kao rukom a oni i dalje siluju bokove....u sredini terena ne umeju dva pasa da povezu...jednom Katai usao u sredinu i napravio sansu onom drvetu Parkeru........dobro ajde videcemo u revansu kako ce da igraju sa istim brojem igraca.....tad ce da im smeta sto su izgubili 2:0 ? Lepo ja kazem ovde ljudi beze od problema druge krive za sve, to rade GUBITNICI.....gazda Kairata je MILIJARDER i nemojte uopste da se cudite sto je sudija prevagnuo na njihovu stranu....**** se njemu za atmosferu....Pavicevic je trebao da bude pametniji, da shvati da ovo nije superliga gde mu se prasta sve....posle bi mozda i tok meca bio drugaciji. Paunovic je bre sve objasnio ovim uspehom, a neke budale i dalje ga nista ne shvataju......use u svoje kljuse bre i rad, rad i samo rad......jebonvas Ibanjez...predsdnik juri za njim kao klosar, pa onda za onog Ivanica leteo covek do praga...ma idi bre bedno, jadno kao da je zonski klub u pitanju....sve svinjske glave nidge sposobnog coveka.....

Bravo,ponasaju se kao jajare hoce da dovedu kvalitetnog igraca a duzni 50 miliona,pa ko ce nornalan da pusti npr.Gacinovica da igra u Zvezdi za procenat od sledeceg transfera.
Terza i cela ta uprava u Zvezda sa sve Dzajicem je obicna mafija koju treba pohapsiti i poslati u zatvor....

Ovde kod nas ih teraju da previse udaraju loptu glavom na treningu....Vidic je na vreme pobegao.....nego se vi lepo zapitajte zasto prepostene vodje sa severa dozvoljavaju da im klub zagadjuju mafijasi i nesposbni ljudi, da guraju igrace mimo selekcije? Sve su to ista govna **** se njima i za rezultata Parizana, Zvezde, srpskog fudbala.....to su bre lovci na pare i gde god da je namirisu tu uniste cega se dotaknu........dok se stanje u celoj drzavi ne sredi nece iti nista bolje ni u fudbalu to je prosto tako.....Partizna za sada deluje stabilno, fino se pojacava ali videcu i njih kad im novopridosla bagra potajno nabaci jos koji dug...cak i u LS da udje sve pare ima da ISPARE za cas....banana drzava bre eeeejj bre jebeni Kazahstan i Borati su civilizacija za nas...

Poslednja izmena:
U ovoj ekipi Zvezde bi i Mesi igrao slabo,kada pored sebe ima 7 panjeva..

- - - - - - - - - -

To je jedino logicno resenje ili neki bogati Rus ili Arapin....

- - - - - - - - - -

Nemoj vise da lupas,smucili su mi se vise izgovorui sudija je kriv.
Postavi se ti dobro u odbrani da neces dobiti crveni karton,daj amaterima 5 komada pa nema veze ako te sudija pokrade za jedan gol....
Nama Srbima je sudija uvek kriv...

To je najogavnija i najbljutavija recenica koju neki Srbin moze da izgovori.

Sad sto je neki izdajnik ubacio tu frazu treba uvek da cutimo kad nas neko pokrade ne kapiram sta ? ! ? !

Ti lupas ! Jel si gledao utakmicu? Sta ti onda nije jasno jel si vido sudjenje kakvo je bilo

I fanste isto ne znam sta ste propustili sve sam obrazlozio ok svi znamo da ne mozemo da im damo 5 komada i da smo losi al da je bilo pravedno sudjenje zavrsilo bi se nereseno ili nasom pobedom

Grujic i Jovanovic su za Ristica i Jovica doktori fudbala a pogotovo za Ristica. Znaci tog decka sam gledo 20 puta i nikad nista korisno nije uradio evo i veceras.
Za Jovica mozda i gresim dusu ali MOZDA kad bi imao sa kim da igra bio bi dobar samo sto mi se cini da je malo slabiji u glavi.

Dok je Grujic strasan talenat inace ga i licno poznajem za njega je najbolje da bezi u inostranstvo sto pre.. Holandija ili tako nesto..

A Jovanovic fenomenal igrac oduvek to tvrdim uz samo malo srece ima da napravi jacu karijeru od Vidica.
Pravi stoper kad treba smiren, hladnokrvan, jaku psihu ima, dobar decko, patriota, jos pozrtvovan sto je navaznije za njegovu poziciju ima sjajan osecaj za prostor zna uvek da se postavi za njegove godine pre pre dobro fantazija od stopera
samo ovi da su pametni da puste njega da igra sa Rendulicem a Lukovica da bace na beka a Ibanjeza napred na krilo...

Mada je i za njega bolje da bezi u Rusiju na primer. bice on zverina

Da li si gledao derbi na Marakani tamo je pokaza svoj ``kvalitet``,decko nema gradju stopera,mozda neka pozicija zadnjog veznog ali za stopera nije nikako,
Od svega nabrojanog priznajem samo da je patriota ovo ostalo je lupanje gluposti.
Za Vidica se videlo od prvog dana da je ``zver`` od igraca kod Jovanovica se vidi da je promasaj..

- - - - - - - - - -

To je najogavnija i najbljutavija recenica koju neki Srbin moze da izgovori.

Sad sto je neki izdajnik ubacio tu frazu treba uvek da cutimo kad nas neko pokrade ne kapiram sta ? ! ? !

Ti lupas ! Jel si gledao utakmicu? Sta ti onda nije jasno jel si vido sudjenje kakvo je bilo

I fanste isto ne znam sta ste propustili sve sam obrazlozio ok svi znamo da ne mozemo da im damo 5 komada i da smo losi al da je bilo pravedno sudjenje zavrsilo bi se nereseno ili nasom pobedom

Necu da gledam amatere samo se nerviram,sudija nikad nije kriv.
Nadigraj protivnika daj mu 3-4 gola pa nek sudija onda krade...

Ovoga grofa svi stedimo jer je Grof jelte?...ajde videcemo sta ce napraviti...i mnogo vece so popljuvali kad su pristajali na kompromise...Grujic Ristic Katai koju got utakmicu nepocnu treba vam bit jasno ili pod A) guraju neki igraci ili B) trener nema pojma da je promasio zanat...Grujic nema konkurenciju kao kod Pauna da je tu Zdjelar ili Maksa pa da razglabamo sta je bolje...ali njemu je konkurencija jebeni kovacevic ili savicevic ja sam gledo prvi put grujica protiv vojvodine kad je sa pinto izveo klince pre dve godine i posle 10 minuta sam reko ovaj ce mali biti strasan taj cug sa loptom lopta, lopta zalepljena za nogu to ako kao trener nevidis ako neprepoznas talenat na prvu netrebas se baviti poslom kume promasio si zanat...to ko zna vidi...navijac nemora ovo da vidi...ali trener mora!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back