ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2010 / 2011

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
http://sportal.rs/news.php?id=45120

Lukić: Muslin je pacov!

00045120.jpg

Vladan Lukić ogorčen je izjavom bivšeg trenera Crvene zvezde na račun nekadašnjeg predsednika crveno-belih Dragana Džajića. Vidno uzbuđeni, kako piše Kurir, Lukić nije mogao da sakrije emocije, jer nije mogao da veruje da se Muslin naslađuje sudbinom koja je zadesila Džajića.

- Mogu reći da je to sramno! Čitao sam šta je Muslin rekao o Džajiću. Kako to u životu biva, ono što neko kaže o drugome više govori o njemu samom - rekao je predsednik Zvezde i dodao: - Ovakve situacije pokažu kakav karakter imaju neki ljudi. To vam je kao kad poplava na površinu izbaci pacove. Takvi ljudi kao Muslin su fudbalski polusvet, iako za sebe tvrde da su veliki stručnjaci.

Iako sadašnji predsednik ne poznaje Muslina, nije mu jasno kako on može da se poredi s legendom kakva je Dragan Džajić.

- Koga je Muslin u životu hvalio sem sebe! Njih dvojica ne mogu da se porede. Miljama su udaljeni jedan od drugog u svakom smislu, fudbalskom i ljudskom. Nemoguće je stavljati u ravan njih dvojicu.

Lukića je zabolelo i to što Muslin želi privatizaciju Zvezde.

- Verovatno na čelu Zvezde želi nekog tajkuna koji mu je obećao da će biti trener. Čuo sam i šta je pričao o našem treneru Robertu Prosinečkom. Neka mu i to ide na čast - zaključio je Lukić.

http://sportal.rs/news.php?id=45142

Lukić ljut na Pižona

00045142.jpg

Predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić zamerio je selektoru Srbije Vladimiru Petroviću što je kapiten crveno-belih Pavle Ninkov na dve utakmice reprezentacije odigrao samo jedan minut (protiv Bugarske) i to na poziciji krila.

U crveno-belom taboru se pitaju zbog čega u jeku priprema gube kapitena na pet dana, a da on presedi čitav meč na klupi protiv Izraela.

- Zvezdaše retko pozivaju u reprezentaciju, a kada se to i desi, oni jedva ili uopšte ne igraju - poručio je Lukić beogradskim izveštačima koji prate Zvezdu na pripremama u Antaliji.

Pored Ninkova, iz Zvezde je put Tel Aviva putovao i golman Marko Dmitrović, ali ni on nije stao između stativa mlade reprezentacije koju vodi selektor Aleksandar Janković.

Mislim da nema smisla komentarisati ove izjave. Ovakvi izlivi gluposti se retko vidjaju.

А шта је Џаја наспрам једног јебеног муслина(говнета)?????????
Јел сте прочитали целу вест или само наслов??
Ајде нађите у тексту да је рекао ''муслин је пацов''
***** једно,нашао тако о Џаји да прича А ви још нападате Лукића што се човек изнервирао као што би се изнервирао сваки прави делија А ви то очигледно нисте.Да сте били у Кули,тај човек би вас увео на стадион,да идете на маракану барем тог човека би видели,упознали се,причали И НЕ ТАКО ПРИЧАЛИ О ЊЕМУ али ви постојите само на нету и ту сте јаки,паметни...свака ваша реченица је прекопирана од неког новинарског ђубрета,кроје вам мишљење јбни потплаћени новинари.
Где сте ту ви?Закључујете на основу новинарских чланака,патки,препуцавања,не живи се и навија на нету.

Poslednja izmena:
А шта је Џаја наспрам једног јебеног муслина(говнета)?????????
Јел сте прочитали целу вест или само наслов??
Ајде нађите у тексту да је рекао ''муслин је пацов''
***** једно,нашао тако о Џаји да прича А ви још нападате Лукића што се човек изнервирао као што би се изнервирао сваки прави делија А ви то очигледно нисте.Да сте били у Кули,тај човек би вас увео на стадион,да идете на маракану барем тог човека би видели,упознали се,причали И НЕ ТАКО ПРИЧАЛИ О ЊЕМУ али ви постојите само на нету и ту сте јаки,паметни...свака ваша реченица је прекопирана од неког новинарског ђубрета,кроје вам мишљење јбни потплаћени новинари.
Где сте ту ви?Закључујете на основу новинарских чланака,патки,препуцавања,не живи се и навија на нету.

Izvini,a ko mi garantuje da Lukic sebi ne uzima sa strane, i da takve iste vesti nece izlaziti za njega kroz par godina?
Iskreno i od sebe...

A da li si ti procitao OBE vesti??? Ajd da uporedimo.

Lukić: Muslin je pacov!

Vladan Lukić ogorčen je izjavom bivšeg trenera Crvene zvezde na račun nekadašnjeg predsednika crveno-belih Dragana Džajića. Vidno uzbuđeni, kako piše Kurir, Lukić nije mogao da sakrije emocije, jer nije mogao da veruje da se Muslin naslađuje sudbinom koja je zadesila Džajića.

- Mogu reći da je to sramno! Čitao sam šta je Muslin rekao o Džajiću. Kako to u životu biva, ono što neko kaže o drugome više govori o njemu samom - rekao je predsednik Zvezde i dodao: - Ovakve situacije pokažu kakav karakter imaju neki ljudi. To vam je kao kad poplava na površinu izbaci pacove. Takvi ljudi kao Muslin su fudbalski polusvet, iako za sebe tvrde da su veliki stručnjaci.

Iako sadašnji predsednik ne poznaje Muslina, nije mu jasno kako on može da se poredi s legendom kakva je Dragan Džajić.

- Koga je Muslin u životu hvalio sem sebe! Njih dvojica ne mogu da se porede. Miljama su udaljeni jedan od drugog u svakom smislu, fudbalskom i ljudskom. Nemoguće je stavljati u ravan njih dvojicu.

Lukića je zabolelo i to što Muslin želi privatizaciju Zvezde.

- Verovatno na čelu Zvezde želi nekog tajkuna koji mu je obećao da će biti trener.
Čuo sam i šta je pričao o našem treneru Robertu Prosinečkom. Neka mu i to ide na čast - zaključio je Lukić.

Muslin:"Bio sam u pravu za Džajića"

Trener Kubana Slavoljub Muslin u razgovoru sa beogradskim izveštačima koji prate pripreme u Turskoj, govorio o Džajiću, Zvezdi, odlasku i povratku.

Osvajanje pet od šest mogućih trofeja u tri sezone na Marakani i odlazak u drugom mandatu zbog neslaganja sa Draganom Džajićem krucijalni su detalji prošlosti.

"Nažalost, bio sam u pravu za Džajića! Nemam dokaze, ne bih da se petljam u ono što mi nije posao, ali iz sportskog ugla gledano imao sam dobru procenu. Otišao sam jer se nisam slagao sa politikom kluba. Zvezdu volim bez obzira ko je vodi – istakao je Slavoljub Muslin, u razgovoru sa novinarima koji prate pripreme Crvene zvezde u Turskoj" kaže Muslin, a prenosi "Sportski Žurnal".

Ivan Dudić je odlučio da tereti Džajića da je prisvojio novac od njegovog transfera u Benfiku 1999. godine.

"Dogovarali su se mimo mene. Tada se nisam mnogo ni pitao ko će da ide. Pokušao sam da Dudić ostane, ali mi je rekao da ima dobru ponudu, a Benfika nije mali klub. Čitam šta se dešavalo.

Način na koji je legendarni fudbaler i funkcioner hapšen zasmetao je mnogim ljudima iz fudbala.

"Verovatno je to poruka nekome. I druge slikaju kad hapse. To je tako kad se zgreši, ako se zgrešilo. Ne znam… Možda je i nepravedno, vreme će da pokaže. Mene nisu hapsili, slobodno šetam.

Od hotela gde je smeštena Crvena zvezda deli ga pet minuta vožnje, ali nije otišao u posetu.

"Sreo sam slučajno Mazu Vasilijevića, ostale nisam. Pratim dešavanja u Zvezdi preko Interneta i prijatelja.

U novembarskim danima i početkom decembra Muslin je figurirao kao rešenje za Zvezdinu klupu.

"Uvek kad se na Marakani bira trener kandidat sam. Nije bilo kontakata sada.

Izabran je Robert Prosinečki, Muslin navija da ima uspeha u debitantskoj sezoni na klupi:

"Veliko fudbalsko ime. Plus Prosinečkog je igranje u Španiji. Zvezdaš je, nije loše rešenje. Pominje se neiskustvo, ali svi smo negde počeli. Treba da ima malo sreće i da se okruži odgovarajućim ljudima. Čudno mi je da za četiri godine rada u FS Hrvatske nije pohađao kurseve za trenerske diplome. Možda je hteo da bude direktor, nije kasno da položi što treba.

Imao je dva uspešna mandata u Crvenoj zvezdi, ne isključuje mogućnost i trećeg:

"Zašto da ne? Treba sve da se poklopi. Objektivno, da bi se nešto napravilo mora da se uloži, smanji dug i ne radi se od danas do sutra. Stisnemo zube i radimo, ali znamo da tunel ima kraj.

Odlazak zbog prerane prodaje igrača

Iz Zvezde je otišao i što nije postigao konsenzus o planskoj prodaji igrača.

"Nepristojnoj ponudi ne može da se odoli. Nije ni Liverpul. Malo, međutim, pričamo o stvaranju, već samo o prodaji. Imamo talente, idu nam igrači, prvenstvo nam nije jako. Lako je davati lekcije odavde, međutim, Zvezda i Partizan moraju da sačekaju igrače i afirmišu ih – zaključio je Slavoljub Muslin.

Gde se ovde Muslin nasladjuje sudbinom Dzajica?? Jesmo pod Dzajom licili stvarno na nesto, al eto imao je neke malverzacije i mora da odgovara zbog toga. A sigurno je da njegove malverzacije nisu ni do kolena malverzacijama ove dvojice mufljuza.

Sta je ovde Muslin rekao lose u vezi Prosineckog??

A ovo je ubedljivo najjace. Ni Ilija Cvorovic mu nije ravan. :roll:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back