ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2010 / 2011

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
8-mile RD
Да,прочитао сам све то раније,и?
Псс..то што ти нећу одговорити сад(и никад више надаље)не значи да немам одговор већ да више стварно нема смисла покушавати.Сам себи делујем смешан што уопште се упуштам у причу са 90% вас који оно...
Једном ће неки ваљда и разумети...

....

:ok:
http://www.presspub.info/mypub/pubn...novic-sa-tri-godine-sam-doneo-zivotnu-odluku/

Evo jedna najava iz tabora Delija:

54666466-14df-4003-84bd-4e97f7efc77c.jpg

Овај меч је генерална проба пред наставак сезоне!
Делије и Лешинари, позивамо вас да на ову утакмицу дођете у што већем броју и на тај начин ставите до знања свом вољеном клубу да сте уз њега увек и свуда! Сигурно ће доћи и Фирмаши, јер су они побратими са Лешинарима, молимо вас да не правите инциденте и да дочекамо Просинечког како доликује. Тај меч ће бити његов деби пред нама Делијама. Хајде да му покажемо да смо најбољи као што је и он!
Поздрав свима и видимо се 20-ог на Маракани!

Aj Borac!

Evo jedna najava iz tabora Delija:

54666466-14df-4003-84bd-4e97f7efc77c.jpg

Овај меч је генерална проба пред наставак сезоне!
Делије и Лешинари, позивамо вас да на ову утакмицу дођете у што већем броју и на тај начин ставите до знања свом вољеном клубу да сте уз њега увек и свуда! Сигурно ће доћи и Фирмаши, јер су они побратими са Лешинарима, молимо вас да не правите инциденте и да дочекамо Просинечког како доликује. Тај меч ће бити његов деби пред нама Делијама. Хајде да му покажемо да смо најбољи као што је и он!
Поздрав свима и видимо се 20-ог на Маракани!

Aj Borac!

Braco,kod nas ste dobrodosli.Nijedan pravi Srbin ne bi nasrnuo na drugog.Mislim da ste 100% sigurni u Beogradu..Samo,manite se firmasa..Ima tu dobrih ljudi,ali vecinom su naduvani klinci...

Nisam ja Lešinar, ja sam simpatizer i icu sa kolegama na zapad Marakane i navijaću sa zapada. Ne vidim zašto bi uopšte bio problem. Svaki Srbin ima pravo doći na naš najveći stadio navijati za svoj klub i ćao, bio sam već 20 puta na utakmicama Zvezde i Partizana u Evropi. Nekih zvižduka na račun Borca ne bi smjelo da bude. Vi trebate ljude iz RS držati kao malo vode na dlanu i vratiti im to što svaki put gaze stotine kilometara da bi bili uz Srbiju, Zvezdu, Partizan...

Samo da ne bude snijega pošto ime dosta ljudi mimo Lešinara koji se spremaju da idu a Lešinari će doći i ovako i onako. Ne vjerujem da će ih biti manje od 500 mada je dug put veliki troškovi i ostalo. Delija je bilo posljednji put kad smo igrali međusobno u Banjaluci oko 250.

Aj Borac!

Poslednja izmena:
Igra Zvezda dosta dobro, za moj ukus vrlo dobro jer se trude da igraju pas igru i sto sve manje gledam bunarenja koja su bila karakteristika Zvezdine igre zadnjih godina. kao da su mislili da je tu Zigic. Problem ce da nam bude mesto lijevog beka ako Tosic bude stoper mada se ja nadam da ce Cosic biti stoper a Tosic lijevi bek! Siguran sam da cemo imati perspektivan tim u kome ce sve vis ebiti mladih igraca zeljnih afirmacije. Na ljeto bi mogli zapasti u problem ako nam Adi ode,nadam se da ce ostati barem do zime dok stvorimo dobre stopere u liku Spajica i Vilotica koji ce tu biti duzi period. lazovica isforsirati krajnje je vrijeme bas kao i Mijailovica koji su uz golmana Dimitrovica koji sto pre treba na gol. Stameni sto pre vec na ljeto treba da ide! Nije on neki golman Dimitrovic je vec sada bolji od njega ali Stamenkovic ima prednost.

Pustite čoveka,šta vam smeta?Niti vređa,niti se glupira.
Изнад оне најаве била је још једна(ваљда је неки мод обрисао),значи два поста узастопна са позивом сланинарима и лешевима да дођу на утакмицу.
Да не причамо о њему,тј да нема везе са навијањем и да је сам рекао да није навијач а његова размишљања о навијачима су ко да се не скида са Б92 а овде нешто качи позиве навијачима да дођу бла бла...

Crvena zvezda redizajnirala grb

Članom 4 dosadašnjeg Statuta FK Crvena zvezda bilo je predviđeno samo sledeće:

“Amblem kluba je štit dijagonalno podeljen na crveno i belo polje sa zvezdom sa pet krakova na sredini, utisnut u krug, oivičen plavom i belom linijom, dijagonalno podeljen na plavo i crveno-belo polje, sa znakom FK u gornjem delu plavog polja”.

Ipak, novim Statutom, koje je krajem 2010. prihvatilo i Ministarstvo omladine i sporta, dodata je i sledeća odredba u Član 4:

“U javnoj upotrebi i komercijalne svrhe može da se koristi deo amblema koji predstavlja članski grb, a njega čini štit dijagonalno podeljen na crveno i belo polje sa crvenom zvezdom sa pet krakova na sredini i znakom FK u gornjem levom delu belog i dve žute zvezdice iznad štita od kojih svaka označava deset osvojenih nacionalnih titula prvaka države”.

U najnovijoj verziji, pored zlatnih zvezdica iznad štita, koje su i predviđene Statutom, štit je i ovičen “zlatnim sjajem”.

117536_fkcznovilogo2_f.jpg

Bolje tabelu da redinzaniraju...i upravu naravno... :mrgreen:

Vidjećete kako će navijači Zvezde dočekati nas iz Banjaluke za razliku od pojedinaca ovdje koji mene pljuju
Видећемо како ћемо ми исти са форума(''који те пљујемо'') дочекати у недељу навијаче борца на маракани?
И нико те не пљује,сам си себе окарактерисао као симпатизера и изнео своја размишљања и ставове.

Пиши шта хоћеш али немој смарати,постављати безазлене слике које немају везе са Звездом...

Borac u nedelju u 14,00, ulaz besplatan

FK Crvena zvezda obaveštava sve svoje navijače i simpatizere da će generalna provera pred "buđenje Zvezdinog proleća" biti odigrana u nedelju 20. februara u 14,00 časova na "Marakani".

Protivnik je banjalučki Borac, a ulaz na stadion će biti besplatan.

Ujedno, FK Crvena zvezda poziva sve svoje simpatizere i navijače na fer i korektno ponašanje tokom, pre i posle ovog meča kako bismo još jednom pokazali da Zvezdina navijačka energija ima samo pozitivnu snagu.

Utakmica sa Borcem biće prva na Zvezdinom stadionu novom treneru Robertu Prosinečkom kao i pojačanjima Borhi, Evandru i mladom Ćosiću, a pred navijačima će ponovo biti i Milan Vilotić.

FK Crvena zvezda sa ponosom obaveštava javnost da je sponzor ove utakmice Agrobanka Banja Luka, koja će i ubuduće učestvovati u svim aktivnostima FK Crvena zvezda i FK Borac.

http://www.crvenazvezdafk.com/borac-u-nedelju-u-14-00-ulaz-besplatan-4174-c1-content.htm

Ajd nije ni bitno nećemo raspravljati oko gluposti neću postavljati ovdje nikakave slike, to sam stavljao čisto radi neke dinamike jer je tema bila i zakrepala a i nije bilo ni jednog obavještenja o susretu koji slijedi. Ne može nas niko posvađati! Izbrisao sam sve slike što sam postavio a koje su se mogle izbrisati i koje su se odnosile na Borac, da ne razvodnjavam temu.
Pozz

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back