Decky_Nis
Elita
- Poruka
- 18.329
Ja ti kazem, bez Moreire ga duvate samo tako
budi siguran u to
Zivi bili pa videli.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ti kazem, bez Moreire ga duvate samo tako
budi siguran u to
Ae bez napusavanja, pricajte normalno.
Jovan Krneta u Zvezdi
Crvena zvezda je angažovala još jednog mladog defanzivca. Novi član našeg kluba je Jovan Krneta (rođen 1992. godine), fudbaler koji igra na poziciji štopera, a može da igra i na poziciji desnog beka, kako sam kaže. Ugovor je potpisan na tri godine, a mladi fudbaler će do dresa prvotimca pokušati da dođe treninzima sa Prosinečkim i igranjem za Sopot, Zvezdinu filijalu.
Krneta na Marakanu stiže posle isteka stipendijskog ugovora sa komšijama – FK Partizan.
- Radi se o talentovanom i kvalitetnom igraču. Uz to je 31. januara postao slobodan igrač. Takvu priliku nismo želeli da propustimo, posebno kad smo iz raznoraznih razloga deficitarni na poziciji štopera. Radi se o reprezentativcu Srbije koji će, verujemo, vrlo brzo zaslužiti dres Zvezdinog prvotimca – kaže Ivan Adžić, sportski direktor Crvene zvezde.
Mladi fudbaler istakao je da će se potruditi da što pre dobije šansu i pokaže kvalitet.
- Verujem u sebe. Dolazim u Zvezdu sa jasnim pogledom u budućnost. Želim da napredujem i da pokažem kvalitet. Mislim da ću u crveno-belom dresu imati tu priliku. Neću se ni u kom smislu obazirati na prošlost, već samo gledam u budućnost. Ponosan sam na sve što sam do sada uradio u fudbalu ali ne želim stagnaciju već napredak. Mislim da ću sada tu šansu imati – istakao je mladi fudbaler, Jovan Krneta.
Nema sumnje da će i Krneta biti na oku Robertu Prosinečkom tokom priprema u Antaliji, na kojima će biti i FK Sopot, zajedno sa Crvenom zvezdom.
Jovan Krneta u Zvezdi
Crvena zvezda je angažovala još jednog mladog defanzivca. Novi član našeg kluba je Jovan Krneta (rođen 1992. godine), fudbaler koji igra na poziciji štopera, a može da igra i na poziciji desnog beka, kako sam kaže. Ugovor je potpisan na tri godine, a mladi fudbaler će do dresa prvotimca pokušati da dođe treninzima sa Prosinečkim i igranjem za Sopot, Zvezdinu filijalu.
Krneta na Marakanu stiže posle isteka stipendijskog ugovora sa komšijama – FK Partizan.
- Radi se o talentovanom i kvalitetnom igraču. Uz to je 31. januara postao slobodan igrač. Takvu priliku nismo želeli da propustimo, posebno kad smo iz raznoraznih razloga deficitarni na poziciji štopera. Radi se o reprezentativcu Srbije koji će, verujemo, vrlo brzo zaslužiti dres Zvezdinog prvotimca – kaže Ivan Adžić, sportski direktor Crvene zvezde.
Mladi fudbaler istakao je da će se potruditi da što pre dobije šansu i pokaže kvalitet.
- Verujem u sebe. Dolazim u Zvezdu sa jasnim pogledom u budućnost. Želim da napredujem i da pokažem kvalitet. Mislim da ću u crveno-belom dresu imati tu priliku. Neću se ni u kom smislu obazirati na prošlost, već samo gledam u budućnost. Ponosan sam na sve što sam do sada uradio u fudbalu ali ne želim stagnaciju već napredak. Mislim da ću sada tu šansu imati – istakao je mladi fudbaler, Jovan Krneta.
Nema sumnje da će i Krneta biti na oku Robertu Prosinečkom tokom priprema u Antaliji, na kojima će biti i FK Sopot, zajedno sa Crvenom zvezdom.
Mislim da bi grobari trebalo da ga lincuju,zapale mu kucu i prebiju matorce sto su ga tako vaspitali i da mu zvizde na utakmicama mlade reprezentacije...uz to,cuo sam da su mu bivse kolege iz Partizana obrisale broj mobilnog![]()
He, he... Binic prica kako ne moze Hrvat da bude trener zvezde i docekuje Prosineckog, Lukic prica kako ce da istera sve grobare iz zvezde, a u upravi mu ljudi iz VK partizan, Adzic prica kako se nece dovoditi niko partizanov, stize Krmeta, Stojkovicu se oduzima clanska karta i baca anatema na njega od svih clanova zvezde, a ovo je u redu... Przi Vesic pa sve puca.
Upoređivati dete od 17 godina i bilmeza od blizu 30 sa reprezentativnim stažom je više nego smešno.Kladim se da polovina vaših nije ni znala za njega a kamoli da je bio kod vas.
Da vredi stvarno ne bi zavrsio u CZmada ipak,nek mu je sa srecom
![]()
![]()
20. februar, "Marakana"
Nisam u toku...kako su se na pripremama pokazale novajlije![]()
Voleo bih da budemo konkurentni Partizanu,posto neoprostivo je da vec 3 godine igramo kao *****...
Ne forsira ih Prosinecki...U Crnoj Gori je Evandro bio dobar,njega sam gledao,za Borhu nisam siguran,i njega su nahvalili,al mediji su mediji...Voleo bih da budemo konkurentni Partizanu,posto neoprostivo je da vec 3 godine igramo kao *****...
Divno da posle tolko vremena opet igramo sa bracom.
Pitali Evandra koje srpske reci je naucio do sada...i covek ce kaze: KATASTROFA![]()
![]()
![]()
Glupost...To je Kleo izjavio u emisiji "Fajront republika"....
nemam pojma...to ne gledam nego sam juce gledao interviju na SOS kada je on to reko...![]()
Fudbaler Crvene zvezde Dejan Milovanović vraćen je sa priprema u turskoj Antaliji zbog kršenja klupske dicpipline i nedovoljnog zalaganja, saznaje B92.
Ovu odluku zajednički su doneli trener Robert Prosinečki i uprava beogradskog kluba.
Milovanović je u Zvezdu došao u julu prošle godine kao pozajmljeni igrač francuskog Lansa, ali kako je i sam izjavljivao, tokom jesenjeg dela šampionata nije pružao partije kakve su se od njega očekivale.
On je u Zvezdi odigrao preko 200 mečeva, bio je osvajač tri 'duple krune', a uz to je sa klubom osvojio u Kup Srbije 2002. godine
Ako je nešto uk*njao i treba.Ako su mogli kapitena da kazne nadam se da će ostali mnogo ozbiljnije shvatiti da nema za*ebavanja i da je dosta bilo propusta u disciplini prethodnih godina.
Више бих волео да играмо са Славијом...чујем пред банкротом(а нека стварно мала је цифра за гашење) су па да их погурамо бар мало...